Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok romantikkk.......

kızlar merhaba ben geldim,muayene oldum yine aşırı iltehap dedi doktor 2 ilaç verdi kullanan varmı bilgi verin lütfen veeeee demek oluyorki ekimde de bebek yooooook üzgünüm 14 ay oldu artık

Canim yaa.. iltehap mi.. ?? peki suan kanaman devam ediyor mu ??
bende aradim banada dedi normal yurmurtlama doneminde olur dedi..
Hayirlisi bakalim yaa..

kızlar merhaba ben geldim,muayene oldum yine aşırı iltehap dedi doktor 2 ilaç verdi kullanan varmı bilgi verin lütfen

veeeee demek oluyorki ekimde de bebek yooooook üzgünüm 14 ay oldu artık

çok geçmiş olsun canım. vadır bunda da bir hayır. sen iyi ol da bebişin de gelir inşallah tez zamanda

ilaçlar

AZİTRO 500 mg
CLEOCİN vajinal krem
geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan sonrada kontrole gidersin zannedersem gecer bunlarla bu arada ben daha adet olmadım onun için yazmadım canım hiç gecikmezdi beklemedeyim

kızlar merhaba ben geldim,muayene oldum yine aşırı iltehap dedi doktor 2 ilaç verdi kullanan varmı bilgi verin lütfen

veeeee demek oluyorki ekimde de bebek yooooook üzgünüm 14 ay oldu artık

çokk gecmiş olsun canım senin ilacları interntten bakıtım benim kine benzemiyo bna dr vermişti kulanmıştım iyi gelmişti inş sende birdaki aya hamile kalırsın benim kulandım ilçta akıntı içindi nasip bekliyoz işte

Canim yaa.. iltehap mi.. ?? peki suan kanaman devam ediyor mu ??
bende aradim banada dedi normal yurmurtlama doneminde olur dedi..
Hayirlisi bakalim yaa..

evet iltehap bu sefer bende vajinaya bakmak için bir alet takılıyor ya onu çıkarınca bana da gösterdi,gerçekten de sarı kahverengi iltehap,akıntı var ama ilaç alınca durur galiba,o kadar da soğan küürü yaptım demek ki çok şiddetli bir iltehap,teşekkür ederim canım inşaallah seninki yerleşmedir tüüüüm kalbimle dua ediyorum inşaallah

çok geçmiş olsun canım. vadır bunda da bir hayır. sen iyi ol da bebişin de gelir inşallah tez zamanda

aayyy canım çok sağol eksik olma ALLAH razı olsun,cümlemiz kavuşuruz inşaallah

bu ay bende de oldu o canım, bekleyip göreceğiz neymiş

inşallah iyi bişeydir ablacımm

bebeğim umutlandırmış gibi olmıyım ama benim bundan önceki hamileliğimde öyle olmuştu. Böyle pıt pıt pıt damar atıyo gibi:26:

ay ilaydam eskidende öle olmuştu benim.. Sonra sordum bi kaç kişiye herkez rahim bebek arıyo demişti :26: Ki seyrimeden sonraki ay hamile kalmıştım Ne zamandır olmuyodu biraz önce olunca hemen yazayım dedim :26:

ayy hadi inş yine tutmuştur bebegin canım ayy çok heyacanlanıyom ben bu liste hep hamişle dolsun inş

gamsemmmmmm tamam anlaştık bebegm gyndm kusandm suslendm esımı beklıyorum kv ye gtcez ordan bebek gormeye gtcez ıce sevecemmmm daha 40 ı ble ckmadı minicik
Insanjn negatif enerjisini aliyo bebek bol bol sev canin

ben hamile olduğumu ordan anlamıştım canım. bi seyirme vardı bide çok sık idrara çıkma vardı. test yaptım pozitif çıkmıştı. hayırlısı olsun hakkında kuzummm

Oyy canim benim insallah.. hayirlisi bakalim yerlesme icin cok erken..
sari kahverengi mi ?? benimki koyu kehverengi.. hayirlisi.. dualarinizi eksik etmeyin..
GEcmis olsun canim tekrar.. hayirlisi neyse o.. ilaclari kulanirsan bisey kalmaz bebek gelebilir..

yaa kıslar benim bat 3-4 ekim yarın test yapsam cıkarmı sonuç?? sanki sabah belim agrıyodu şimdi yok gibi az napsam ki sabah yapsam mı :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…