Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim ya inanamıyorum harika bişey bu.. hayırlı ugurlu olsun.. güzelim benimde reglim başladı devam ediyo ama mide yanmam bulantı hissi ve kokulara aşırı hassasiyet var ayyyy senide duyunce acaba mı dedim

Gunaydin canim benimde bir cok belirtim vardi mide yanmam asiri mide bulantim hatta metrodan inmek istiyordum artik ve sol kasigimda batma gogus ucumdaki his de adetimin ortalarinda basladi

Hep oyle oluyo yaa psikolojik olarak cok etkileniyor uz sanırım

gerçkten öyle. benmde öyle oldu. hep düzenliydi.
ilk başlarda çocuk düşüncem yoktu, ne zamanki tam anlamıyla kendimi hazır hissetmeye başladım düzensizleşti adetim.
gittim doktora tüm tahlilllerim yapıldı, usg çektirdim temiz çıktı herşeyim.
doktor stres yapıyorsan ondan düzensizleşmiştir dedi. eşinde bi görünsün dedi.
kafamdaki tek soru ise rahim filmi falan istemedi. ya tüplerimde varsa sıkıntı :18:

Bnmde istemedi rahim filmi muhtemelen sıkıntı görmedi heralde olsa yonlendirirdi stres yapmiyorum artik mikmikide cocuk icin yapmıyorum artik aman sağlıklı olayım mutlu olayım zamani gelince elbet Allah ta verir bizede

Bnmde istemedi rahim filmi muhtemelen sıkıntı görmedi heralde olsa yonlendirirdi stres yapmiyorum artik mikmikide cocuk icin yapmıyorum artik aman sağlıklı olayım mutlu olayım zamani gelince elbet Allah ta verir bizede

bende aynen bundan sonra bu şekilde düşünmeye karar verdim, daha zamanı gelmedi demek ki diyorum hep. Allah her şeyin hayırlısını versin hepimize

Kizlar hepinize gunaydinlar 2 gundur sisteme giremiyordum adminlerdende yardim istedim sagolsunlar ilgilendiler ama care bulunamadi bende cepten girdim simdi canlarim ben ilk belirtiyi aslinda adetimden 1 hafta once yasadim benim ayak bilegimde ilk gebeliğim de beni mahfeden bir kramp olmustu gebelikten sonra geçmişti ilk belirtim yururken aniden o krampin girmesiydi zaten o an tamam dedim sonra mide bulantilari basladi hatta esimin sehir disindan geldigi gece uyumadik ben lavabodan cikamadim sol kasigimda inanilmaz bir batma vardi hatta o gecenin sabahi yds sinavi vardi esime hamilelik nazlari yapip durdum adam cagizda hamileyim diye cekti durdu sabah test yapar tescillerim dedim sabah test yapmak icin wc ye gittim bekledim 2 dk sonra adet oldum yikildim esime soyleyemedim sinavi vardi yol boyunca ellerimi optu seni uzduysem kirdiysam diye neler soyluyordu duysaniz hickirarak aglamamak icin dudaklarimi isiriyordum o sinava gidincede arabada agladim agladim sinavdan sonra yolda soyledim cok uzuldu ama bendeki sol kasigimdaki batma bitmedi bi kac gun sonrada gogus ucunda his degisikligi olmaya basladi suphelendim en son gozlerim gitmeye baslayinca 12 eylul sabahi bi test yapayim ya en fazla bi test kaybederim dedim onemsemeyerek yaptim kafami cevirdigimde sok oldum sokkkk cift cizgi hemde oyle silik falan degillll nep netttttt kalin kalin cift cizgi vardi aksamina kan testi yaptirdim 633.5 cikti sunu belirtmek isterimki ilk gebeligimde sat im 30 martti ben 1 mayista idrar testi yaptigimda asiri silik cikmisti hatta herkes hani bisi yok demisti ertesi gun kan testimde 35 cikmisti ozamanda hamile degilsin demislerdi ama hamileydim

