Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar nasılsınız

cumartesi cumartesi ben çalışıyorum malesef :)

birşey sorucam şimdi dişim ara ara ağrıyo ama Allah'a şükür şiddetli değil dişçiye gitsem mi gitmesemmi malum korunmuyoruz ya zararı olurmu yapılan tedavinin.yada şimdi gitmemek Allah gebelik nasip ederse İnş. o zaman ağrı tutarsa sıkıntı yaratırmı ?

Bn varım cumartesi çalışan bide işe gec kalan 7, 30 mesai bn daha yeni gidiyorum evet canım yaptım ama silik çıktı yumyum yokdu ama mikmik vardı:))

çatlaksın kızım sen :90: Allah neşeni daim etsin canım... bizim de bugün yumyum olacak mı bilmiyorum ama mikmik olacak inşallah

Günaydın cnm gunun gectimi yakinmi bence daha belli diyilse bişey olmaz hamilelikte dişler daha cok harap oluyor onceden çaresine bak

benim iş yarım gün Allahtan. artık buna şükür ediyorum :76:

sorduğun soruya da gelirsek. canım dişçiye görünmen daha mantıklı bence. daha ne olduğunu bile bilmiyorsun ki?? bir baksın tedavi gerekirse gebelikle ilgili sorun teşkil eder mi onu sorarsın. eğer öyleyse bu ay adet gününü beklersin. eğer adet olursan 1 ay korunursun tedavini olur sonra tekrar çalışmalara kaldığın yerden devam edersin

Cok yok cnm 2 tanecik;-)

haha 2 tane cik!! Allah bağışlasın canım. maşallah 2 çocuğun var hala bebek istiyorsun. ben 1 tanesiyle bile başedemeyen o kadar çok insan tanıyorum ki. bu sebeple seni tebrik ediyorum. herkesin harcı değil. çok seviyorsun demekki çocukları. Rabbim gönlüne göre verir inşallah ve hayırlısıyla bize de nasip eder AMİN

ya bu topik neden birden bire sessizliğe bürünüyor ki anlamıyorum. valla insanın muhabbet edesi varsa da kaçıyor....

Sağol cnm cocuklar okullu olunca e hep evde olunca sıkıliyosun bitane daha olsun diyosun

Canlarim bende inanamiyorum hala adet oldum ben ya hemde hala devam ediyor benim cok uzun surer ayyy rabbin sizlerede nasip etsin insaallah

canım benim ya inanamıyorum harika bişey bu.. hayırlı ugurlu olsun.. güzelim benimde reglim başladı devam ediyo ama mide yanmam bulantı hissi ve kokulara aşırı hassasiyet var ayyyy senide duyunce acaba mı dedim

Git canım şüphelerni söyle hamilelkk ona göre tedavi uygularlar arkadasim hamileyken gitti dolgu yaptırdı:)) gecmis olsun

Asyak hayirli olsun.. Cok degisik on gun adet ol meger hamilesin.. Cok sevindim.. Allah saglicakla kucagina alabilmeyi nasip etsin..

Bende bugun adetim geceli 10 gun oldu.. 4 eylulde olmam lazimdi halen olmadim dort gun once idrar testi yaptim negatif cikti .. Hicbisey anlamiyorum boyle olunca duzenli duzenli adetimi olsam bboyle sorunlarda yasamiycam dengemi bozuyo boyle olunca:-\

Gecikince insan daha cok umitleniyo malesef normaldede düzensiz mi aletlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…