- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
kuşummmmm bende bişi yok hala, bunu beklemiyodum hep mens gelecek diye bekliyodum şaşkınım
ismin de silinmiş zaten bebeğimhayrolsun
kahve yaptım kendime az önce içemedim döktüm ama sana geliyim :)))
bacım demekki bebek var
Kızlaaaarrr hatırlarsanız dün size erkek kardeşimin eşi hamile galiba demiştim Pko'lu idi tedavi görüyordu 6 yıllık evliler demiştim veeee bugün hamileliği kesinleşti 8 haftalık hamile
Ben hatırlıyorum canimmm cook sevindim Allahim sağlıklı kucagina almayi nasip etsin ins
Kızlaaaarrr hatırlarsanız dün size erkek kardeşimin eşi hamile galiba demiştim Pko'lu idi tedavi görüyordu 6 yıllık evliler demiştim veeee bugün hamileliği kesinleşti 8 haftalık hamile
Kizlar ya bu folik asiti bnmde kullanmam gerekiyormu? Doktorunmu vermesi lazim yoksa bn kendi kendime kullanabilirmiyim ? Bide kilo aldiriyormu bu ilac?
kızlar ümidinizi yitirmeyin Allah verince veriyor..kendim hamileymiş gibi sevindim Allah tamamına erdirsin inşaallah .Rabbim isteyen herkese versin..
sen ne alemdesin çalışmalar bitti mi :)
çok güzel bi haber yaa...Allah hayırlısıyla bebişini kollarına da almayı nasip etsin. Demek ki neymiş Allah yapılan duaya ol diyince anında oluyomuş. Hadi halacık senin de gözün aydın :)
amannnn MAŞŞALLAHHHKızlaaaarrr hatırlarsanız dün size erkek kardeşimin eşi hamile galiba demiştim Pko'lu idi tedavi görüyordu 6 yıllık evliler demiştim veeee bugün hamileliği kesinleşti 8 haftalık hamile
evet yaa merak ediyozzBnm adim silinmismi kuşum bak bakalım
aminnnnBen hatırlıyorum canimmm cook sevindim Allahim sağlıklı kucagina almayi nasip etsin ins
aminnnnnnnnnnnnnkızlar ümidinizi yitirmeyin Allah verince veriyor..kendim hamileymiş gibi sevindim Allah tamamına erdirsin inşaallah .Rabbim isteyen herkese versin..
Aminnn canimmk aminnn ins
biz çalışmalara yeni başladık canım benim bat 23 ekim var daha
biz çalışmalara yeni başladık canım benim bat 23 ekim var daha
teşekkür edrim canım sırada ben varım..sende durum nedir geçmişi okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?