yaşlada alaakalı deıl ya Allah ol derse olacak hepımızın inş :)
27 yasim bitiyo kız en azindan oldugunu biliyosun niye acele ediyorsun ki evliliginjn tadini çıkar
Iste bu yaa :) mikmiki çocuk icin degil sevgimiz icin yapcaz hamilelik belirtileri hakkinda yorum yapmicaz ve kedimizi dinlemocez anlaştık mi
Cennet sen cekil kenara :))) tam dayakliksin walla rahat ol olcak takma kafaya biz bu bebegi en kısa zamanda yapcax inanin lütfen
bu mikmik tabiri nerden cıktı yaagüzelmiş.
Ahaha ck sevimli geliyo dimi kulağa ne bileyim biri çıkarmıştır heralde :)
Gencim tabi tamam hani yasim 27 ama ben hergun biraz daha genclesiyorum Allah kocama zeval vermesin sayesinde:))sankı sn cok buyuksun sende daha gencecıksın
Gencim tabi tamam hani yasim 27 ama ben hergun biraz daha genclesiyorum Allah kocama zeval vermesin sayesinde:))
hee ben ona başka bişey diyodum da mikmik de güzelmiş. 'tamamen hobi amaçlı mikmik' topiği açalım bi de, hamilelik düşünmeden :) yaa başka bi konuda gördüm deminn hatun 27 yasındaymıs ve 4 çocuğu varmışşş
Gencim tabi tamam hani yasim 27 ama ben hergun biraz daha genclesiyorum Allah kocama zeval vermesin sayesinde:))
hee ben ona başka bişey diyodum da mikmik de güzelmiş. 'tamamen hobi amaçlı mikmik' topiği açalım bi de, hamilelik düşünmeden :) yaa başka bi konuda gördüm deminn hatun 27 yasındaymıs ve 4 çocuğu varmışşş
inşş canm takmıcam artk gıdıp spor salonuna yazılıyım barı zayıflayım napım kafam dagılsn
Sen nediyosun duyarsak yabancilik çekmeyelim
Ben martta yazıldim kışın iyide yazin oda acmadi beni :))
:))) amin ben bıraz daha genclesırsem anne karnına gerı gırecem zaten ufaacıgım tipim cok kucuk
Ben martta yazıldim kışın iyide yazin oda acmadi beni :))
valla aklıma baska bısey gelmıo ufak ufak baslayım bakalm açarsa dvm ederm
valla aklıma baska bısey gelmıo ufak ufak baslayım bakalm açarsa dvm ederm
Kiz iyi ya burusmaz oran buran bende isterdim minyon olmakda neyse fabrika benibböyle üretmiş :)) resmim görünüyo mu benim
Kiz iyi ya burusmaz oran buran bende isterdim minyon olmakda neyse fabrika benibböyle üretmiş :)) resmim görünüyo mu benim
spor dednz de evleneli 3 ay olmadı ben 6 kilo aldımmmyiyip içip oturuyorum yaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?