Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nasip tamamen ama 3cocugun geleceğini hazırlamak daha zor cocuklarimi tam donanımlı yetiştirmek istiyorum 2cocuk icinse benim kardeşim var Allahim yanimdan ayirmasin cocugumuda bu duygudan mahrum etmek istemiyorum bu arada ben oğlum olsun istiyorum eşim kiz bizim olursa süpriz olur :))

canım kürtajdan sonra kan kaybından dolayı ben çikolataya tatlıya saldrdım resmen, sen de öyle bi hata yapmış olabilir misin :44:
bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendiğim günlerde hiç bişey yemedim, resmen aç gezdim üzüntüden. Ona rağmen hastaneden çıkıp eve geldiğimde direkt 2 kilo almıştım. Dedim serumlardan flndır. Bikaç gün sonra geçer dedim. Tekrar tartıldım bikaç gün sonra, yok geçen fln bide üstüne koymaya devam ettim daha çok. Ben de madem gitmiyo, yemene bak derya dedim ve yemeye devam ettim canım sıkıntıdan dolayı aşırı derecede abur cubur tatlı çekiyordu, hamilelikte yiyemediklerimi deli gibi yedim bende

canımmm, hatırladım, evet herkes benim için sevinmişti ama işte maalesef nasip değilmiş
İnşallah canım benim, inşallah Rabbim sana da bana da hepimize nasip eder annelik duygusunu

Canım ilki 30 yaşında olsa, ee en az 2-3 sene ara veririm ikincisi için, eğer hemen olursa 33-34 yaşında tekrar doğum yapıcam, çocuğumla aramda çok yaş farkı olacak fln, ee doğurganlıkta azalıyor tabi:26: Bazı şeylere tahammül de azalıyo yaş ilerledikçe 35'ten sonra riskler de artıyor. Neyse Rabbim elbet yazmıştır, inşallah hayırlısını yazmıştır, bakalım

Rabbim insallah suprizinizi tez zamanda verir
benim esim demiyor henuz ne istedigini ne olursa olsun saglikli hayirli olsun diyor o yuzden fikrini bilmiyorum ama bence benim esim kiz ister cunki annesini cok cabuk kayb etmis biri kizimiza annem diyeceginden adim gibi eminim kizimiza annesinin ismini vermek istedigini basindan beri soyledi heralde kizdan yana insallah Allah evlat verirde eslerimizde baba olurlar yuzleri guler...

yine hamile kalacagina cok inaniyorum insallah bu ay kalirsin canim bu sefer sagsalim dogurur kucagina alirsin bebegini insallah

aynen canım bende hamilelikte tatlı bişey hiiiç yiyemedim. şimdi de tatlıdan başka bişey yemiyorum :)

Amin canim amin ins sağlıklı sıhhatli olsun bebeklerimiz

Ben 29, eşim 38 yaşında. 3 aylık evliyiz. Bana kalsa 1 yıl beklerdim çocuk için. Bi gün eşimin çocukluk arkadaşıyla karşılaştık adamın 4 çocuğu varmış, eşimin onun çocuklarına nasıl baktığını görünce çok üzüldüm, özlemle bakıyodu çocuklara. O manzaradan sonra hemen çocuk yapmaya karar verdim. Eşim bu karara o kadar sevindi ki...Dualarınızı bekliyorum kızlar...

yine hamile kalacagina cok inaniyorum insallah bu ay kalirsin canim bu sefer sagsalim dogurur kucagina alirsin bebegini insallah
sağol canım inşallah, ama şuan korunma dönemindeyim, 15 ekimden sonra çalışmalara başlayabileceğim ancak

aynen canım bende hamilelikte tatlı bişey hiiiç yiyemedim. şimdi de tatlıdan başka bişey yemiyorum :)
hay Allah, acısını çıkartıyorsun yani

Bolsans canım ins Allah sanada tez zamanda sağlıklı bir bebis nasip edr

kızlar kımyasal gebelıkten sonra daha kolay hamıle kalınıomus dogrumu bu yenı okudumda ?

eslerin ozlemine dayanamiyorum tum esler baba olsun tabi bizlerde anne insallah tez zamanda ...

kızlar ben çıkıyorum gidiim kocamı işten alayım da alışverişe götüreyim görüşürüzzz
güle güle canım, görüşürüz
Ben de çıkıcam birazdan

İnşallah hayırlısıyla bebişin gelir canım

kızlar kımyasal gebelıkten sonra daha kolay hamıle kalınıomus dogrumu bu yenı okudumda ?
Tam olarak bilmiyorum ama başarısız olan ilk gebeliklerden sonra diğerinin sağlıklı olma ihtimali daha yüksekmiş, öyle demişti doktorum

hımm tesekkur ederm ınş ole olur ...

eslerin ozlemine dayanamiyorum tum esler baba olsun tabi bizlerde anne insallah tez zamanda ...

Diyorum yaa cnm, 1 yıl çocuk istemediğimi biliyodu eşim ama o bakış bikaç saniyede kararlılığımı sildi süpürdü. Şimdi onun baba olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum. İnşallah yaaa bence herkes anne baba olmalı, umarım herkese nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…