Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yavyumm yaaaaa... valla ben hiç bilmiyorum

ilaydacımm nasıl oldunnn... geçtimi agrılarınnnn... merak ettimmm....

silikte olsa ikinci çizgi hamilelik demektiiirr ama emin olmak için kan testi tabiiki birebir üstelik gününzde geçmiş silik çıkmasının sebebi geç döllenme-yumurtlama olabilir

Birde takvime bakmayın hevesle yaptım birde test silik ıkınca öylesine yani inş. kaldırmak zorunda kalmam cvp verecek kimse yokmu

şekerim bence böle ikilemde kalma direk kan tahlili ver..hem için rahat eder eğer iki çizgi çıktıysa önceki topiklerde söylüyolardı hafif de olsa silik varsa hamile kalanlar çok... dilerim sende ölesindir....Rabbim hayırlısını versin canım...:26::26::26:

Canim normalde cizginin gittikce koyulasmasi lazim
Sivi alimindan etkilenmis olabilir yada korkutmak istemem ama kimyasal gebelikte cok yasaniyor
Bence sen kan testi yaptir halen adet olmadiysan

cokkkkkkkkkkkkk tşk canım koçaman öprükkkkk topnkkin ilk annesini

çok şekersin canım...bu tabiki eğlence amaçlı hani gelin ayakkabısı gibi Rabbim inş. herkesin dualarını kabul eder umudunuz hiç bitmesin tontişlerim....
Cok guzel yorumlamisin canim..
Evli mutlu.. cnm benim bizde biliyoruz duanin ne kadar onemli oldugunu ..
girgir samata.. bizimki ayni zeycan dedi yaa yukarda.. gelin ayakabisina yazarlar ya oyle..

ilaydacımm nasıl oldunnn... geçtimi agrılarınnnn... merak ettimmm....

seninde uyku halleri başlamışşş yerim seni ben. kuzum belirti konuşmiycaz emiştik o yüzden özel mesaj attım ama görmedin galiba. neyse burdan sorayım.
çok sık idrara çıkma durumu varmı sende? ben tuvalete gtmekten yoruldum resmen:26:

Canim benim sagol.. bende kkdan ogrendim..
ama yavas yavas silinmeye baslar.. sen hemen not al silinenleri bize haber ver aksam temizlersin canim..

tşkler canımcım yer aldığım için benim bildiğim duş alınıyo ama emin değilim cute iyi biliyo oda yapmıştı çünkü

niye sordunki başka markamı alayım birde yoksa aynı marka olması iyimi sence niye öyle olmuştur

canım farklı markalarsa çizginin koyuluğu o yüzden farklı olabilir die düşündüm, sen test falan alma tekrar yarın git bi hastaneye, sağlık ocağına, kan testi yaptır için rahat etsin

hahahaahhaah hamilesin yaa ondan

ayy çok heves ettim bende atlıcam bu soruya :) bende mahvolmuştum tuvalete git gel yapmaktan, normalde gece hiç kalkmazdım ama hamile kaldığımda 3-4 kere kalktığım olmuştu, ayy inşallah yine oluuurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…