içince aglamak degil o moralim bozuk ya zaten herhalukarda aglayıp rahatlamak isticem.. dedigin dogruda ben yapamam işte.. geçen ay tedavi oldum ilaç aldım igne yaptırdım tam diyoruz ki kesin bu ay hemde ikiz.. bi baktık bebek yok.. söyledim söylerken gözlerim yandı resmen kıpkırmızı oldu ama aglamadım.. ddedi ki aman ha aglama feminen duyguların zarar görmesin.. ve gögsüne bastırdı beni ikinci defa orda agladım sanırım :85: :85:
Canım stresten uzak durmaya çalış öncelikle. Fazla kilon varsa diyete gir hemen. Sağlıklı beslenmeyi ihmal etme ama. Şok diyetler uygulama. Doktora göründün mü?
70 kiloyum adetlerim duzenli ilk ewlndigm zmn enfeksiyondan dolayı gttim we muayene ederkn cok canmi acıttılar hem olmsuz sonuc olr dye hemde yne ayni acıyı cekmekten korkuyorum
Canım bazı doktorlar çok acıtıyor. Ben şimdiye kadar hep bayan doktora gittim. Hiç acımadı. Bir kere erkek doktora gitmiştim. O çok acıtmıştı. Hepsi aynı değil. Korkma. İhmal etme. Bir yumurtalıklarına baksınlar, smear alsınlar. tedavi için erken derler ama genel muayene ol mutlaka. Çok uzun boylu değilsen kilo ver bence.Ben de vermeye çalışıyorum.Doktor bana "fazla kilolu değilsin ama yinede kilo vermen faydalı olur yimirtlama için" demişti.
YARINDAN itibaren eğlencemize kaldığımız yerden devam etcez anlaştık misen aglama yumosum sana dayanamam
aglama yumosum sana kıyamam
al kocişim spoş senn olsun
sposun bnleeeeeeeeeeeee kalırsa yasayamammmmmm
Yandan yandann ohhhBbugunki bestemissss
Su dunyada bebisbuyuk ihtiyac
Herkes yumyuma sposlaraaaa muhtacc
Hepsiyle dost ol hepsiyle arkadas
Aylarimiz geciyor bak yavas yavas
O ayda.bu ayda su aydadir:18:
Su ayda bu ayda o aydadir
Rabbim ne zaman verirseee aslinda bebis o aydadirr
Hobaaa
karıştırma be güzelim. mideyi bozuyor sonra :100: rakı şalgam iyidir. yanına da tarator yaparım.. peynir bir de... ohhh missss.. bir de türkü cdsi..... arabesk de olabilir
Regle kadar değil teste kadaaaaarr
gelirim senle doğuma kadaaaarrr
ayrılmak yok spoşla yumoşaa
testte çift çizgi çıkana kadaaaarrr
testte çift çizgi çıkana kadaaaarrr[/QUOTE= evet testtw pozirif çıkana kadar tuttum bu besteyi tam benlik
benimki de bazen vara yoğa ağlıyor. ay o an gülesim geliyor. erkeğe yakışmıyor ya... ben ağlayayım o güçlü ,edeleli kollarıyla teselli etsin beni
Bnm kocamda hic aglamaz 5yildir birlikteyiz bikez aglattim zorla
Supermisss.....
testte çift çizgi çıkana kadaaaarrr[/QUOTE= evet testtw pozirif çıkana kadar tuttum bu besteyi tam benlik
Bnm kocamda hic aglamaz 5yildir birlikteyiz bikez aglattim zorla
benim kocam cok sulugöz yaaaaa hahaha benimde bazen gülesim geliyoooDD
yaaaaaaaaaaaa canım çiğköfte çektiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaaaaaaaaaaa canım çiğköfte çektiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oyy oyyyyyy bizim kıslar çoşmuş yinemelam sen nasslsın iyi oldun mu??
bacım gel ben yapim sana yetrki sen iste yaw kıslar ne zaman sizinle yazışmaya başlasam hep ezan saati oluyo ezan okunuyo vlla size dua ediyom RABBİM duysun sesimizi inş
ıyıym cnm ıyıym cuma gunu adetn 3. gunu etlık zbeyde hanım bekleee ben gelıyorum sen kacncı numaradasın hastanede
Kızlarr kasıkta seyrime ne oluyo bilen varmııııııı :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?