Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar beeee benim çok canım sıkkın ben diğer aylardaki gibiyim... ben adet olacağım ve erken olacağım galiba....

kızlar beeee benim çok canım sıkkın ben diğer aylardaki gibiyim... ben adet olacağım ve erken olacağım galiba....

dur hele bacım sıkma canını benm de belim agrıyo biliyom ki ya bu gece yada sabah adet olcam ama morel bozmak yok inş bizde öteki ay hamiş kalırım ALLAH tan ümit kesilmez bacım kötü düşünmeeee

esine nasıl soylicen.lorenaammm

açıkçası düşünmedim ama yemekte soylemem şoka girecek bogazında kalmasınnn once yemegımızı yerizz... sonraa guzel bır cay yaparım kocamaa ay aya aaaayyyy... sana bir hediyem var dicem... sonra testi uzatıcammm.... o halini görmek istiyoruuumm yaaaaaaaa.....

dur hele bacım sıkma canını benm de belim agrıyo biliyom ki ya bu gece yada sabah adet olcam ama morel bozmak yok inş bizde öteki ay hamiş kalırım ALLAH tan ümit kesilmez bacım kötü düşünmeeee
bu ay 5. ay olcakkk... korkuyorum artık bilsem ki bir seneye kesin hamile kalcam üzmeyeceğim o aman kendimi ama böyle çok yıpranıyor insan...

canım arkadaşım Allah mutluluğunuzu daim etsin

hiiimmm güzel mi masa hazirlasaydin mumlar falan o gelecegindede bi sarki meselaa senden cocugum olsun istiyorum gibi bir hediye paketinin icinde biberon ve bebeginin agzindan babasina yazilmis bi mektup birde testi koydun mu kutuyaaa super olur benim en büyük hayalim bu

ayyy bak bende çokk heyacanlandım yarın anlat bize bacım ayy gözleri fırlıyacak adamınn oyy enişte oyy
eylülde hamile kaldı cuteemmm bizim kizlarin doktoruydu bir nevi... Kanamasi olmustu kesilmisti yine kanaması varmış daha önce dusukleri vardi ins birşey olmaz rabbim korusun
cokk üzüldüm inş bu sefer bebeşine bişi olmaz RABBİM kucanı doldursun dualarımız onunla ALLAHIM bebegini sen bagısla bacımızın sen büyüksün sen verir sen alırsın artık sevindir bacımızı kucagına saglıklıca veriver ( aminnnnnnn) inş
Iyı akşamlar kızlar ..yarın görüşürüz

selametle bacım yarın bekliyoz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…