- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
Kızlarr kasıkta seyrime ne oluyo bilen varmııııııı :26::26::26::26::26:
etsiz olmak şartıyla ye canım :) afiyet olsunnn
bacım gel ben yapim sana yetrki sen iste yaw kıslar ne zaman sizinle yazışmaya başlasam hep ezan saati oluyo ezan okunuyo vlla size dua ediyom RABBİM duysun sesimizi inş
kocişime söyliyim de gelirken alsın barii
Canım bazı doktorlar çok acıtıyor. Ben şimdiye kadar hep bayan doktora gittim. Hiç acımadı. Bir kere erkek doktora gitmiştim. O çok acıtmıştı. Hepsi aynı değil. Korkma. İhmal etme. Bir yumurtalıklarına baksınlar, smear alsınlar. tedavi için erken derler ama genel muayene ol mutlaka. Çok uzun boylu değilsen kilo ver bence.Ben de vermeye çalışıyorum.Doktor bana "fazla kilolu değilsin ama yinede kilo vermen faydalı olur yimirtlama için"
Bugn sogan suyuna basladım haftaya da buyuk ihtmal spora yazılıcam ancak oyle kilo wrebilrm ve ekimdeki adetten snra da ozelde bi doktra gtmeyi dusunuyorum siz ne kdrdir istyrsunz bebis ne kdrlik ewlisinz
canım bende en son oda 29 da bnada adetin 3. günü gel dedi adetimi bekliyom işte gelsin gidecemde benim korklum hafta sonuna kalırsam nasl olcak :44:
neyse en azından nezaman yumurtluyomuşum onu görürüm.
gerçi hep düzenli olan reglim. korunmayı bırakınca iki aydır dengesizleşti. geçen ay 1 hafta geç geldi. bu ay da 5 gün erken geldi.
bilmeden stres mi yapıyorum acaba. denemeeler daha yeni olduğu için merak da fazla oluyo galiba. ama her geçen zaman biraz daha rahatlıyorum gibi. oluruna bırakmak en iyisi sanırım34:
kıss gel ben yapıyım dedim ya sanaaaaa
aaaaa ınnmyorum bnde 29 numaralı odadayım ay adet olda cuma gunu sende gl brlıkte tedavye bslayalım smdı ckyorum alıntı yaparak msj atn olumuyoksa kacırırım aksam grusuruz
kizlar aksama mac varmis.. Kocis arkadaslarini bizim evde topluyor.. Mac izliyeceklermis.. Ilk defa!!
Bana diyo bide borek yap..Sonra annenlere gidersin olurmu askitom diyo ??
Sizin taktik ise yaradi galiba ama ben evimden oldum
Ayni ben benimde gözümün ucundadir bisi olsq akiverir hemen ama buda iyi degik ağlamaya basladimmi salya sumuk ic ceke ceke aglarim walla
hımmm :44: Allah söletti ozaman seninde gelmicek adetin
o da olur tabi yaa ama ağlayabilen ve ağladığını da saklamayan erkek iyidir boşver :) bırak ağlasın, sıra sıra teselli ederiz biz de birbrimiz napalımm
YARINDAN itibaren eğlencemize kaldığımız yerden devam etcez anlaştık mi
Yandan yandann ohhh
Tarator neki bakalim ogn gelsin iccem walla
Regle kadar değil teste kadaaaaarr
gelirim senle doğuma kadaaaarrr
ayrılmak yok spoşla yumoşaa
testte çift çizgi çıkana kadaaaarrr[/QUOTE= evet testtw pozirif çıkana kadar tuttum bu besteyi tam benlik
Bnm kocamda hic aglamaz 5yildir birlikteyiz bikez aglattim zorla
hehe zorla neden ağlatıyorsunki adamı yahu???
valla yakın olsam direk adresini isterdim inanılmazzzz çekti canımmm
aaaaa ınnmyorum bnde 29 numaralı odadayım ay adet olda cuma gunu sende gl brlıkte tedavye bslayalım smdı ckyorum alıntı yaparak msj atn olumuyoksa kacırırım aksam grusuruz
yaaaaaaaaaaaa canım çiğköfte çektiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olsun olsunnn gelişme gelişmedir.. Diğerleride zamanla oturacak :128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?