Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

eylül topiğinde ses soluk yok ben de diyorum ki heralde herkes çalışma yapıyomeğer burdaymış bizim kızlar...napıyosunuz yaa özledim sizi boncuklarımnasıl gidiyor çalışmalar

eylül topiğinde ses soluk yok ben de diyorum ki heralde herkes çalışma yapıyomeğer burdaymış bizim kızlar...napıyosunuz yaa özledim sizi boncuklarımnasıl gidiyor çalışmalar
canim selam nasilsin bebegin nasil?sen tekrardan kana baktirdinmi olmusmu artim kac cikti?

Oooooooooo bu liste ne kadar uzun yaaaa umutsuzum ama beni de ekler misiniz listeye bat 21 eylül

Kizlar artik deliricem birakin resim yukleyebilmeyi sisteme giremiyorum bile ne oldu boyle anlayamadim dun hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim bhcg 633.5 ciktii

Ayayay tebrik ederim taze anne ins. Sağlıklı kucağına almayi nasip eder Allah. Çok sevindim çok darısı bize ins.

Başladım canm hic birakirmiyim tam gaz devam ama daha yumurtlamadim bile yinede bu ayda olmicak gibi hissediom ekime gelirim bende ay sonunda:)
sana benden guzel bir dua insallah gelmezsin canim eylulde hamile olarak kalirsin kendi topiginde tabi buralarada arada konuk hamile olarak gelirsin insallah..

eklediğniz için teşekkür ederim.Lakin tarihte bir hata yapmışım 4 ekim olacaktı eğer kolay yöntemle düzenleyebilirseniz sevinirim.Ama zahmetli bir durumsa sorun değil :)

Son düzenleme:
beni de ekleyinnn kızlarr bnmde sat 9 eylül iki ay düzensizlik yaşadım batım ne olacak bilemiyorum :18:

Oooooooooo bu liste ne kadar uzun yaaaa umutsuzum ama beni de ekler misiniz listeye bat 21 eylül

eklediğniz için teşekkür ederim.Lakin tarihte bir hata yapmışım 4 ekim olacaktı eğer kolay yöntemle düzenleyebilirseniz sevinirim.Ama zahmetli bir durumsa sorun değil :)

hemen düzeltmeler yapılıyo kolay gelsin

bu arada bizim dua ve kuran okuma kampanyamızda var geçmişi ((yani dün öğleden sonraki bölümü)) dikkatle okuyabilirmisiniz ? teşekkürleeeeer

Günaydın kızlaarrr

bu cumartesi günü benim gibi çalışan var mıdır acaba???? :126:

Canlarim bende inanamiyorum hala adet oldum ben ya hemde hala devam ediyor benim cok uzun surer ayyy rabbin sizlerede nasip etsin insaallah

canım tekrar hayırlı olsun. doktorla konuştun mu? her şey normal mi?? kanaman var ya bu beni şüphelendiriyor biraz

Bugünkü aldığımız en güzel haber bu bizide mutlu ettin mucize diye buna denilir iste

canım ovulasyon testini yaptın mı sen? sonuçlar nasıl??

Günaydııııın canıııım

Ben resmen bir mucizeyi yasiyorum rabbim sizlerede mucizesini yasatsin bu ay hepimiz topluca hamis olalim insaaaallahhh

Bn varım cumartesi çalışan bide işe gec kalan 7, 30 mesai bn daha yeni gidiyorum evet canım yaptım ama silik çıktı yumyum yokdu ama mikmik vardı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…