teşekkür ettim beni unutmadığın için canımama pek inanmıyorum buna, bana dua etmen yeterr:) inşallah bu kez sağlıklı kavuşalım bebeklerimize
kızlar göbüşümde yer kalmadı
gamze
ela
zeycan
evlimutlu
minikbebisim
monbebe
azap cicegi
msa84
nefesal
missy cat
psipsiko
servel
sercem
dilketin
ebrulimavi
asyak
evrakcu
su
jeffry
phia
sewgi
aklıma gelenleri yazdım hayırlısı olsuuunnnbunu ilk defa sizden duydum nası olcak ne zaman silinicek buu
gamze
ela
zeycan
evlimutlu
minikbebisim
monbebe
azap cicegi
msa84
nefesal
missy cat
psipsiko
servel
sercem
dilketin
ebrulimavi
asyak
evrakcu
su
jeffry
phia
sewgi
aklıma gelenleri yazdım hayırlısı olsuuunnnbunu ilk defa sizden duydum nası olcak ne zaman silinicek buu
Kızlar merhaba ben aylardır takip ediyorum hepinizi ama yazmıyordum hiç umudum yoktu bu ay var günüm 4 gün geçti 28 eylülde olmam lazımdı ben 28 eylülde test yaptım çok silikti sonra 30 eylülde yaptım belirgindi fotosuda var sonra dün sabahki yine ilk test gibi silik çıktı bu sabahsa gölge gibi öncekilerden daha silik anlamadım yaaa ne olup bitiyor önceden hep bakardım tek çizgi çıkardı bu ay çizgi belirdi sonra azaldı bu ne demek ama bir şey var ilk testi akşam yapmıştım sonrakini öğlene doğru sonrakinide öğlen bu günkinide 12:30 da yaptım ama benim biraz uyku sorunum var gece uyuyamıyorum gündüz uyanır uyanmaz yapıyorum öğlen olduğu içinmi öyle resmi koyarım bir bakın ahala aynı hepsi olmasa sonra çıkanda kayboluyor yada bir kaç saatte çıkıyor ama benim çizgiler en geç 5-10 dakikada çıktı hep bu arada kasıklarımda batma var sol kasığımda hatta elimle biraz yoklayınca yorgan iğnesi batmış gibi canım yanıyor elimi çekiyorum sonra aynı yere bakıyorum yok yan tarafında az aşağısında yada geziyor birde akıntım çok afedersiniz iç çamaşırım çok ıslanıyor bu gün kan verecektim ama testler ümidimi kırdı anlamadım bir şey ne olur bir şey söyleyin
Birde takvime bakmayın hevesle yaptım birde test silik ıkınca öylesine yani inş. kaldırmak zorunda kalmam cvp verecek kimse yokmu
Kızlar merhaba ben aylardır takip ediyorum hepinizi ama yazmıyordum hiç umudum yoktu bu ay var günüm 4 gün geçti 28 eylülde olmam lazımdı ben 28 eylülde test yaptım çok silikti sonra 30 eylülde yaptım belirgindi fotosuda var sonra dün sabahki yine ilk test gibi silik çıktı bu sabahsa gölge gibi öncekilerden daha silik anlamadım yaaa ne olup bitiyor önceden hep bakardım tek çizgi çıkardı bu ay çizgi belirdi sonra azaldı bu ne demek ama bir şey var ilk testi akşam yapmıştım sonrakini öğlene doğru sonrakinide öğlen bu günkinide 12:30 da yaptım ama benim biraz uyku sorunum var gece uyuyamıyorum gündüz uyanır uyanmaz yapıyorum öğlen olduğu içinmi öyle resmi koyarım bir bakın ahala aynı hepsi olmasa sonra çıkanda kayboluyor yada bir kaç saatte çıkıyor ama benim çizgiler en geç 5-10 dakikada çıktı hep bu arada kasıklarımda batma var sol kasığımda hatta elimle biraz yoklayınca yorgan iğnesi batmış gibi canım yanıyor elimi çekiyorum sonra aynı yere bakıyorum yok yan tarafında az aşağısında yada geziyor birde akıntım çok afedersiniz iç çamaşırım çok ıslanıyor bu gün kan verecektim ama testler ümidimi kırdı anlamadım bir şey ne olur bir şey söyleyin
gamze
ela
zeycan
evlimutlu
minikbebisim
monbebe
azap cicegi
msa84
nefesal
missy cat
psipsiko
servel
sercem
dilketin
ebrulimavi
asyak
evrakcu
su
jeffry
phia
sewgi
ilaydacımm nasıl oldunnn... geçtimi agrılarınnnn... merak ettimmm....
evet hepsi aynı marka canım cvp verdiğin için çok tşk. kimse bakmaz diye takvimi kaldırdım
hoşgeldin bebeğimm sana mesaj attyım gördün mü
Cok guzel yorumlamisin canim..çok şekersin canım...bu tabiki eğlence amaçlı hani gelin ayakkabısı gibiRabbim inş. herkesin dualarını kabul eder umudunuz hiç bitmesin tontişlerim....
Evli mutlu.. cnm benim bizde biliyoruz duanin ne kadar onemli oldugunu ..kızlar bu isim yazma konusu nerden cıktı ya, dua etmek varken böyle şeylere takılmayın, hem neden vücuduna yazı yazsın ki kız. bizim için dua etsin yeter. bana kızacaksınız belki ama ben böyle düşünüyorum
ilaydacımm nasıl oldunnn... geçtimi agrılarınnnn... merak ettimmm....
gamze
ela
zeycan
evlimutlu
minikbebisim
monbebe
azap cicegi
msa84
nefesal
missy cat
psipsiko
servel
sercem
dilketin
ebrulimavi
asyak
evrakcu
su
jeffry
phia
sewgi
gamze
ela
zeycan
evlimutlu
minikbebisim
monbebe
azap cicegi
msa84
nefesal
missy cat
psipsiko
servel
sercem
dilketin
ebrulimavi
asyak
evrakcu
su
jeffry
phia
sewgi
niye sordunki başka markamı alayım birde yoksa aynı marka olması iyimi sence niye öyle olmuştur
saol bacım ALLAH razı olsunbende ilk defa duydum zaten kızlar istedi yaptım bakalım :) ama her zaman dualarımdasınız
lorenaaaaaaaaaa hg topinkimizin 2. annesiiiilaydacımm nasıl oldunnn... geçtimi agrılarınnnn... merak ettimmm....
gormedim caanımm yaaaa ne yazmıştınnnnn... tekrar yazarmısınnnn.....
tşkler canımcım yer aldığım içinbenim bildiğim duş alınıyo ama emin değilim cute iyi biliyo oda yapmıştı çünkü
seninde uyku halleri başlamışşşyerim seni ben. kuzum belirti konuşmiycaz emiştik o yüzden özel mesaj attım ama görmedin galiba. neyse burdan sorayım.
çok sık idrara çıkma durumu varmı sende? ben tuvalete gtmekten yoruldum resmen:26:
seninde uyku halleri başlamışşşyerim seni ben. kuzum belirti konuşmiycaz emiştik o yüzden özel mesaj attım ama görmedin galiba. neyse burdan sorayım.
çok sık idrara çıkma durumu varmı sende? ben tuvalete gtmekten yoruldum resmen:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?