Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sen aglama yumosum sana dayanamam
aglama yumosum sana kıyamam
al kocişim spoş senn olsun
sposun bnleeeeeeeeeeeee kalırsa yasayamammmmmm

anammmmm elammmmmmmm yapma boyle... Allah'im herseyin hayirlisini versin guzelim..
bak bende aglarim

Ayni ben benimde gözümün ucundadir bisi olsq akiverir hemen ama buda iyi degik ağlamaya basladimmi salya sumuk ic ceke ceke aglarim walla

Supermis bu..

çok güzel ama çok acıklı yafffff yapma böyle bebişim ağlatacaksın hepimizi valla

heh işte böyle enerjik ümit dolu şarkılara ihtiyacımız var bizimmmmmmmmm

Regle kadar değil teste kadaaaaarr

gelirim senle doğuma kadaaaarrr

ayrılmak yok spoşla yumoşaa

testte çift çizgi çıkana kadaaaarrr

neyse ben kaçar.. bugün çok kötü oldum herkes hamile ben degilmişim ve olamıcakmışım gibi geldi :85: kendinize bebişlerinize iyi bakın görüşürüz

:)) katılıyorum, sonra birikip patlıyo insan. bende ağlayıp duruyorum valla hiç de tutmam eşimle sarılıp ağlıyoruz güzel güzel

benimki de bazen vara yoğa ağlıyor. ay o an gülesim geliyor. erkeğe yakışmıyor ya... ben ağlayayım o güçlü ,edeleli kollarıyla teselli etsin beni

benimki de bazen vara yoğa ağlıyor. ay o an gülesim geliyor. erkeğe yakışmıyor ya... ben ağlayayım o güçlü ,edeleli kollarıyla teselli etsin beni

o da olur tabi yaa ama ağlayabilen ve ağladığını da saklamayan erkek iyidir boşver :) bırak ağlasın, sıra sıra teselli ederiz biz de birbrimiz napalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…