Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar lorena da mı hamileeeee listede yeni farkettim çokkkkkk sevindimmmmmmm hayırlı olsun canım benim.

canım bende en son oda 29 da bnada adetin 3. günü gel dedi adetimi bekliyom işte gelsin gidecemde benim korklum hafta sonuna kalırsam nasl olcak :44:

aaaaa ınnmyorum bnde 29 numaralı odadayım ay adet olda cuma gunu sende gl brlıkte tedavye bslayalım smdı ckyorum alıntı yaparak msj atn olumu yoksa kacırırım aksam grusuruz

Canim okudugumda hemen kendimi gordum sanki bende 28 de 1 regl oluyodun hic sasmazdi ve son bikac ay sasmaya basladi ve 28 de1 olmama ragmen gec yumurtluyosun dedi hoca bizde 15.gun calistik ve olduu hayirlisi ins.seninde az kalmistir

aaaaa ınnmyorum bnde 29 numaralı odadayım ay adet olda cuma gunu sende gl brlıkte tedavye bslayalım smdı ckyorum alıntı yaparak msj atn olumu yoksa kacırırım aksam grusuruz

ayy ne güzel olur vlla şu adetim bi gelseee 4 gözle bekliyom olmadı giti

Ben çıkıyorum güzeller..

Yarında yeni ve mutlu haberler alırız İnşallah!!!

Bugünkü hamilelerimizi kutluyor topikteki tüümmm hanımların başarılarının devamını diliyorum

Sevgiyle kalın..............

kizlar aksama mac varmis.. Kocis arkadaslarini bizim evde topluyor.. Mac izliyeceklermis.. Ilk defa !!
Bana diyo bide borek yap.. Sonra annenlere gidersin olurmu askitom diyo ??

Sizin taktik ise yaradi galiba ama ben evimden oldum

olsun olsunnn gelişme gelişmedir.. Diğerleride zamanla oturacak :128:

Ayni ben benimde gözümün ucundadir bisi olsq akiverir hemen ama buda iyi degik ağlamaya basladimmi salya sumuk ic ceke ceke aglarim walla

amaaaann salla gitsin....

hımmm :44: Allah söletti ozaman seninde gelmicek adetin

inşallah canım. ağzın bal yesin mi denirdi hihihi

o da olur tabi yaa ama ağlayabilen ve ağladığını da saklamayan erkek iyidir boşver :) bırak ağlasın, sıra sıra teselli ederiz biz de birbrimiz napalımm

ne bileyim belki benimki kötü ağladığı içindir. bildiğin ses çıkarıyor ühhhhüüüüü diye

YARINDAN itibaren eğlencemize kaldığımız yerden devam etcez anlaştık mi

Yandan yandann ohhh

Tarator neki bakalim ogn gelsin iccem walla

havucu rendeleyip tavada kavuruyorsun. sonra bir tabağa alıyorsun üzerini sarımsaklı yoğurtla iyice kaparıyorsun. bazıları mayonez de karıştırıyor. ohhh missss

Kızlar ya ağlama konusunda ben çok zayıfım her şeye ağlama kapasitem var kociş ağlamaz hiç ama dun yatınca saçlarımı okşamaya başladı hissettim karanlıkta gözlerinin dolduğunu noldu dedim hiç seni çok seviyorum sarıl bana dedi sarıldım sonra karnıma elini koydu öyle uyumuşuz bu adam hem odun hemde duygusal şaşırtıyor beni hep :):):):)

kızlar merhaba ben geldim,muayene oldum yine aşırı iltehap dedi doktor 2 ilaç verdi kullanan varmı bilgi verin lütfen

veeeee demek oluyorki ekimde de bebek yooooook üzgünüm 14 ay oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…