saol canlarim. insallah hersey yoluna girecek. su 12 hafta bi bitseydi.
hep demisimdir. hamile kalmak degil yasatabilmek onemli diye.... onun icin eksik dua etmeyin sakin.
geçmiş olsun canım allah şifasını verdin ins...sende teste gitme canım accik daha bekle
geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Sen bursada mısın?slm kızlar bnde öğle molasındayım fırsat bu fırsat yazayım dedim..benm yumurtlamamın 11. günü bugün..heyecanlı bekliyorum..kayınvalidem yoğunbakımda kalpkrizi geçirdi onun üzüntüsü ayrıdualara ihtiyacımız var yarın kan testine gitmemek için kendimi zor tutuorum bu arada
niye bebisim yaaa ne yaptimmm ki
slm kızlar bnde öğle molasındayım fırsat bu fırsat yazayım dedim..benm yumurtlamamın 11. günü bugün..heyecanlı bekliyorum..kayınvalidem yoğunbakımda kalpkrizi geçirdi onun üzüntüsü ayrıdualara ihtiyacımız var yarın kan testine gitmemek için kendimi zor tutuorum bu arada
mrb cnm hg....anlat canım yaparız belki
Kizlaarrr nasilsinizzzz
selam kızlar, nasılsınız? yeni hamişimize hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıcakla kucağına alır evladını
Ben bu akşam dilek namazı kılacağım. Anlatayım isterseniz, yapmak isteyen yapar. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece yapılıyormuş ...
geçmiş olsun canım allah şifasını verdin ins...sende teste gitme canım accik daha bekle
geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Sen bursada mısın?
çok geçmiş olsun dualarımız seninle. Allah yardımcınız olsun.. canım inşallah tez zamanda iyileşir.
nereye gidiyorum kii :26:
mrb cnm hg....anlat canım yaparız belki
selam kızlar, nasılsınız? yeni hamişimize hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıcakla kucağına alır evladını
Ben bu akşam dilek namazı kılacağım. Anlatayım isterseniz, yapmak isteyen yapar. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece yapılıyormuş ...
nereye gidiyorum kii :26:
Kasim aralık ocak subata miii...ins gelmezsiniz burdan haziran anneleri topigine gecersiniz ins canim benim ins bebistendir agrilarin
hımm tamam canım coj sağol geçen arkadaşlarda anlatmıştı ins rabbim gonlundekini verir
benide eklermisiniz bat 18 ekim :) inşallah olur :)
hg battasinmmm topik anasina mesaj at canım burdan gormeyebilir
hoşbuldum hicrancım
Perşembeyi cumaya bağlayan gece, 2 rekat Allah rızası için, 2 rekat Peygamberimiz için, 2 rekat da hacetimiz için namaz kılıp, yerden kalkmadan, kimseyle konuşmadan tespihin her bir boncuğuna 3 ihlas 1 fatiha okuyoruz, imamesine de okuyunca 100 tane okumuş oluyoruz. Sonra o tespihi kıbleye doğru, yüksekçe biyere asıyoruz.
Dileğimiz olursa, olduğu zaman 41 tane tespih satın alıp dağıtıyoruz. Ve dağıttıktan sonra astığımız tespihi asılı olduğu yerden indiriyoruz.
İşte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?