Ben 29, eşim 38 yaşında. 3 aylık evliyiz. Bana kalsa 1 yıl beklerdim çocuk için. Bi gün eşimin çocukluk arkadaşıyla karşılaştık adamın 4 çocuğu varmış, eşimin onun çocuklarına nasıl baktığını görünce çok üzüldüm, özlemle bakıyodu çocuklara. O manzaradan sonra hemen çocuk yapmaya karar verdim. Eşim bu karara o kadar sevindi ki...Dualarınızı bekliyorum kızlar...
Kizlar artik deliricem birakin resim yukleyebilmeyi sisteme giremiyorum bile ne oldu boyle anlayamadim dun hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim bhcg 633.5 ciktii
Kizlar artik deliricem birakin resim yukleyebilmeyi sisteme giremiyorum bile ne oldu boyle anlayamadim dun hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim bhcg 633.5 ciktii
Bu arada ben de 29 yaşındayımİnşallah canım, Allah hepimize nasip etsin. Yaşım yüzünden endişelenmiyor da değilim
hadi bakalım hayırlı olsun, adetin kaç gün gecikmişti?Kizlar artik deliricem birakin resim yukleyebilmeyi sisteme giremiyorum bile ne oldu boyle anlayamadim dun hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim bhcg 633.5 ciktii
Dualarimiz seninle doğru karar vermissin inş Rabbim en kisa zamanda nasip etsin hepimize
Hadi hayırlısı gunun kac gün gecti
Bu arada ben de 29 yaşındayımendişelenme canım...
hadi bakalım hayırlı olsun, adetin kaç gün gecikmişti?
Bu arada ben de 29 yaşındayımendişelenme canım...
Endişelenmek için 3 yılımız daha var di mi DeryaW :) uzmanlar ilk çocuk 32'ye kadar olmalı diyo malum :)
adeti geçmediki. adet görürken öğrendi hamile olduğunu
o zaman yerleşme kanamasıdır o
hayır değil. bildiğin şakır şakır adet oldu. hem de 13 gün
Ya seni korkutmak istemem ama benimde kanamam vardi 8 gun boyunca gecmeyince test ysptim hamile olduğumu ogrendim ama dış gebelikti:-(
Ya seni korkutmak istemem ama benimde kanamam vardi 8 gun boyunca gecmeyince test ysptim hamile olduğumu ogrendim ama dış gebelikti:-(
ayrıca onun normal adeti 13 gün sürüyormuş zaten
ayrıca onun normal adeti 13 gün sürüyormuş zaten
İnşallah normal bir gebeliktir adet kanaması olunca rahim inceliyorya bebek nasil tutunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?