kızlaaaarrr bat günümü de atlattım sayılır biraz rahatladım. ayy bi doktora gitsem kan sonucumu alsammm :26: ancak o zaman inanıcam hamile olduğumaa :26:
beni merak eden ve dua eden arkadaslarim olmus. cok tesekkur ederim... Allah kalbinizdekileri sizlere nasip etsin.
kisaca gecen hafta dusuk tehdidi basladi. sabah aksam igne oluyordum kesilmisti. ama ona ragmen dun aksam yine basladi. bugun devam etti ama simdilkk kesildi gibi. dun gordum bebegimi. cok sukir dr. saglikli dedi. kalp atislari da cok guzel dedi. dinletti de bize. ama gel gor ki bu ara kanamalar korkutuyor beni. bakalim risk hala devam ediyor ama yapacak birseyim kalmadi.
bu arada yeni hamisleri de tebrik ederim. Allah saglikli bir gebelik nasip etsin.
benım adımıda yazarmısın cnm bıraz gec oldu amabu arada güzellerimm isimlerin hepsi okunamayacak kadar silinmiiş. bikaç tanesine çokk dikkatli bakınca okunuyor
benım adımıda yazarmısın cnm bıraz gec oldu ama
yazdım zaten kuzumm :)
benım adımıda yazarmısın cnm bıraz gec oldu ama
canım daha 4 aylık evlisin. bence biraz sabredersen olur. ama yine de kontrol amaçlı bi git. folik asit kullanmıyorsan ona başla. bi baksın doktor zarar gelmez
kızlaaaarrr bat günümü de atlattım sayılır biraz rahatladım. ayy bi doktora gitsem kan sonucumu alsammm :26: ancak o zaman inanıcam hamile olduğumaa :26:
ayy merak etim ilk baştan kimler sinildi ismi kalan kim?? :44:bu arada güzellerimm isimlerin hepsi okunamayacak kadar silinmiiş. bikaç tanesine çokk dikkatli bakınca okunuyor
kızlar ben doktora görunmdm hıc bebek ıstıyorz dıye bı ara kontrole gıttm sancım oluyodu kist mı ıltıhap mı var dıye bı sorun yok demıstı bıdaha gıtsemmı
isim muhabbetini kaçırdım ben yaaa
ayy merak etim ilk baştan kimler sinildi ismi kalan kim?? :44:
canım madem bebek istiyonn git vlla durma herseyin erkeni iyidir ihmal etme bacım
yok yok kacırmadın lorena var özeline mesat at adını yazdır canım
izin al canım dr git eşinide al git inş muradına erersiniz ALLAHIM duysun sesini inşaslında istiyoruz cnm tek sıkıntı benım haftanın 5 günü baska bır ilde olmamo konu aklımıza takılıo korunmuyorz ztn kafa karışık yani esımde bende ıstıyoruz yanı :18:
o kolay onu yazdırırım da noluyo yani isim yazdırınca? göbişine mi yazıyo? silinen hamile mi kalıyomuş? ayyy ne çok soru sordum meraklı taze gibi :)
izin al canım dr git eşinide al git inş muradına erersiniz ALLAHIM duysun sesini inş
evt göbüşüne yeni hamiş adını yazıyo silinirse adın hamiş kalıyon hani şu gelin ayakkabısına yapılandan :))) sor bacım cekinme biz burda kafamıza takılan herseyi sorup ögreniyoz kimse sıkılmadan cvp veriyoo inş sende bebeni kucagına alırsın göbüşün dolar güzel haberlerini bekliyoz inş
kızlar göbüşümde yer kalmadı
gamze
ela
zeycan
evlimutlu
minikbebisim
monbebe
azap cicegi
msa84
nefesal
missy cat
psipsiko
servel
sercem
dilketin
ebrulimavi
asyak
evrakcu
su
jeffry
phia
sewgi
aklıma gelenleri yazdım hayırlısı olsuuunnnbunu ilk defa sizden duydum nası olcak ne zaman silinicek buu
izin al canım dr git eşinide al git inş muradına erersiniz ALLAHIM duysun sesini inş
evt göbüşüne yeni hamiş adını yazıyo silinirse adın hamiş kalıyon hani şu gelin ayakkabısına yapılandan :))) sor bacım cekinme biz burda kafamıza takılan herseyi sorup ögreniyoz kimse sıkılmadan cvp veriyoo inş sende bebeni kucagına alırsın göbüşün dolar güzel haberlerini bekliyoz inş
cnm benim yaaa, yerim seni ben...ellerin dert görmesin :) listede isimleri görünce bile musmutlu oldum, darısı msa84'ün listesine inşallah...tüm topik geçsek yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?