Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ismin de silinmiş zaten bebeğim hayrolsun

hayırlısı olsun :) ayy ne bileyim kuşum heyecanlanmıcam cumaya kadar beklicem dedim ama heyecan yaptım... ben saplantılı bi şekilde adet olacam diye bekliyodum. adım da gitti demek ayyy daha bi heyecan yaptım

İlayda kimlerin isimleri tamamen silinmiş kimler okunuyor yazsana çok merak ettim benim ismim okunuyor mu yoksa tamamen silinmişmi

Kızlaaaarrr hatırlarsanız dün size erkek kardeşimin eşi hamile galiba demiştim Pko'lu idi tedavi görüyordu 6 yıllık evliler demiştim veeee bugün hamileliği kesinleşti 8 haftalık hamile

Kızlaaaarrr hatırlarsanız dün size erkek kardeşimin eşi hamile galiba demiştim Pko'lu idi tedavi görüyordu 6 yıllık evliler demiştim veeee bugün hamileliği kesinleşti 8 haftalık hamile

Ben hatırlıyorum canimmm cook sevindim Allahim sağlıklı kucagina almayi nasip etsin ins

çok güzel bi haber yaa...Allah hayırlısıyla bebişini kollarına da almayı nasip etsin. Demek ki neymiş Allah yapılan duaya ol diyince anında oluyomuş. Hadi halacık senin de gözün aydın :)

Kizlar ya bu folik asiti bnmde kullanmam gerekiyormu? Doktorunmu vermesi lazim yoksa bn kendi kendime kullanabilirmiyim ? Bide kilo aldiriyormu bu ilac?

Tabiki kullanman lazım canim bebek icin çok önemli kendinde kullanabilirsin doktorada gitsen bebek istiyorum desen ilkbis folik asit verecektir

çok güzel bi haber yaa...Allah hayırlısıyla bebişini kollarına da almayı nasip etsin. Demek ki neymiş Allah yapılan duaya ol diyince anında oluyomuş. Hadi halacık senin de gözün aydın :)

teşekkür edrim canım sırada ben varım..sende durum nedir geçmişi okuyamadım

amannnn MAŞŞALLAHHH gözünüz aydın canım darısı senin burdakilerin benim başıma inş
Bnm adim silinmismi kuşum bak bakalım
evet yaa merak ediyozz
Ben hatırlıyorum canimmm cook sevindim Allahim sağlıklı kucagina almayi nasip etsin ins
aminnnn darısı bizxim başımıza inş
kızlar ümidinizi yitirmeyin Allah verince veriyor..kendim hamileymiş gibi sevindim Allah tamamına erdirsin inşaallah .Rabbim isteyen herkese versin..
aminnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…