Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar artik deliricem birakin resim yukleyebilmeyi sisteme giremiyorum bile ne oldu boyle anlayamadim dun hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim bhcg 633.5 ciktii

Dualarimiz seninle doğru karar vermissin inş Rabbim en kisa zamanda nasip etsin hepimize

Kizlar artik deliricem birakin resim yukleyebilmeyi sisteme giremiyorum bile ne oldu boyle anlayamadim dun hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim bhcg 633.5 ciktii

cok sevındm hayırlı ugurlu olsn Allah saglıkla kucagına almyı nasıp etsın :)

İnşallah canım, Allah hepimize nasip etsin. Yaşım yüzünden endişelenmiyor da değilim
Bu arada ben de 29 yaşındayım endişelenme canım...

hadi bakalım hayırlı olsun, adetin kaç gün gecikmişti?

Harika hir haber canim buvyaa cok sevindim Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinins

Ya seni korkutmak istemem ama benimde kanamam vardi 8 gun boyunca gecmeyince test ysptim hamile olduğumu ogrendim ama dış gebelikti:-(

benim değil canım asyak isimli arkadaşımızın bu. dün doktora gidip kan tahlili yaptırmış. doktor ne demiş bilmiyorum ama şuan sisteme giremiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…