Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benide bu listeye eklermisiniz kızlarrrrrr yazık bennnn bende beklıyorumm asılma yaptırdım.....................,,bakımımızda hayırlısı olur inşallah hepimiz içinnnnnn

tamammm canımm anlatıcam yarıınnnn.....

benim yerimde olsan ne yapcaannn onuncu kattan atlayayim ben
ikinci asilamadan sonra tup yolu gorunuyo banaadaa koskoca bir buçuk yıl oldu her ay hüsran her ay yeni umutlar

hicranımmm üzülme bacım bnde dr gittim adetn 3. günü gel dedi bakalım ne diyecek acaba tüpler mi kapalı yada ne var bilmiyom bakalım belki benim durum daha vahim üzülme bacım

bende bendeeee dr a gitmekten çatalda çıkmaktan ilaç kullanmaktan biktim usandiimmm rabbimin gucune gitmesin cok yoruldum psikoloji namina bisey kalmadı... Rabbim daha fazla beklemesin

eşime de bişey diyemiyorum bu güne kadar iyiydim şimdi heyecanlanıyorum var mıdır diye sonra üzülüyorum yoktur diye... kesin yoktur sanırım bilmiyorum
galiba delircem

canım fitil mi o ilk basta ki benım annem bana fitil kullandıktan sonra hamile kalmış fitil yolu temizliyormuş inşallah vardır bundada hayır üzülme

yok canım o 3 tane hap antibiyotik 500 mg,celeocin de tüplü vajinaya boşaltılacak bir ilaçmış,hadi inşaallah sağol canııım iyiki sizi tanımışım yüzünüzü görmeden özünüzü görüyoruz hepinize teşekkürleeeer

geçmiş olsun canım hayırdır neyin var ben geçmişi okumadım.... çok geçmiş olsun

Benide bu listeye eklermisiniz kızlarrrrrr yazık bennnn bende beklıyorumm asılma yaptırdım.....................,,bakımımızda hayırlısı olur inşallah hepimiz içinnnnnn
arkadaş gelince eklerr aramıza hg bacım hadi inş sende hamişsindir güzel haberlerini bekliyoz
bende bendeeee dr a gitmekten çatalda çıkmaktan ilaç kullanmaktan biktim usandiimmm rabbimin gucune gitmesin cok yoruldum psikoloji namina bisey kalmadı... Rabbim daha fazla beklemesin

aminnnnnnnnn canım aminnn inş bnde bıktım negatifleri görmkten

hadinnnn kıslarrr toplayın kendiniziii hiçran bişi sorcam bacım hani isimler yazıyo ya kalplerr var kimin de 1 kimnde 2-3-4-5 bu kalplaer ne oluyo ki bi bilgin varmı??

geçen ay değil ondan önceki ay olayı nasıl abarttıysam doğum sancısı bile yaşamıştım bu seferde geçen seferde bişey yok

bende gecen ay 17 gün adet olmadım bardakla bile su içmiyodum okadar yani sonra yine kırmızılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…