- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
baktim cutemeer ins siradan bi durumdur :26:
inşallah canım ya ordakilerde merak ettik falan yazmış... inşallah kötü bişey yoktur...baktim cutemeer ins siradan bi durumdur :26:
ben ederim video konferansla içeriz kızama hamile kalırsan kimle içicem ben kocamda içmiyo :84:
kızlar beeee benim çok canım sıkkın ben diğer aylardaki gibiyim... ben adet olacağım ve erken olacağım galiba....
esine nasıl soylicen.lorenaammm
eylülde hamile kaldı cuteemmm bizim kizlarin doktoruydu bir nevi... Kanamasi olmustu kesilmisti yine kanaması varmış daha önce dusukleri vardi ins birşey olmaz rabbim korusun
yemin ederim bende iççem ömrümde hiç içmedim yeminimi bozcam benım eşimde içmiyooo vurcam kafasına byıtcam iççem
aaaa su koyvermeee dur bakalım
bu ay 5. ay olcakkk... korkuyorum artık bilsem ki bir seneye kesin hamile kalcam üzmeyeceğim odur hele bacım sıkma canını benm de belim agrıyo biliyom ki ya bu gece yada sabah adet olcam ama morel bozmak yok inş bizde öteki ay hamiş kalırım ALLAH tan ümit kesilmez bacım kötü düşünmeeee
canım arkadaşım Allah mutluluğunuzu daim etsinaçıkçası düşünmedim ama yemekte soylemem şoka girecek bogazında kalmasınnnonce yemegımızı yerizz... sonraa guzel bır cay yaparım kocamaa ay aya aaaayyyy... sana bir hediyem var dicem... sonra testi uzatıcammm.... o halini görmek istiyoruuumm yaaaaaaaa.....
ilaçlar
AZİTRO 500 mg
CLEOCİN vajinal krem
hiiimmm güzel mi masa hazirlasaydin mumlar falan o gelecegindede bi sarki meselaa senden cocugum olsun istiyorum gibi bir hediye paketinin icinde biberon ve bebeginin agzindan babasina yazilmis bi mektup
ayyy bak bende çokk heyacanlandım yarın anlat bize bacım ayy gözleri fırlıyacak adamınn oyy enişte oyyaçıkçası düşünmedim ama yemekte soylemem şoka girecek bogazında kalmasınnnonce yemegımızı yerizz... sonraa guzel bır cay yaparım kocamaa ay aya aaaayyyy... sana bir hediyem var dicem... sonra testi uzatıcammm.... o halini görmek istiyoruuumm yaaaaaaaa.....
cokk üzüldüm inş bu sefer bebeşine bişi olmaz RABBİM kucanı doldursun dualarımız onunla ALLAHIM bebegini sen bagısla bacımızın sen büyüksün sen verir sen alırsın artık sevindir bacımızı kucagına saglıklıca veriver ( aminnnnnnn) inşeylülde hamile kaldı cuteemmm bizim kizlarin doktoruydu bir nevi... Kanamasi olmustu kesilmisti yine kanaması varmış daha önce dusukleri vardi ins birşey olmaz rabbim korusun
Iyı akşamlar kızlar ..yarın görüşürüz
agzina biber surcem.heeeeee daha 5ay olmus yaa olur sıkma canını
çok üzgünüm bugün hava da kapalı... depresifim siz beni boşverin sizinde enerjinizi yemeyimagzina biber surcem.heeeeee daha 5ay olmus yaa olur sıkma canını
bu ay 5. ay olcakkk... korkuyorum artık bilsem ki bir seneye kesin hamile kalcam üzmeyeceğim oaman kendimi ama böyle çok yıpranıyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?