spor dednz de evleneli 3 ay olmadı ben 6 kilo aldımmmyiyip içip oturuyorum yaa:18:
duymazsın burda yaa kmsenin kullandığını sanmıyorumbu arada az önce testi yaptım negatifi gördüm, normale dönmüşüm sanırsam galiba inşallah :)
Calisiyomu bide minikmissin zaten neyine zayiflican dansa git cok eglenceli
Ben de 29 yaşındayım ve daha birinciyi bile doğuramadım, ikinci için geç kalmaktan korkuyorum:26:27 yasim bitiyo kız en azindan oldugunu biliyosun niye acele ediyorsun ki evliliginjn tadini çıkar
Tabiki ama yine de artık 30a az kaldığı halde ilk çocuğumu bile doğuramamış olmak ikincisi için stres yaratıyor bende:18:yaşlada alaakalı deıl ya Allah ol derse olacak hepımızın inş :)
yaa millet hamileyken kilo alır, ben de kürtajdan sonra aldım :26: 4 haftada 3 kilo, nasıl oldu anlamadım :26: napıcaz biz yaaspor dednz de evleneli 3 ay olmadı ben 6 kilo aldımmmyiyip içip oturuyorum yaa:18:
dans daha guzl olur evett:) her yerım cıta gıbı ama gobegım sanrsn recep ıvedık
Ben de 29 yaşındayım ve daha birinciyi bile doğuramadım, ikinci için geç kalmaktan korkuyorum:26:
Tabiki ama yine de artık 30a az kaldığı halde ilk çocuğumu bile doğuramamış olmak ikincisi için stres yaratıyor bende:18:
yaa millet hamileyken kilo alır, ben de kürtajdan sonra aldım :26: 4 haftada 3 kilo, nasıl oldu anlamadım :26: napıcaz biz yaa
benmde aldığım kilo direk göbeğe gidiyo:) halbuki bacakların daha çok ihtiyacı var diyorum ama dinlemiyolar beni:)
cok kotu duruo göbek ya sadece ıcınde bebek varken guzel duruo
benmde aldığım kilo direk göbeğe gidiyo:) halbuki bacakların daha çok ihtiyacı var diyorum ama dinlemiyolar beni:)
kötü durmasın diye içine bebek yapmaya uğrasıyoz biz de işte
cok kotu duruo göbek ya sadece ıcınde bebek varken guzel duruo
aynen bıde ben 2 3 cocuk ıstıorm bırını buldk2 3 ü kaldı
canim nasilsin beni hatirladinmi azeri kizi serce ?Ben de 29 yaşındayım ve daha birinciyi bile doğuramadım, ikinci için geç kalmaktan korkuyorum:26:
Tabiki ama yine de artık 30a az kaldığı halde ilk çocuğumu bile doğuramamış olmak ikincisi için stres yaratıyor bende:18:
yaa millet hamileyken kilo alır, ben de kürtajdan sonra aldım :26: 4 haftada 3 kilo, nasıl oldu anlamadım :26: napıcaz biz yaa
Ben de 29 yaşındayım ve daha birinciyi bile doğuramadım, ikinci için geç kalmaktan korkuyorum:26:
dua yerine geçsin dedikleri de hamile ol hemencecik:)Bendede göbek var herkes hamilemisin diyo Çıldırcam)
aynen bıde ben 2 3 cocuk ıstıorm bırını buldk2 3 ü kaldı
dua yerine geçsin dedikleri de hamile ol hemencecik:)
kız sende bi dur, azıcık yavaşş :)
dua yerine geçsin dedikleri de hamile ol hemencecik:)
kız sende bi dur, azıcık yavaşş :)
canim sohbete dalmak gibi olmasin ama bencede 3 cocuk en iyi rakam tabi Rabbim ilkini versinde bizde ana olalimda gerisini dusunuruz..ama bir anne icin 3 evlat cennet demekBende severim kalabalık aile ama 3 yapamamyetemem maddi olarak
Bende severim kalabalık aile ama 3 yapamamyetemem maddi olarak
canim sohbete dalmak gibi olmasin ama bencede 3 cocuk en iyi rakam tabi Rabbim ilkini versinde bizde ana olalimda gerisini dusunuruz..ama bir anne icin 3 evlat cennet demek
ben hep istemisimdir ilk kizim olsun fark etmez Rabbim evlad nasib etsin hayirlisiyla kiz oglan fark etmez ama hep hayal kurunca kiza yonelik kuruyorum bilmiyorum neden heralde kizimiz olur ilk
artik esimde uzuluyor olmadigi icin ben de onun icin cok uzuluyorum ..
baba yapamadim esimin 31 yasi var onun yasindakilarinn 2 cocugu var artik bizimde olsun esimde baba olsun istiyorum deli gibi
esime adet oldum diyince nasil uzuldu anlatam
oda silik cizgilerden umutluydu iste kismet...
bu ay olur insallah Rabbim bu ay onun dogum gunune hediyye etmem icin bana evladimizi gonderir insallah
insallah kkda isteyen herkes anne olur esleriyle birlikte buyuturler evlatlarini bende tabi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?