canim sohbete dalmak gibi olmasin ama bencede 3 cocuk en iyi rakam tabi Rabbim ilkini versinde bizde ana olalimda gerisini dusunuruz..ama bir anne icin 3 evlat cennet demek
ben hep istemisimdir ilk kizim olsun fark etmez Rabbim evlad nasib etsin hayirlisiyla kiz oglan fark etmez ama hep hayal kurunca kiza yonelik kuruyorum bilmiyorum neden heralde kizimiz olur ilk
artik esimde uzuluyor olmadigi icin ben de onun icin cok uzuluyorum ..
baba yapamadim esimin 31 yasi var onun yasindakilarinn 2 cocugu var artik bizimde olsun esimde baba olsun istiyorum deli gibi
esime adet oldum diyince nasil uzuldu anlatam
oda silik cizgilerden umutluydu iste kismet...
bu ay olur insallah Rabbim bu ay onun dogum gunune hediyye etmem icin bana evladimizi gonderir insallah
insallah kkda isteyen herkes anne olur esleriyle birlikte buyuturler evlatlarini bende tabi insallah
sagol canim bende sizin dualariniza hep okuyup amin diyorum Allah razi olsunbu güzel dualarına içten içten amiiiin diyorum :)
bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendiğim günlerde hiç bişey yemedim, resmen aç gezdim üzüntüden. Ona rağmen hastaneden çıkıp eve geldiğimde direkt 2 kilo almıştım. Dedim serumlardan flndır. Bikaç gün sonra geçer dedim. Tekrar tartıldım bikaç gün sonra, yok geçen flncanım kürtajdan sonra kan kaybından dolayı ben çikolataya tatlıya saldrdım resmen, sen de öyle bi hata yapmış olabilir misin :44:
canımmm, hatırladım, evet herkes benim için sevinmişti ama işte maalesef nasip değilmişcanim nasilsin beni hatirladinmi azeri kizi serce ?
bebegi ni kayb etmissin cok uzuldum canim insallah yeri tez zamanda dolar halay cekmistik senin icin hatirliyorum insallah bu sefer Rabbim saglikli kucagina almayi nasib eder insallah yine yuzun guler,..
Canım ilki 30 yaşında olsa, ee en az 2-3 sene ara veririm ikincisi için, eğer hemen olursa 33-34 yaşında tekrar doğum yapıcam, çocuğumla aramda çok yaş farkı olacak fln, ee doğurganlıkta azalıyor tabi:26: Bazı şeylere tahammül de azalıyo yaş ilerledikçeCanim 30yasda cok degilki olmayacak diye stres yapma aile dostumuz var 8sene cocuk yapmadılar 36 yasinda kadib memur oldu 7.ayda hamile kaldi 1ay sonra dogurcak yani Allah verdiktwn sonra korunsanda yasin 40olsada olur annem benide 30yasinda dogurmus 2cocugu karninda ölmüş 1i 6aylikken digeri 9aylikken Allah bizi böyle sinamasin
Rabbim insallah suprizinizi tez zamanda verirNasip tamamen ama 3cocugun geleceğini hazırlamak daha zor cocuklarimi tam donanımlı yetiştirmek istiyorum 2cocuk icinse benim kardeşim var Allahim yanimdan ayirmasin cocugumuda bu duygudan mahrum etmek istemiyorum bu arada ben oğlum olsun istiyorum eşim kiz bizim olursa süpriz olur :))
yine hamile kalacagina cok inaniyorum insallah bu ay kalirsin canim bu sefer sagsalim dogurur kucagina alirsin bebegini insallahbebeğimin kalbinin atmadığını öğrendiğim günlerde hiç bişey yemedim, resmen aç gezdim üzüntüden. Ona rağmen hastaneden çıkıp eve geldiğimde direkt 2 kilo almıştım. Dedim serumlardan flndır. Bikaç gün sonra geçer dedim. Tekrar tartıldım bikaç gün sonra, yok geçen flnbide üstüne koymaya devam ettim daha çok. Ben de madem gitmiyo, yemene bak derya dedim ve yemeye devam ettim canım sıkıntıdan dolayı aşırı derecede abur cubur tatlı çekiyordu, hamilelikte yiyemediklerimi deli gibi yedim bende
canımmm, hatırladım, evet herkes benim için sevinmişti ama işte maalesef nasip değilmiş
İnşallah canım benim, inşallah Rabbim sana da bana da hepimize nasip eder annelik duygusunu
Canım ilki 30 yaşında olsa, ee en az 2-3 sene ara veririm ikincisi için, eğer hemen olursa 33-34 yaşında tekrar doğum yapıcam, çocuğumla aramda çok yaş farkı olacak fln, ee doğurganlıkta azalıyor tabi:26: Bazı şeylere tahammül de azalıyo yaş ilerledikçe35'ten sonra riskler de artıyor. Neyse Rabbim elbet yazmıştır, inşallah hayırlısını yazmıştır, bakalım
bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendiğim günlerde hiç bişey yemedim, resmen aç gezdim üzüntüden. Ona rağmen hastaneden çıkıp eve geldiğimde direkt 2 kilo almıştım. Dedim serumlardan flndır. Bikaç gün sonra geçer dedim. Tekrar tartıldım bikaç gün sonra, yok geçen flnbide üstüne koymaya devam ettim daha çok. Ben de madem gitmiyo, yemene bak derya dedim ve yemeye devam ettim canım sıkıntıdan dolayı aşırı derecede abur cubur tatlı çekiyordu, hamilelikte yiyemediklerimi deli gibi yedim bende
canımmm, hatırladım, evet herkes benim için sevinmişti ama işte maalesef nasip değilmiş
İnşallah canım benim, inşallah Rabbim sana da bana da hepimize nasip eder annelik duygusunu
Canım ilki 30 yaşında olsa, ee en az 2-3 sene ara veririm ikincisi için, eğer hemen olursa 33-34 yaşında tekrar doğum yapıcam, çocuğumla aramda çok yaş farkı olacak fln, ee doğurganlıkta azalıyor tabi:26: Bazı şeylere tahammül de azalıyo yaş ilerledikçe35'ten sonra riskler de artıyor. Neyse Rabbim elbet yazmıştır, inşallah hayırlısını yazmıştır, bakalım
Rabbim insallah suprizinizi tez zamanda verir
benim esim demiyor henuz ne istedigini ne olursa olsun saglikli hayirli olsun diyor o yuzden fikrini bilmiyorum ama bence benim esim kiz ister cunki annesini cok cabuk kayb etmis biri kizimiza annem diyeceginden adim gibi eminim kizimiza annesinin ismini vermek istedigini basindan beri soyledi heralde kizdan yana insallah Allah evlat verirde eslerimizde baba olurlar yuzleri guler...
kızlar ben çıkıyorum gidiim kocamı işten alayım da alışverişe götüreyimgörüşürüzzz
sağol canım inşallah, ama şuan korunma dönemindeyim, 15 ekimden sonra çalışmalara başlayabileceğim ancakyine hamile kalacagina cok inaniyorum insallah bu ay kalirsin canim bu sefer sagsalim dogurur kucagina alirsin bebegini insallah
hay Allah, acısını çıkartıyorsun yaniaynen canım bende hamilelikte tatlı bişey hiiiç yiyemedim. şimdi de tatlıdan başka bişey yemiyorum :)
Ben 29, eşim 38 yaşında. 3 aylık evliyiz. Bana kalsa 1 yıl beklerdim çocuk için. Bi gün eşimin çocukluk arkadaşıyla karşılaştık adamın 4 çocuğu varmış, eşimin onun çocuklarına nasıl baktığını görünce çok üzüldüm, özlemle bakıyodu çocuklara. O manzaradan sonra hemen çocuk yapmaya karar verdim. Eşim bu karara o kadar sevindi ki...Dualarınızı bekliyorum kızlar...
eslerin ozlemine dayanamiyorum tum esler baba olsun tabi bizlerde anne insallah tez zamanda ...Ben 29, eşim 38 yaşında. 3 aylık evliyiz. Bana kalsa 1 yıl beklerdim çocuk için. Bi gün eşimin çocukluk arkadaşıyla karşılaştık adamın 4 çocuğu varmış, eşimin onun çocuklarına nasıl baktığını görünce çok üzüldüm, özlemle bakıyodu çocuklara. O manzaradan sonra hemen çocuk yapmaya karar verdim. Eşim bu karara o kadar sevindi ki...Dualarınızı bekliyorum kızlar...
Bolsans canım ins Allah sanada tez zamanda sağlıklı bir bebis nasip edr
güle güle canım, görüşürüzkızlar ben çıkıyorum gidiim kocamı işten alayım da alışverişe götüreyimgörüşürüzzz
İnşallah hayırlısıyla bebişin gelir canımBen 29, eşim 38 yaşında. 3 aylık evliyiz. Bana kalsa 1 yıl beklerdim çocuk için. Bi gün eşimin çocukluk arkadaşıyla karşılaştık adamın 4 çocuğu varmış, eşimin onun çocuklarına nasıl baktığını görünce çok üzüldüm, özlemle bakıyodu çocuklara. O manzaradan sonra hemen çocuk yapmaya karar verdim. Eşim bu karara o kadar sevindi ki...Dualarınızı bekliyorum kızlar...
Tam olarak bilmiyorum ama başarısız olan ilk gebeliklerden sonra diğerinin sağlıklı olma ihtimali daha yüksekmiş, öyle demişti doktorumkızlar kımyasal gebelıkten sonra daha kolay hamıle kalınıomus dogrumu bu yenı okudumda ?
güle güle canım, görüşürüz
Ben de çıkıcam birazdan
İnşallah hayırlısıyla bebişin gelir canım
Tam olarak bilmiyorum ama başarısız olan ilk gebeliklerden sonra diğerinin sağlıklı olma ihtimali daha yüksekmiş, öyle demişti doktorum
eslerin ozlemine dayanamiyorum tum esler baba olsun tabi bizlerde anne insallah tez zamanda ...
güle güle canım, görüşürüz
Ben de çıkıcam birazdan
İnşallah hayırlısıyla bebişin gelir canım
Ayyy süpersiniz yaaa iyi dilekleriniz bile motive etmeye yetiyo çok teşekkür ederim
İnşallah hepimiz ekimde musmutlu haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?