merhaba anne adayları herkes iyidir inşallah. ben bu ay klomen kullandım yarın randevum var yumurtalar büyüdümü diye bakılacak inşallah iyi büyümüşlerdir bu ay hayalime kavuşurum sizlerde inşallah..
Bugünkü aldığımız en güzel haber bu bizide mutlu ettin mucize diye buna denilir iste
hakikaten yaa, oldu mu oluyo işte :) napıyosun kız bu saatte, akşamları da mı burdasın :)
Telefondan giriyorum yaa her dk kontrol edebiliyorum:)) kocami bekliyorum yemek hazırlıyorum sen napion
gec geliyomus seninki baya yaa, benmki de koşuya gitti yemekten sonra, bakınıyorum öyle bende
Dükkanı anca kapatiyo ekmek parasi :)) bende yeni geldim eve kiz ne kosusu bu benimkininde 11-12 halı sahasi var tamda adetim bitmisken
Dükkanı anca kapatiyo ekmek parasi :)) bende yeni geldim eve kiz ne kosusu bu benimkininde 11-12 halı sahasi var tamda adetim bitmisken
Gamze naber :) ya çok şaşırdım bir arkadaş adetken hamile olduğunu öğrenmiş olayı bir anlat geçmişi okuyamadım
bizim halı saha günümüz çarşamba :)) arkadaşları koşuya cıkcakmıs o da gitmek istedi bende izin verdim11e kadar daha varmış yaa nolcakk :)
Evet asya ya adeti normalde 13 gun sürüyomus hep neyse adeti Bitiyo kahverengi gelmeye basliyo sonra diyoki bibtest yapayim test pozitif çıktı tabi biz heyecanla haber bekledik neyse calisiyo izin alamayacagini söyledi bende ona acilden kanamam var diye giris yaptir yaparlar test dedim sanırım oyle yapti (neti arızalı yarimyamalak yazdi) evet gerçekten hamismis buarada ben iyiyim sen nasılsın ya kac gel gündür seni ariyorumlidayi cok merak ettim görüştünmu
Bizimde cuma yapcak bisi yok gitsin bende size yazarım:) zaten herseyi burdan öğreniyorum ona anlatiyorum sperm testi filan nasil oldugunu oda kime sordun diye saskin saskin bakiyo :) kafayı yicem diye yasaklicak walla
Hayır canım ya yazmadı bana özelden yazdım sanırım nete girmiyor olabilir ama bekliyorum topice de yazmıyor bişey bilemedim ya... İşlerimde acayip yoğun buraya da bakamadım.. Ayyy benimde adetim 7 gün sürer 3 günde bitti... 3 günde acayip çok parçalı geldi sonra bitti şimdi tık yok(
hehe benmki de dalga geciyo bugün forumda neler öğrendin diye :))
Istersen sende yap test burda bitanede cennet diye arkadaşımız vardi oda kimyasal gebelik geçirmiş test pozitif cikiyo 10dk sonra adet olmuş oda doktora gitti kimyasal gebelikmisona üzüldük bide
Cnm gercekten gebemiymissin inanamiyorum yaa nasik oldu bu.
Tum belirtileri yasiyordum
canııımm tebrik ederim çok sevindim bu güzel habere,listede ilk sen vardın başladık bakalım ALLAH hayırlı uğurlu eylesin hayırlı evlat olsun inşaallah, hmmm bu arada hamilelerin duası kabul olur hemen bize dua et lütfen tekrar tebrikleeeeer
Kizlar artik deliricem birakin resim yukleyebilmeyi sisteme giremiyorum bile ne oldu boyle anlayamadim dun hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim bhcg 633.5 ciktii
asyak canim cok cok cok tebrik ederim canim sagsalim al kucagina evladini insallahBen resmen bir mucizeyi yasiyorum rabbim sizlerede mucizesini yasatsin bu ay hepimiz topluca hamis olalim insaaaallahhh
Ay yok canım benim o kadar çok ve parça parça geldi ki hiç sanmıyorum( üzülüyorum bende böyle kimyasal olduğunda sen ne kadar süredir deniyorsun benim bu ay 5. Ayım olacak (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?