Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla bu kadar emin konuştun konuştun bide o test pozitif çıksın da göriyim ben seni

kiz sen gobuse yazdin mi isimlerimizi bakim...
goz kalemiyle yaz.. sonra liste yap bize soyle kimin ismi siliniyor..

ilayda benide yazzzz

kızlar bu isim yazma konusu nerden cıktı ya, dua etmek varken böyle şeylere takılmayın, hem neden vücuduna yazı yazsın ki kız. bizim için dua etsin yeter. bana kızacaksınız belki ama ben böyle düşünüyorum

Kızlar merhaba ben aylardır takip ediyorum hepinizi ama yazmıyordum hiç umudum yoktu bu ay var günüm 4 gün geçti 28 eylülde olmam lazımdı ben 28 eylülde test yaptım çok silikti sonra 30 eylülde yaptım belirgindi fotosuda var sonra dün sabahki yine ilk test gibi silik çıktı bu sabahsa gölge gibi öncekilerden daha silik anlamadım yaaa ne olup bitiyor önceden hep bakardım tek çizgi çıkardı bu ay çizgi belirdi sonra azaldı bu ne demek ama bir şey var ilk testi akşam yapmıştım sonrakini öğlene doğru sonrakinide öğlen bu günkinide 12:30 da yaptım ama benim biraz uyku sorunum var gece uyuyamıyorum gündüz uyanır uyanmaz yapıyorum öğlen olduğu içinmi öyle resmi koyarım bir bakın ahala aynı hepsi olmasa sonra çıkanda kayboluyor yada bir kaç saatte çıkıyor ama benim çizgiler en geç 5-10 dakikada çıktı hep bu arada kasıklarımda batma var sol kasığımda hatta elimle biraz yoklayınca yorgan iğnesi batmış gibi canım yanıyor elimi çekiyorum sonra aynı yere bakıyorum yok yan tarafında az aşağısında yada geziyor birde akıntım çok afedersiniz iç çamaşırım çok ıslanıyor bu gün kan verecektim ama testler ümidimi kırdı anlamadım bir şey ne olur bir şey söyleyin

inşallah canım.en kısa zamanda müjdeni bekliyorum.dualarım seninle.

Güzel haberi duymak için bende çok dua ediyorum senin için canıım ,bütün sıkıntıların bebişinle beraber yok olup gider inşallah , lütfen hep güzel anları düşün ve hep bebiş sayfaların da gezin, yoksa zorla getiririm seni buraya :)))) Güzel günler göreceğiz güneşli günler

[sıze=3]sipoşlarda talim var
kaliteli yumoşum var
Oda çatladı bu sefere
ne zamana batım varr

Hani benim bebişim bebişim
Sana mama vereceğim
gelmezsen popişe popişe indireceğim[/sıze]

Birde takvime bakmayın hevesle yaptım birde test silik ıkınca öylesine yani inş. kaldırmak zorunda kalmam cvp verecek kimse yokmu

kızlar çok hızlısınız maşallah hızınız yetişemiyorum...şu isim yazma olayı eğlence amaçlı maksat kafa dağıtmak yanlış anlaşılmasın...tüm dualarımız umutla bekleyen her anne adayı için Rabbım inşallah kimseyi darda koymaz dualarını kabul eder....:26::26::26:hepinizi çok öpüyorum stressiz ve huzurlu bi gün diliyorum...:26::26:Rabbım can sağlığı versin kızlar üzülmek yok tamam mı...__??:26::26::26:

kızlar göbüşümde yer kalmadı
gamze
ela
zeycan
evlimutlu
minikbebisim
monbebe
azap cicegi
msa84
nefesal
missy cat
psipsiko
servel
sercem
dilketin
ebrulimavi
asyak
evrakcu
su
jeffry
phia
sewgi
aklıma gelenleri yazdım hayırlısı olsuuunnn bunu ilk defa sizden duydum nası olcak ne zaman silinicek buu

çok güzel konuştun canım tm üzülmek yok

slmmm kızlaarrrrrr napıyonuzz bakimmm..... baya sayfalar ilerlemiş ne var ne yok batı bugun olanlar nasıllarrr... bende cıktıgımda bişeyler yedim sonra bi uyumuşum yarım saat once uyandım ama halsız uyandım sankım damarlarım cekılıyo ama şimdi ıyıyım... cok sukur....

çok şekersin canım...bu tabiki eğlence amaçlı hani gelin ayakkabısı gibi Rabbim inş. herkesin dualarını kabul eder umudunuz hiç bitmesin tontişlerim....

teşekkür ettim beni unutmadığın için canım ama pek inanmıyorum buna, bana dua etmen yeterr:) inşallah bu kez sağlıklı kavuşalım bebeklerimize

hoşgeldin bebeğimm sana mesaj attyım gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…