Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

teşekkür edrim canım sırada ben varım..sende durum nedir geçmişi okuyamadım

cnm benim de bat bgn henüz olmadım. 3 aydır çalışıyoruz :)

biz çalışmalara yeni başladık canım benim bat 23 ekim var daha

süpppperrr hadi rast gitsin ben mikmike ara verdim biraz, teyze olmak istiyorum çok çalışın :)))

yaww gamze senin yazılarını okuyom resmine bakıyom içimden bişi geciyo dilimin uçuna geliyo sölesem mi diye korkudan söyleyemiyom:18:

Canim benim yaa ayy icim bi hos oldu ama adet sancım geliyo gibi hic ümidim yok ins tahminlerin doğru çıkar ilayda gibi ama malesef sanırım hasta olcam )

Canım benim yaa asma suratıni hersey Allah'tan nezaman verirae kabulum walla :)))

bak bacım ilaydaya demiştim ki sen bu ay hamilsein diye veeeeee.... sen biliyon senin içindende içimden geceni desem kırılırmısın?? seni üzmek istemiyom ama :26:

kızlar telefona bır program ındırdım adet döngunu yazıon yumurtlamayı fln hesaplıo takvım seklıne cok hoş yalnız anlamadgm bı nokta var yarından ıtıbaren yumurtlama gunune kdr işaret konulmus ne demk ıstıo acaba bız bugunlerde calısmalımyz yumurtlama gunune kdr ????????

bak bacım ilaydaya demiştim ki sen bu ay hamilsein diye veeeeee.... sen biliyon senin içindende içimden geceni desem kırılırmısın?? seni üzmek istemiyom ama :26:

Tabiki kırılman deli ins doğru çıkar hislerin evet biliyorum ilayda ya dediğini hersey Allah'tan canim olursa hep birlikte seviniriz olmazsa üzülmem merak etme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…