Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canlarim. insallah hersey yoluna girecek. su 12 hafta bi bitseydi.

hep demisimdir. hamile kalmak degil yasatabilmek onemli diye.... onun icin eksik dua etmeyin sakin.

bu bebeğe hamile kaldın allah doğurmayı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canımmm darısı başımızaa

geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Sen bursada mısın?

çok geçmiş olsun dualarımız seninle. Allah yardımcınız olsun.. canım inşallah tez zamanda iyileşir.

evt canım neymiş ki anlat bizde yapalım deryam

geçmiş olsun canım allah şifasını verdin ins...sende teste gitme canım accik daha bekle

geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Sen bursada mısın?

çok geçmiş olsun dualarımız seninle. Allah yardımcınız olsun.. canım inşallah tez zamanda iyileşir.

saolun kızlar Allah razı olsun iyi olacak inşallah..
hicrancım gitmemek için kendimi ikna edicem inşallah
deryacım bursadayım cnm

mrb cnm hg....anlat canım yaparız belki

hoşbuldum hicrancım
Perşembeyi cumaya bağlayan gece, 2 rekat Allah rızası için, 2 rekat Peygamberimiz için, 2 rekat da hacetimiz için namaz kılıp, yerden kalkmadan, kimseyle konuşmadan tespihin her bir boncuğuna 3 ihlas 1 fatiha okuyoruz, imamesine de okuyunca 100 tane okumuş oluyoruz. Sonra o tespihi kıbleye doğru, yüksekçe biyere asıyoruz.
Dileğimiz olursa, olduğu zaman 41 tane tespih satın alıp dağıtıyoruz. Ve dağıttıktan sonra astığımız tespihi asılı olduğu yerden indiriyoruz.
İşte böyle

anlat canım iyi olur bende şükür namazı kılıyorum da dilek namazı kılmadım hiç

ağzına sağlık yapalım inşallah vesile olurr hayırlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…