Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

27 yasim bitiyo kız en azindan oldugunu biliyosun niye acele ediyorsun ki evliliginjn tadini çıkar
Ben de 29 yaşındayım ve daha birinciyi bile doğuramadım, ikinci için geç kalmaktan korkuyorum:26:

yaşlada alaakalı deıl ya Allah ol derse olacak hepımızın inş :)
Tabiki ama yine de artık 30a az kaldığı halde ilk çocuğumu bile doğuramamış olmak ikincisi için stres yaratıyor bende:18:

spor dednz de evleneli 3 ay olmadı ben 6 kilo aldımmm yiyip içip oturuyorum yaa:18:
yaa millet hamileyken kilo alır, ben de kürtajdan sonra aldım :26: 4 haftada 3 kilo, nasıl oldu anlamadım :26: napıcaz biz yaa

canım kürtajdan sonra kan kaybından dolayı ben çikolataya tatlıya saldrdım resmen, sen de öyle bi hata yapmış olabilir misin :44:

canim nasilsin beni hatirladinmi azeri kizi serce ?
bebegi ni kayb etmissin cok uzuldum canim insallah yeri tez zamanda dolar halay cekmistik senin icin hatirliyorum insallah bu sefer Rabbim saglikli kucagina almayi nasib eder insallah yine yuzun guler,..

Canim 30yasda cok degilki olmayacak diye stres yapma aile dostumuz var 8sene cocuk yapmadılar 36 yasinda kadib memur oldu 7.ayda hamile kaldi 1ay sonra dogurcak yani Allah verdiktwn sonra korunsanda yasin 40olsada olur annem benide 30yasinda dogurmus 2cocugu karninda ölmüş 1i 6aylikken digeri 9aylikken Allah bizi böyle sinamasin

Bende severim kalabalık aile ama 3 yapamam yetemem maddi olarak
canim sohbete dalmak gibi olmasin ama bencede 3 cocuk en iyi rakam tabi Rabbim ilkini versinde bizde ana olalimda gerisini dusunuruz..ama bir anne icin 3 evlat cennet demek
ben hep istemisimdir ilk kizim olsun fark etmez Rabbim evlad nasib etsin hayirlisiyla kiz oglan fark etmez ama hep hayal kurunca kiza yonelik kuruyorum bilmiyorum neden heralde kizimiz olur ilk
artik esimde uzuluyor olmadigi icin ben de onun icin cok uzuluyorum ..
baba yapamadim esimin 31 yasi var onun yasindakilarinn 2 cocugu var artik bizimde olsun esimde baba olsun istiyorum deli gibi
esime adet oldum diyince nasil uzuldu anlatam
oda silik cizgilerden umutluydu iste kismet...

bu ay olur insallah Rabbim bu ay onun dogum gunune hediyye etmem icin bana evladimizi gonderir insallah
insallah kkda isteyen herkes anne olur esleriyle birlikte buyuturler evlatlarini bende tabi insallah

bu güzel dualarına içten içten amiiiin diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…