Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen canim hakla şeklinde olan simgeler dogurganligin yuksek olduğu günler kucuk ici dolu olan simge.muhtemel yumurtlama gunun ama sen o pembeliklerde çalışmaya bak bende 3,5aydir kullanıyorum bu programı çok güzel

evet çok güzel yani sadece yumurta işareti olan günde degilde öncesınden başlıyım dımı ???

evet canım öncesinden başla sen..iliski gunlerinide isaretleyebiliyorsun kalp cikiyo zamanda en cok bunu sevdim ben

işime yaradı bnmde acaba yumurtlamayı kesın dogru olark hesaplıyomu çok merak edıyorm geçen ay bu prog a göre çalıştık yumurtlamadn 1 gün 1 gün sonrada ama olmadı kırmızılar geldi :S

Tabiki kırılman deli ins doğru çıkar hislerin evet biliyorum ilayda ya dediğini hersey Allah'tan canim olursa hep birlikte seviniriz olmazsa üzülmem merak etme :))

seni üzdüysem özr dilerim balım içimden öyle gelmişti k. bakma bida bişi demem balım özür

Ben neden kimsenin içine doğmuyorum herkes birinin içine doğuyo azap çiçeği he ve diğer kızlar ben bu ay ne olucam offf off bata az kaldı düşünmek istemiyorum

cnm telefona ındırılıo adet döngunu yazıon program takvımde yumurtlama gununu sonrakı aylardakı adet gunlerını gösterıo cok begendm ben

evet ben de de var o programdan dönemlerle ilgili bilgi de veriyor güzel bir program.benimkinin adı özel günler.

Ben neden kimsenin içine doğmuyorum herkes birinin içine doğuyo azap çiçeği he ve diğer kızlar ben bu ay ne olucam offf off bata az kaldı düşünmek istemiyorum

yaa balım ilaydayla çok konuşuyoduk yeni girmiştim aranıza resmine baktımda dedim ki sen hamilesin merak etme dedim oda inş senin agzından RABBİMİN kulana demişti içimden bises bide diyoki oglu olcak sonra bu bizim kızı içimden gecirdim ona sordum içimden geceni söleyim mi dedim izin verdi bnde içimden gecene söledim kızı olcak bu ay hamile olmucak bilmiyom içimden öle geciyo kasımda hamiş kalcak

seni üzdüysem özr dilerim balım içimden öyle gelmişti k. bakma bida bişi demem balım özür

Ask olsun canım niye üzüleyim yaa canim benim tabiki üzülmedim aksine sevindim onca insanın arasindan bana söyledin belki kalp gözün açıkti ve sen görebildin hissettin yawrum simdi gül ins hep birlikte dogurcaz ard ardina patir patir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…