Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ay çok eğlenceli bunların resmini cek canım ilerde bebisine gösterisin bunlari yaptim seni öğrendiğim de diye

bı kac gundur evet kuzumm varrrrr bende diorum... yaa yenı gıttımm bu neee dıodummm....

BİRAZ NoSTALJİYE NE DERSİNİZ KIZLARRRRR
HAYDEEEE

unutup batımı alıcam bebemi
asıl ozaman görecek havamı
onunda yerini göbişim alacak
kadere inanırım olacak olacakkkk

nasıl amaaa

sıyırıyozzzzzzz

seni gidi sipoş tutaaannn
sipoşu içine almayaannn
ha benim çatlamayan yumurtaaammmm
yakalarsam çat çattt

yumoşa sipoş gerek anlasana
her defa çatlıyo ama döllenemiyo
formamı giyer mikmik yaparım ama
bak bana ben hamişin ta kendis
iyim

sabrettttt sabret iyi yumoşum
bekle sipoşuuuu
dölleneceğim bu defa sabreeetttt
geçici bu batlarrr
bir işaret farzettt
sonunda bebiş bizim olacak sabretttttt

ayy çok heves ettim bende atlıcam bu soruya :) bende mahvolmuştum tuvalete git gel yapmaktan, normalde gece hiç kalkmazdım ama hamile kaldığımda 3-4 kere kalktığım olmuştu, ayy inşallah yine oluuurr

hadi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımm inş bunlar tatlı bekleyiş

ben yokummmm

Kızlar hepinize cvp verdiğiniz için çok tşk. ederim Rabbim dualarınızı geri çevirmesin kucaklarınız çift çift dolsun tmm cesaret verdiniz bana yarın gidip kan vereceğim hatta şimdi bile verebilirim ama bir gün daha beklemek iyidir biriniz hala adet olmadırsan demiş olmadım kasıklarım ağrıyor çok batma var bir pıt pıt atıyor akıntımda hala çok bu arada testler aynı markaydı fazladan almıştım keşke ayrı ayrı alsaydım neyse hemen sabah olsun kan vereyim ve kızlar ben sizi mayıs haziran ağustos eylül hep takip ettim hepinizin yazılarını okudum yazmadım ama kendimce cvp veridim sizinle üzüldüm güldüm eylül topiğinede yazdın ama bir iki gün önce bundan sonra bu ay olasa bileki inş. vardır hamilede kalsam o ayın topiğine gitmeyeceğim bizden hamile kalmayan bir kişi bile olmayana kadar hep sizinle olacağım ama inş gerekmez bu ay hepimiz hamişi oluruz inanın dualarım sizinle hatunlar ay çok heyecanlı öpüyorum en güzel yerinizden tabii sevinçten heyecandan cesaretlendim yaw

Ay çok eğlenceli bunların resmini cek canım ilerde bebisine gösterisin bunlari yaptim seni öğrendiğim de diye

Bizde anlatiriz kiz.bak yavrum ilayda ablan ismimi gobusune yazzdi anca o zaman geldin.ben cagirdim cagirdim gelmedin

Insallah guzel haberler verirsin cnm

İlayda o sercem ben miyim yoksa başka birimi ben değilsem benim adımı sıkıştır biyere yaaa :):)

NE kadar tatli bir topigimiz var yaa..
bayiliyorum... !! birbirimize yardimci oluyoruz..
sizi seviyorum bacilarim..

çok tşk. bu arada cvplarınızı okuyunca heyecandan unutuyordum hamişlerimizi kutluyorum Rabbim sağ sağlim herşeyiyle sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin ve biz bekleyenlerinde göbişlerini mercimeklerle doldursun amin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…