Bn varım cumartesi çalışan bide işe gec kalan 7, 30 mesai bn daha yeni gidiyorum evet canım yaptım ama silik çıktıyumyum yokdu ama mikmik vardı:))
çocuklar derken???? kaç tane var ki bir tane daha istiyorsun bir de
günaydın arkadaşlar nasılsınız
cumartesi cumartesi ben çalışıyorum malesef :)
birşey sorucam şimdi dişim ara ara ağrıyo ama Allah'a şükür şiddetli değil dişçiye gitsem mi gitmesemmi malum korunmuyoruz ya zararı olurmu yapılan tedavinin.yada şimdi gitmemek Allah gebelik nasip ederse İnş. o zaman ağrı tutarsa sıkıntı yaratırmı ?
Allah bağışlasın bizede bi tanecik nasip etsin İnşallah
birşey sorucam şimdi dişim ara ara ağrıyo ama Allah'a şükür şiddetli değil dişçiye gitsem mi gitmesemmi malum korunmuyoruz ya zararı olurmu yapılan tedavinin.yada şimdi gitmemek Allah gebelik nasip ederse İnş. o zaman ağrı tutarsa sıkıntı yaratırmı ?
Cok yok cnm 2 tanecik;-)
haha 2 tane cik!!Allah bağışlasın canım. maşallah 2 çocuğun var hala bebek istiyorsun. ben 1 tanesiyle bile başedemeyen o kadar çok insan tanıyorum ki. bu sebeple seni tebrik ediyorum. herkesin harcı değil. çok seviyorsun demekki çocukları. Rabbim gönlüne göre verir inşallah ve hayırlısıyla bize de nasip eder AMİN
Canlarim bende inanamiyorum hala adet oldum ben ya hemde hala devam ediyor benim cok uzun surer ayyy rabbin sizlerede nasip etsin insaallah
çatlaksın kızım sen :90: Allah neşeni daim etsin canım... bizim de bugün yumyum olacak mı bilmiyorum ama mikmik olacak inşallah
Asyak hayirli olsun.. Cok degisik on gun adet ol meger hamilesin.. Cok sevindim.. Allah saglicakla kucagina alabilmeyi nasip etsin..
Bende bugun adetim geceli 10 gun oldu.. 4 eylulde olmam lazimdi halen olmadim dort gun once idrar testi yaptim negatif cikti .. Hicbisey anlamiyorum boyle olunca duzenli duzenli adetimi olsam bboyle sorunlarda yasamiycam dengemi bozuyo boyle olunca:-\
Cocuk dusunmeye baslayali duzensizlesti.. :-\Gecikince insan daha cok umitleniyo malesef normaldede düzensiz mi aletlerin
Cocuk dusunmeye baslayali duzensizlesti.. :-\
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?