- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
teşekkür edrim canım sırada ben varım..sende durum nedir geçmişi okuyamadım
biz çalışmalara yeni başladık canım benim bat 23 ekim var daha
cnm benim de bat bgn henüz olmadım. 3 aydır çalışıyoruz :)
süpppperrr hadi rast gitsin ben mikmike ara verdim biraz, teyze olmak istiyorum çok çalışın :)))
evet yaa teyze olmak çok güzelll
ben bu ay olmazsa gelecek ay teyzoş yapacam sizi merak etme cnm, çok azimliyim :)
yaww gamze senin yazılarını okuyom resmine bakıyom içimden bişi geciyo dilimin uçuna geliyo sölesem mi diye korkudan söyleyemiyom:18:
Canim benim yaa ayy icim bi hos oldu ama adet sancım geliyo gibi hic ümidim yok ins tahminlerin doğru çıkar ilayda gibi ama malesef sanırım hasta olcam)
bu ay benimde umudum yok inş önümüzdeki ay
hadibakalım inş
:18::18::18::18::18:ama şey yani kem küm :44:
ayy bebeğim hakkımızda hayırlısı...bu ay olmazsa bi dahaki ay dolsun göbişlerimiz, ayy ben heyecandan 20 dakikada 1 lavaboya gidiyorum nolcak bu halim
Canım benim yaa asma suratıni hersey Allah'tan nezaman verirae kabulum walla :)))
period calender mi uygulama regl guncesi yaziyooo..aynı programı beyde kullanıyorum o isaretler yumurtlama dönemine girdiğini söylüyor
bak bacım ilaydaya demiştim ki sen bu ay hamilsein diye veeeeee.... sen biliyon senin içindende içimden geceni desem kırılırmısın?? seni üzmek istemiyom ama :26:
period calender mi uygulama regl guncesi yaziyooo..aynı programı beyde kullanıyorum o isaretler yumurtlama dönemine girdiğini söylüyor
ben bulamadımm
aynen canim hakla şeklinde olan simgeler dogurganligin yuksek olduğu günler kucuk ici dolu olan simge.muhtemel yumurtlama gunun ama sen o pembeliklerde çalışmaya bak
Tabiki kırılman deli ins doğru çıkar hislerin evet biliyorum ilayda ya dediğini hersey Allah'tan canim olursa hep birlikte seviniriz olmazsa üzülmem merak etme :))canım anlayışın için saol senin hamile kalcan ay kasımda sen kasımda hamiş olcan içimden öle geciyo hemde kızın olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?