o kalpler mesaj yazdikca cogaliyor canim en fazla 5kalp veriliyo
gidiyim kocişi kandırayım dışarı çıkıp yemek yiyelim yoksa sıkıntıdan ölcemmmmmm
çıkın canım nefes all gel
o kalpler mesaj yazdikca cogaliyor canim en fazla 5kalp veriliyo
bisey olmuyo canim yaa ama 30bin mesajda pro uye oluyorsun galiba
hg canım aramıza kaç aydır deniyorsun kaç yasindasin
hg canım aramıza kaç aydır deniyorsun kaç yasindasin
önceki sayfaları okudum lorenaa ve ilayda hamileymişş tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza alırsınız inşşşşşşallaahh darısı bekleynlern başına banada dua edin kızlar.. bat 27 eylüldü hiç sekmedi adet oldum bitti bugün bakalım artık hayırlısı :26:
hakkında hayırlısı olsun canım benim is yawrun bekletmez:16
saoll canımm benımm hadı bakalımm sıra sızdeeee....
hakkında hayırlısı olsun canım benim is yawrun bekletmez:16
kızlar ben cıkıyoruummmm hediye paketimi hazırladım resmını cektım sabah yukleriimm buraya... utum bıtmek uzere dınlenıyımm bırazzzz..... hepinizi optumm.... bu arada aranızda sozlesınn bı arkadasımız bana ozelden gobuse yazılcak isimleri yazsınnn.... toparlıyamadım ben opuldunuzzz.....
inşallahhh cnm eşin öğrenınce ne yaptı
canım bencede önce bi kan testi yaptr iyice haimş oldugunu gözünle bi gör kan testi daha güvenli ama bu testede 2 cizgi vardı bide belirtilerin var sen kesin hamişsin sıkma canını yigen geliyookızlaaaarrr bat günümü de atlattım sayılır biraz rahatladım. ayy bi doktora gitsem kan sonucumu alsammm :26: ancak o zaman inanıcam hamile olduğumaa :26:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşsaoll canımm benımm hadı bakalımm sıra sızdeeee....
canım arkadasım seni tanımıyodum burda senden bahsettiler merk etim vlaa gecmiş olsun rabbim kucanı doldursun saglacakla al bebeişni kucana inş bacımm sırt üstü yat ayaklarını yukarı dik bacım hayrlı güzel haberlerini bekliyoz inşbeni merak eden ve dua eden arkadaslarim olmus. cok tesekkur ederim... Allah kalbinizdekileri sizlere nasip etsin.
kisaca gecen hafta dusuk tehdidi basladi. sabah aksam igne oluyordum kesilmisti. ama ona ragmen dun aksam yine basladi. bugun devam etti ama simdilkk kesildi gibi. dun gordum bebegimi. cok sukir dr. saglikli dedi. kalp atislari da cok guzel dedi. dinletti de bize. ama gel gor ki bu ara kanamalar korkutuyor beni. bakalim risk hala devam ediyor ama yapacak birseyim kalmadi.
bu arada yeni hamisleri de tebrik ederim. Allah saglikli bir gebelik nasip etsin.
kızlar ben cıkıyoruummmm hediye paketimi hazırladım resmını cektım sabah yukleriimm buraya... utum bıtmek uzere dınlenıyımm bırazzzz..... hepinizi optumm.... bu arada aranızda sozlesınn bı arkadasımız bana ozelden gobuse yazılcak isimleri yazsınnn.... toparlıyamadım ben opuldunuzzz.....
beni merak eden ve dua eden arkadaslarim olmus. cok tesekkur ederim... Allah kalbinizdekileri sizlere nasip etsin.
kisaca gecen hafta dusuk tehdidi basladi. sabah aksam igne oluyordum kesilmisti. ama ona ragmen dun aksam yine basladi. bugun devam etti ama simdilkk kesildi gibi. dun gordum bebegimi. cok sukir dr. saglikli dedi. kalp atislari da cok guzel dedi. dinletti de bize. ama gel gor ki bu ara kanamalar korkutuyor beni. bakalim risk hala devam ediyor ama yapacak birseyim kalmadi.
bu arada yeni hamisleri de tebrik ederim. Allah saglikli bir gebelik nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?