Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gecmış olsn cnm çok üzldm allah bebısını sana bagıslasın

bu arada güzellerimm isimlerin hepsi okunamayacak kadar silinmiiş. bikaç tanesine çokk dikkatli bakınca okunuyor

kızlar ben doktora görunmdm hıc bebek ıstıyorz dıye bı ara kontrole gıttm sancım oluyodu kist mı ıltıhap mı var dıye bı sorun yok demıstı bıdaha gıtsemmı

bu arada güzellerimm isimlerin hepsi okunamayacak kadar silinmiiş. bikaç tanesine çokk dikkatli bakınca okunuyor
ayy merak etim ilk baştan kimler sinildi ismi kalan kim?? :44:
kızlar ben doktora görunmdm hıc bebek ıstıyorz dıye bı ara kontrole gıttm sancım oluyodu kist mı ıltıhap mı var dıye bı sorun yok demıstı bıdaha gıtsemmı

canım madem bebek istiyonn git vlla durma herseyin erkeni iyidir ihmal etme bacım

ayy merak etim ilk baştan kimler sinildi ismi kalan kim?? :44:

canım madem bebek istiyonn git vlla durma herseyin erkeni iyidir ihmal etme bacım

aslında istiyoruz cnm tek sıkıntı benım haftanın 5 günü baska bır ilde olmam o konu aklımıza takılıo korunmuyorz ztn kafa karışık yani esımde bende ıstıyoruz yanı :18:

aslında istiyoruz cnm tek sıkıntı benım haftanın 5 günü baska bır ilde olmam o konu aklımıza takılıo korunmuyorz ztn kafa karışık yani esımde bende ıstıyoruz yanı :18:
izin al canım dr git eşinide al git inş muradına erersiniz ALLAHIM duysun sesini inş
o kolay onu yazdırırım da noluyo yani isim yazdırınca? göbişine mi yazıyo? silinen hamile mi kalıyomuş? ayyy ne çok soru sordum meraklı taze gibi :)

evt göbüşüne yeni hamiş adını yazıyo silinirse adın hamiş kalıyon hani şu gelin ayakkabısına yapılandan :))) sor bacım cekinme biz burda kafamıza takılan herseyi sorup ögreniyoz kimse sıkılmadan cvp veriyoo inş sende bebeni kucagına alırsın göbüşün dolar güzel haberlerini bekliyoz inş

allah razı olsun canım bebek ısteyen herkese versın allah inşallahh

cnm benim yaaa, yerim seni ben...ellerin dert görmesin :) listede isimleri görünce bile musmutlu oldum, darısı msa84'ün listesine inşallah...tüm topik geçsek yaaa :)

kuşum şimdilik kırmızılar gelmedi ziyarete bekliyorum öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…