aynen canim hakla şeklinde olan simgeler dogurganligin yuksek olduğu günler kucuk ici dolu olan simge.muhtemel yumurtlama gunun ama sen o pembeliklerde çalışmaya bakbende 3,5aydir kullanıyorum bu programı çok güzel
evet canım öncesinden başla sen..iliski gunlerinide isaretleyebiliyorsun kalp cikiyo zamanda en cok bunu sevdim ben
evet canım öncesinden başla sen..iliski gunlerinide isaretleyebiliyorsun kalp cikiyo zamanda en cok bunu sevdim ben
pc ye iniyo mu.bilmiyorum canım..ben tele indirdim
Tabiki kırılman deli ins doğru çıkar hislerin evet biliyorum ilayda ya dediğini hersey Allah'tan canim olursa hep birlikte seviniriz olmazsa üzülmem merak etme :))canım anlayışın için saol senin hamile kalcan ay kasımda sen kasımda hamiş olcan içimden öle geciyo hemde kızın olcak
Ins bebeğim esimmm cok kiz istiyo ben erkek ama ne olduğu cok önemli değil cinsiyeti walla bu au esim hasta olursam sperm testine gitcek sonra kafam daha rahat olcak
Tabiki kırılman deli ins doğru çıkar hislerin evet biliyorum ilayda ya dediğini hersey Allah'tan canim olursa hep birlikte seviniriz olmazsa üzülmem merak etme :))
bu program tefn için mi?? ben anlamadım bişi(
hm benim tel yok masa üstü kullanıyom anladım canım tşkpc ye iniyo mu.bilmiyorum canım..ben tele indirdim
Ins bebeğim esimmm cok kiz istiyo ben erkek ama ne olduğu cok önemli değil cinsiyeti walla bu au esim hasta olursam sperm testine gitcek sonra kafam daha rahat olcak
ayy içim rahatladı ohh beebenim de esim gidecek bayramdan sonra nasip
cnm telefona ındırılıo adet döngunu yazıon program takvımde yumurtlama gununu sonrakı aylardakı adet gunlerını gösterıo cok begendm ben
Ben neden kimsenin içine doğmuyorum herkes birinin içine doğuyo azap çiçeği he ve diğer kızlar ben bu ay ne olucam offf off bata az kaldı düşünmek istemiyorum
Ben neden kimsenin içine doğmuyorum herkes birinin içine doğuyo azap çiçeği he ve diğer kızlar ben bu ay ne olucam offf off bata az kaldı düşünmek istemiyorum
anaa kıslar kayboldu yaw nirdesinizzz
ben burdayım canikomyaw ilaydadan haberiniz var mı sayfa okadar hızlı ilerliyorki takip edemiyom
ilayda bolca turşu yiyo bide bu gün canı cig köfte cekti
ahada buraya yazıyom ilaydanın kızı olucakkkkk
no kızııoglu olcakk
seni üzdüysem özr dilerim balım içimden öyle gelmişti k. bakma bida bişi demem balım özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?