Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba anne adayları herkes iyidir inşallah. ben bu ay klomen kullandım yarın randevum var yumurtalar büyüdümü diye bakılacak inşallah iyi büyümüşlerdir bu ay hayalime kavuşurum sizlerde inşallah..

Ay ins canjm bol sans sana Allah dilediğini gobusune versin

Dükkanı anca kapatiyo ekmek parasi :)) bende yeni geldim eve kiz ne kosusu bu benimkininde 11-12 halı sahasi var tamda adetim bitmisken

bizim halı saha günümüz çarşamba :)) arkadaşları koşuya cıkcakmıs o da gitmek istedi bende izin verdim 11e kadar daha varmış yaa nolcakk :)

Gamze naber :) ya çok şaşırdım bir arkadaş adetken hamile olduğunu öğrenmiş olayı bir anlat geçmişi okuyamadım

Evet asya ya adeti normalde 13 gun sürüyomus hep neyse adeti Bitiyo kahverengi gelmeye basliyo sonra diyoki bibtest yapayim test pozitif çıktı tabi biz heyecanla haber bekledik neyse calisiyo izin alamayacagini söyledi bende ona acilden kanamam var diye giris yaptir yaparlar test dedim sanırım oyle yapti (neti arızalı yarimyamalak yazdi) evet gerçekten hamismis buarada ben iyiyim sen nasılsın ya kac gel gündür seni ariyorum lidayi cok merak ettim görüştünmu

bizim halı saha günümüz çarşamba :)) arkadaşları koşuya cıkcakmıs o da gitmek istedi bende izin verdim 11e kadar daha varmış yaa nolcakk :)

Bizimde cuma yapcak bisi yok gitsin bende size yazarım:) zaten herseyi burdan öğreniyorum ona anlatiyorum sperm testi filan nasil oldugunu oda kime sordun diye saskin saskin bakiyo :) kafayı yicem diye yasaklicak walla

Hayır canım ya yazmadı bana özelden yazdım sanırım nete girmiyor olabilir ama bekliyorum topice de yazmıyor bişey bilemedim ya... İşlerimde acayip yoğun buraya da bakamadım.. Ayyy benimde adetim 7 gün sürer 3 günde bitti... 3 günde acayip çok parçalı geldi sonra bitti şimdi tık yok (

Bizimde cuma yapcak bisi yok gitsin bende size yazarım:) zaten herseyi burdan öğreniyorum ona anlatiyorum sperm testi filan nasil oldugunu oda kime sordun diye saskin saskin bakiyo :) kafayı yicem diye yasaklicak walla

hehe benmki de dalga geciyo bugün forumda neler öğrendin diye :))

Istersen sende yap test burda bitanede cennet diye arkadaşımız vardi oda kimyasal gebelik geçirmiş test pozitif cikiyo 10dk sonra adet olmuş oda doktora gitti kimyasal gebelikmis ona üzüldük bide

hehe benmki de dalga geciyo bugün forumda neler öğrendin diye :))

Cok komik yaa sperm testinin nasıl olacağını anlatıyorum burdan öğrendiklerimi tepki şöyle dergimi cd mi nasıl ya onlar kapida beklerken ben yok canım ciddi degilsin diyo bende gülerek haha evet konsantre olabilecekmisin ona bakiyorlar dedim

Istersen sende yap test burda bitanede cennet diye arkadaşımız vardi oda kimyasal gebelik geçirmiş test pozitif cikiyo 10dk sonra adet olmuş oda doktora gitti kimyasal gebelikmis ona üzüldük bide

Ay yok canım benim o kadar çok ve parça parça geldi ki hiç sanmıyorum ( üzülüyorum bende böyle kimyasal olduğunda sen ne kadar süredir deniyorsun benim bu ay 5. Ayım olacak (

Ben resmen bir mucizeyi yasiyorum rabbim sizlerede mucizesini yasatsin bu ay hepimiz topluca hamis olalim insaaaallahhh

Kizlar artik deliricem birakin resim yukleyebilmeyi sisteme giremiyorum bile ne oldu boyle anlayamadim dun hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim bhcg 633.5 ciktii

Ben resmen bir mucizeyi yasiyorum rabbim sizlerede mucizesini yasatsin bu ay hepimiz topluca hamis olalim insaaaallahhh
asyak canim cok cok cok tebrik ederim canim sagsalim al kucagina evladini insallah
lutfen bana yazarmisin ilk nasil oldu hamile oldugunu hiss etdin? test yapmismiydin kacinci gunde cikti? ve ya test hic gostermedigi oldumu?nasil oldu analdin adetliyken hamile oldugunu canim?
:26:
bende eylulde testim 3 gun silik cikti sonra adete yakin cikmadi ve adet oldum hala doktora gitmedim ama belki bende hamileyim diyorum karnimin altinda agrilarimda var
ayaklarim cok usuyor 10 gundur corap ustune corap giyorum ama gecmiyor
senden ricam lutfen testin ve nasil hamile oldugunu anladigini bana yazarsan sevinirim simdidem tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…