Kızlar ya ağlama konusunda ben çok zayıfım her şeye ağlama kapasitem var kociş ağlamaz hiç ama dun yatınca saçlarımı okşamaya başladı hissettim karanlıkta gözlerinin dolduğunu noldu dedim hiç seni çok seviyorum sarıl bana dedi sarıldım sonra karnıma elini koydu öyle uyumuşuz bu adam hem odun hemde duygusal şaşırtıyor beni hep :):):):)
kızlar merhaba ben geldim,muayene oldum yine aşırı iltehap dedi doktor 2 ilaç verdi kullanan varmı bilgi verin lütfen veeeee demek oluyorki ekimde de bebek yooooooküzgünüm 14 ay oldu artık
kızlar merhaba ben geldim,muayene oldum yine aşırı iltehap dedi doktor 2 ilaç verdi kullanan varmı bilgi verin lütfen
veeeee demek oluyorki ekimde de bebek yooooooküzgünüm 14 ay oldu artık
hamişsin ya aşer eriyon yaa yigenim istemiş yapmam mı tüh ben ank dayım keşke yakın olsaydık
geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan sonrada kontrole gidersin zannedersem gecer bunlarla bu arada ben daha adet olmadım onun için yazmadım canım hiç gecikmezdi beklemedeyimilaçlar
AZİTRO 500 mg
CLEOCİN vajinal krem
valla bende ankaradaydım evlendim adanaya geldimmm. orda olsam şıp diye damlardımm
kızlar merhaba ben geldim,muayene oldum yine aşırı iltehap dedi doktor 2 ilaç verdi kullanan varmı bilgi verin lütfen
veeeee demek oluyorki ekimde de bebek yooooooküzgünüm 14 ay oldu artık
valla bende ankaradaydım evlendim adanaya geldimmm. orda olsam şıp diye damlardımm
Canim yaa.. iltehap mi.. ?? peki suan kanaman devam ediyor mu ??
bende aradim banada dedi normal yurmurtlama doneminde olur dedi..
Hayirlisi bakalim yaa..
çok geçmiş olsun canım. vadır bunda da bir hayır. sen iyi ol da bebişin de gelir inşallah tez zamanda
geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan sonrada kontrole gidersin zannedersem gecer bunlarla bu arada ben daha adet olmadım onun için yazmadım canım hiç gecikmezdi beklemedeyim
bu ay bende de oldu o canım, bekleyip göreceğiz neymiş
bebeğim umutlandırmış gibi olmıyım ama benim bundan önceki hamileliğimde öyle olmuştu. Böyle pıt pıt pıt damar atıyo gibi:26:
inşallah iyi bişeydir ablacımm
ay ilaydam eskidende öle olmuştu benim.. Sonra sordum bi kaç kişiye herkez rahim bebek arıyo demişti :26: Ki seyrimeden sonraki ay hamile kalmıştımNe zamandır olmuyodu biraz önce olunca hemen yazayım dedim :26:
ayyy hadi inş senide görürüz
Insanjn negatif enerjisini aliyo bebek bol bol sev caningamsemmmmmm tamam anlaştık bebegm gyndm kusandm suslendm esımı beklıyorum kv ye gtcez ordan bebek gormeye gtcez ıce sevecemmmm daha 40 ı ble ckmadı minicik
Benimki aglamaz arada aglatmak istiyorum istebenim kocam cok sulugöz yaaaaa hahaha benimde bazen gülesim geliyoooDD
amaaaann salla gitsin....
inşallah canım. ağzın bal yesin mi denirdi hihihi
ne bileyim belki benimki kötü ağladığı içindir. bildiğin ses çıkarıyor ühhhhüüüüü diye
Hahahahaha cok komik insanın aglayasindan cok gulesi gelir walla
havucu rendeleyip tavada kavuruyorsun. sonra bir tabağa alıyorsun üzerini sarımsaklı yoğurtla iyice kaparıyorsun. bazıları mayonez de karıştırıyor. ohhh missss
Hmm adını bilmiyorum ama tadini gayet iyi biliyorum enfes bisi
Arada ağlasin ruhu temizlenir ben böğüre Böğüre agladim oda ağladıhehe zorla neden ağlatıyorsunki adamı yahu???
ilaçlar
AZİTRO 500 mg
CLEOCİN vajinal krem
Ben kullandım yaradan dolayi antibiyotik zaten iltihap dahitmasi icin veriliyo kremi kullanmadım oda enfeksiyona karsiymis iste
inşallah iyi bişeydir ablacımm
ay ilaydam eskidende öle olmuştu benim.. Sonra sordum bi kaç kişiye herkez rahim bebek arıyo demişti :26: Ki seyrimeden sonraki ay hamile kalmıştımNe zamandır olmuyodu biraz önce olunca hemen yazayım dedim :26:
inşallah canım allah ısteyen herkese versin bakalım bekleyelim görelim
evet iltehap bu sefer bende vajinaya bakmak için bir alet takılıyor ya onu çıkarınca bana da gösterdi,gerçekten de sarı kahverengi iltehap,akıntı var ama ilaç alınca durur galiba,o kadar da soğan küürü yaptım demek ki çok şiddetli bir iltehap,teşekkür ederim canım inşaallah seninki yerleşmedir tüüüüm kalbimle dua ediyorum inşaallah
inşallah canım allah ısteyen herkese versin bakalım bekleyelim görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?