Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anlıyorum canım. haklısın çok zor bir durum. Allah bir daha yaşatmasın. ama sen de biriktirme içinde. farkında olmazsın dolar iyice. hem yanında seni koruyan, kollayan, seni deli gibi seven birisi olunca kendini güvende hissedersin. ağlaman gelince koy ver gitsin

sen aglama yumosum sana dayanamam
aglama yumosum sana kıyamam
al kocişim spoş senn olsun
sposun bnleeeeeeeeeeeee kalırsa yasayamammmmmm
YARINDAN itibaren eğlencemize kaldığımız yerden devam etcez anlaştık mi

Yandan yandann ohhh
karıştırma be güzelim. mideyi bozuyor sonra :100: rakı şalgam iyidir. yanına da tarator yaparım.. peynir bir de... ohhh missss.. bir de türkü cdsi..... arabesk de olabilir

Tarator neki bakalim ogn gelsin iccem walla

Hayır kızlar hayııırrrrrr umutsuzluk yok bu sayfada ben eminim ki burdaki herkes anne olacak ya 5 ay ya 10 ay ya da daha fazla ama eninde sonunda rabbimin izniyle en hayırlı zamanda ....hamile kaldıktan sonra da bizi neler bekliyor biliyor muyuz.??ya anne olunca neler bekliyor.?? o yüzden hayırlı bir zaman kendimizi en çok hazır hissetiğimiz bir zaman sağlıklı bir bebiş versin diyelim..Rabbimin işine karışılmaz.yarına çıkacağımız bile meçhul canımızıııı hiiiiiiççççç sıkmayalım..hayatta bazı şeyler bizim elimizde değil.hayatın bir akışı var akışına bırakalım...canımızı sıkarsak burada birbirimize nasıl destek olacağız demi ama

sanırım genellikle hep sol kasıkta ağrı oluyor...ama benim sağ kasığıma zaman zaman baya şiddetli bir sancı giriyor hayırdır inşallah...

Kizlar aksama mac varmis.. Kocis arkadaslarini bizim evde topluyor.. mac izliyeceklermis.. ilk defa !!
bana diyo bide borek yap.. sonra annenlere gidersin olurmu askitom diyo ??

sizin taktik ise yaradi galiba ama ben evimden oldum

gamsemmmmmm tamam anlaştık bebegm gyndm kusandm suslendm esımı beklıyorum kv ye gtcez ordan bebek gormeye gtcez ıce sevecemmmm daha 40 ı ble ckmadı minicik

Son düzenleme:

yaaaaaaaaaaaa canım çiğköfte çektiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bacım gel ben yapim sana yetrki sen iste yaw kıslar ne zaman sizinle yazışmaya başlasam hep ezan saati oluyo ezan okunuyo vlla size dua ediyom RABBİM duysun sesimizi inş

Kızlarr kasıkta seyrime ne oluyo bilen varmııııııı :26::26::26::26::26:

ıyıym cnm ıyıym cuma gunu adetn 3. gunu etlık zbeyde hanım bekleee ben gelıyorum sen kacncı numaradasın hastanede

canım bende en son oda 29 da bnada adetin 3. günü gel dedi adetimi bekliyom işte gelsin gidecemde benim korklum hafta sonuna kalırsam nasl olcak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…