Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay canım benim kusura bakma ya görmedim biri geliyo hemen kapatmak zorunda kalıyorum ne yazmıstım canım

batın bugünlerde ne oldu demiştim ama çok şükürki henüz gelen giden olmamış canım. çiçekler için teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla güzel haberi verirsin bize

karar verdim sonnnn kararım eminim evettttttttt cuma sabahı yapcam biliyorum ki negatif cıkcak (14:

bakkk yaaa... kendine eziyetten zevk mi alıyorsun sen??? tamam kararını verdin cuma günü yapacaksın. o güne kadar da üzmek yok kendini. herkese annesi yazık değil mi belki de minnak vardır üzme onu demeyi... sen de öyle. ya varsa?? üzme bakim yeğenimiiiiii

karar verdim sonnnn kararım eminim evettttttttt cuma sabahı yapcam biliyorum ki negatif cıkcak (14:

ohh ohh simdiden boyle aglamalar olmaz ki ama..
pozitif dusun icini ferah tut.. olmazsada herseyin hayirlisi.. onumuzdeki maclar bakicaz..

batın bugünlerde ne oldu demiştim ama çok şükürki henüz gelen giden olmamış canım. çiçekler için teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla güzel haberi verirsin bize

evet canım ya dündü hala giden gelen yok kasıklarım cok ağrıyo midem bulanıyo bide göğüslerimde ağrı ve hassasiyet sankı adet olucakmısım gibi habire wc gidip gelıyom cumartesı yaptım bisey cıkmadı bekleyelim görelim

mucizemmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım saol balım off offf peki tmm hemen deişiyom hoppidi hoppidi yandan yandan oldiiiiii

aaaaaaa olmaz böyle kendını üzmek yok bak bıde ben hemşireyim nasıl uğraşıyom görüyon ben 2 kere yaptım test cıkmadı ama ilk defada böyle gecıktı ama halada ümöidim var üzmek yok kendını ablan sayılırım kızarım bak

Hayirlisi bakalim insallah hamilesindir canim..
belirtiler guzel..

oyy oy tmm canım da bi surun varr burda en büyük benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…