- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
hahaahha gülümmm saolda bende biliyom çıka bilirde cıkmaya bilirde amaa işte erkn mi onu bilmiyom
canim sen testi yapmak istiyorsan sabah yap ilk idrarla.. ama adet olcam diyorsan bekle.. en iyisini sen bilirsin..sanki sabah adet olcak gibi hissediyom bu gün çok belim agrıdı :44:
yok nıye erken olsun benım cıkmıstı adet olmamıstım akşamına yapmıstm ama bu bıraz nazlandı
ay canım benim kusura bakma ya görmedim biri geliyo hemen kapatmak zorunda kalıyorumne yazmıstım canım
Yok aslında hiç romantik değildir deli eder beni hep bat yaklaşıyor ya herhâlde ondan dun öyle oldu bebek isteği tavan yaptı galiba :):)
canim sen testi yapmak istiyorsan sabah yap ilk idrarla.. ama adet olcam diyorsan bekle.. en iyisini sen bilirsin..
karar verdim sonnnn kararım eminim evettttttttt cuma sabahı yapcam biliyorum ki negatif cıkcak( 14:
karar verdim sonnnn kararım eminim evettttttttt cuma sabahı yapcam biliyorum ki negatif cıkcak( 14:
batın bugünlerde ne oldu demiştim ama çok şükürki henüz gelen giden olmamış canım. çiçekler için teşekkür ederiminşallah hayırlısıyla güzel haberi verirsin bize
bakkk yaaa... kendine eziyetten zevk mi alıyorsun sen??? tamam kararını verdin cuma günü yapacaksın. o güne kadar da üzmek yok kendini. herkese annesi yazık değil mi belki de minnak vardır üzme onu demeyi... sen de öyle. ya varsa?? üzme bakim yeğenimiiiiii
ohh ohh simdiden boyle aglamalar olmaz ki ama..
pozitif dusun icini ferah tut..olmazsada herseyin hayirlisi.. onumuzdeki maclar bakicaz..
valla bu kadar emin konuştun konuştun bide o test pozitif çıksın da göriyim ben seni
evet canım ya dündü hala giden gelen yok kasıklarım cok ağrıyo midem bulanıyo bide göğüslerimde ağrı ve hassasiyet sankı adet olucakmısım gibi habire wc gidip gelıyom cumartesı yaptım bisey cıkmadı bekleyelim görelim
valla bu kadar emin konuştun konuştun bide o test pozitif çıksın da göriyim ben seni
aaaaaaa olmaz böyle kendını üzmek yok bak bıde ben hemşireyim nasıl uğraşıyom görüyon ben 2 kere yaptım test cıkmadı ama ilk defada böyle gecıktı ama halada ümöidim var üzmek yok kendını ablan sayılırım kızarım bak
kiz sen gobuse yazdin mi isimlerimizi bakim...
goz kalemiyle yaz.. sonra liste yap bize soyle kimin ismi siliniyor..
ben hamile olduğumu ordan anlamıştım canım. Bi seyirme vardı bide çok sık idrara çıkma vardı. Test yaptım pozitif çıkmıştı. Hayırlısı olsun hakkında kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?