- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
canim dr n vermesine gerek yok nette araştır faydasını o zaman hemen başlarsın... Kilo yapmiyo sanirim ben.hiç kilo almadım 3aydirda kullanıyorum düzenli
Canim okudugumda hemen kendimi gordum sanki bende 28 de 1 regl oluyodun hic sasmazdi ve son bikac ay sasmaya basladi ve 28 de1 olmama ragmen gec yumurtluyosun dedi hoca bizde 15.gun calistik ve olduu hayirlisi ins.seninde az kalmistir
:))) ama öyleee değil mi :) benim bat bugün azıcık kafa dağıtmak iyi gelecek :)
takılma batına canım boş ver unut gitsin geleceği varsa gelir kafa takıp gün geçince de acaba diyoruz sonra üzülüyoruz. dediğin gibi dağıt kafanı.
bu ay 5. ay olcakkk... korkuyorum artık bilsem ki bir seneye kesin hamile kalcam üzmeyeceğim oaman kendimi ama böyle çok yıpranıyor insan...
arkadaşlar sonuç bildirmeyen arkadaşları listeden siliyorum demedi demeyin hayırlı akşamlaaaar.listenin son hali nasıl beğendiniz mi?
Bu listenin ilk hamileleri ilayda91-lorenaa hayırlı uğurlu olsun darısıı başıııımmııııııızzzaaaaaaaa
(((((aaammmmiiiiiiiiiiiinnnnnn))))
selaaaamarkadaşlar sonuç bildirmeyen arkadaşları listeden siliyorum demedi demeyin hayırlı akşamlaaaar.listenin son hali nasıl beğendiniz mi?
bu listenin ilk hamileleri ilayda91-lorenaa hayırlı uğurlu olsun DARISII BAŞIIIIMMIIIIIIIZZZAAAAAAAA
(((((aaammmmiiiiiiiiiiiinnnnnn))))
ya ben telefondan giriyorum biri lorenaya benim adımı yazdırabilir mi özel mesaj atılmıyor telefondan lutfennn
benim adım yok listedeilayda cnm benı unuttun mu
kuzum listeye yazmayı unutmuş olabilirim ama göbüşüme yazdımm. sana da söyledim ya yazdım diye :)
gene bennn
h.geldin :) bitti mi yemek işi?
he canım yemk tamamdır şimdide cay bekliyolar buyrun caya
kuşummmmm bende bişi yok hala, bunu beklemiyodum hep mens gelecek diye bekliyodum şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?