Bu arada kizlar ben normalde 13 gun olurum yatak yorgan batar bundada oyle oldu yatak yorgan batti sakir sakir adet oldum hala koyu kahve akinti geliyor ki normaldede gelirdi doktora sordum kanama degilse korkulacak bisey yoktur uzerine adet gormussun bu vakalarla cok karsilasiyoruz kanama olursa dusuk olabilir hemen gel dedi ayrica pazartesi gel tekrar test yaptir dedi ama ben bekleyecegim suan erken diye alttan bakarlar ustten gorunebilecek zamana kadar beklemek istiyorum

Cok tesekkur ederim canim innssss hepimiz birlikte patir patir dogururum

Amiinn inşallah canımm

Bende pazartesi kan tahlili yaptırcam iltihap geçtiyse daha bi hevesle beklicem çünkü iltihaplıyken çok zor yapışırmış sperm yumurtaya. Yumurtlama günüm 18'i görünüyo ama bugün kasıklarım yumurtalıklarım çok gergin kasılıyo gibi bugün yumurtlamış olabilirmiyim acaba??

Son düzenleme:

canım peki şüpheli birlikteligini hatırlıyomusun.. hatırlıyosan kaç gün sonra o kopkoyu çizgiyi gördün :)

asyak canim ben sana mesaj yazmisdim gormedin heralde ama olsun okudum forumdaki mesajdarini
aynu bende de kac gundur solumda batmalar var adet olduguma ragmen gecmiyor batmalar ayaklarim usuyor insallah bende senin gibi mucizeyle karsilasirim testim 3 gun silik cikti sonra cikmadi o kadar istiyorum ki o gun ki sevinclerim geri donsun yine oyle sevineyim belki yine yaparim test bilmiyorum senin yazini okudum qaza geldim kismet insallah seviniriz hepimiz

bende aynen bundan sonra bu şekilde düşünmeye karar verdim, daha zamanı gelmedi demek ki diyorum hep. Allah her şeyin hayırlısını versin hepimize

Bende ayni düşünüyorum diyorumki evet olmadi ama bi adım daha yaklastim zamanina diyorum gecistiriyorum cok şükür hic bir sıkıntım yok sadece bebek ee esimde baskı yapmiyo cok rahat ben kasiyorum cok artık yapmicam ve zamani gelince benimde meleğim olacak :))

Bende napim çalışıyorum asyanin yazdıklarını okudum inanılmaz mutlu oldum yaa :)(

evetttttttttt ya bnde cok mtlu oldum darısı bze inş tatlım bsey sorcam bn persembe hsg cektrdm ya doktora sormayı unuttum nzamn mik mik olur acepp

Anh ah B'nde isterdim tıkırında bi adet döngüm olsunda bir gün gecikince hemen anlayayım hamıle oldumu :):) benimki rahat arkadaş ...kafasına nezaman esti ozaman geliyor geçen ay 28 günde oldum ...bu ay 34.gun olmadım adet daha ama umutlumuyum ??haayııır ..neden peki ?cunku bnm için adet gecikmesı bir belirtı değil ...

Bilmiyorum cektirenlere sormak lazım canım yaa yanlis yönlendirmek istemem

hanı ıcerıye ilac gonderdya smdı mik mik falan olur belkı bebek olursa zararı olurmu kı bı kac kısıden dymustum ama bzm topkte kmse cektrmdı hralde

ilk hamilemiz belli olmuşşş hayılısı olsun... darısı listedeki herkese başta açılışı yaptııı arkadaşımızzz.. bakalımm belkide bu sıra hiç bozulmaz ne dersiniz...???

ilk hamilemiz belli olmuşşş hayılısı olsun... darısı listedeki herkese başta açılışı yaptııı arkadaşımızzz.. bakalımm belkide bu sıra hiç bozulmaz ne dersiniz...???

inş inş:124::124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…