Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

önceki sayfaları okudum lorenaa ve ilayda hamileymişş tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza alırsınız inşşşşşşallaahh darısı bekleynlern başına banada dua edin kızlar.. bat 27 eylüldü hiç sekmedi adet oldum bitti bugün bakalım artık hayırlısı :26:

kızlaaaarrr bat günümü de atlattım sayılır biraz rahatladım. ayy bi doktora gitsem kan sonucumu alsammm :26: ancak o zaman inanıcam hamile olduğumaa :26:

saoll canımm benımm hadı bakalımm sıra sızdeeee....

beni merak eden ve dua eden arkadaslarim olmus. cok tesekkur ederim... Allah kalbinizdekileri sizlere nasip etsin.

kisaca gecen hafta dusuk tehdidi basladi. sabah aksam igne oluyordum kesilmisti. ama ona ragmen dun aksam yine basladi. bugun devam etti ama simdilkk kesildi gibi. dun gordum bebegimi. cok sukir dr. saglikli dedi. kalp atislari da cok guzel dedi. dinletti de bize. ama gel gor ki bu ara kanamalar korkutuyor beni. bakalim risk hala devam ediyor ama yapacak birseyim kalmadi.

bu arada yeni hamisleri de tebrik ederim. Allah saglikli bir gebelik nasip etsin.

kızlar ben cıkıyoruummmm hediye paketimi hazırladım resmını cektım sabah yukleriimm buraya... utum bıtmek uzere dınlenıyımm bırazzzz..... hepinizi optumm.... bu arada aranızda sozlesınn bı arkadasımız bana ozelden gobuse yazılcak isimleri yazsınnn.... toparlıyamadım ben opuldunuzzz.....

benimde adımı yazarsan sevınırım cnm özelden msj atıyorum

kızlaaaarrr bat günümü de atlattım sayılır biraz rahatladım. ayy bi doktora gitsem kan sonucumu alsammm :26: ancak o zaman inanıcam hamile olduğumaa :26:
canım bencede önce bi kan testi yaptr iyice haimş oldugunu gözünle bi gör kan testi daha güvenli ama bu testede 2 cizgi vardı bide belirtilerin var sen kesin hamişsin sıkma canını yigen geliyoo
saoll canımm benımm hadı bakalımm sıra sızdeeee....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş
canım arkadasım seni tanımıyodum burda senden bahsettiler merk etim vlaa gecmiş olsun rabbim kucanı doldursun saglacakla al bebeişni kucana inş bacımm sırt üstü yat ayaklarını yukarı dik bacım hayrlı güzel haberlerini bekliyoz inş

tmm canım selametlee koçişine ver müjdeyi yarın anlatrsın benide unutmaa haa yaz göbüşünee

teşekkürlerrr cuteeciimmm... sanada gecmış olsunn uzuldumm yaaaa.... şimdi duydum bendeee durumunuuu acil şifalar dılıyorumm bebişine ve sanaaa.. umarımm bişecik olmazzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…