saol canlarim. insallah hersey yoluna girecek. su 12 hafta bi bitseydi.
hep demisimdir. hamile kalmak degil yasatabilmek onemli diye.... onun icin eksik dua etmeyin sakin.
Ezanlar sesi hürmetine Allah ım duy sesimizi bebek isteyen tüm bayanlara bu güzel annelik duygusunu tattıryarabbim.. Bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı evlat olmalarını nasip et yarabbim.. (Amin)
Insallah canim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Dua konusunda cok haklisin.dusuk yapan bir arkadasimda bana boyle demisti
O gunden beri hayirli vsaglikli bir evlat diliyorum
dusuk tehlikem var kuzum. cok sukur simdilik bebisim saglikli ama her an hersey olabilir.
çıkmaz canım adetinden 1-2 gün sonra çıkar diye biliyorum bekle derim ben . . .
Insallah canim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Dua konusunda cok haklisin.dusuk yapan bir arkadasimda bana boyle demisti
O gunden beri hayirli vsaglikli bir evlat diliyorum
ne güzel hayrlı dua etin bacım AGZINA yüregine saglıkk aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminn[/QUOTE
hepimizin kucağına birer tane nurtopu gibi güzel evlatlar verir inşallah benim 1 kızım var o duyguyu çok iyi biliyorum sizlerin de o kadar içten dualarınızı görüyorum ki burda. duyduğum her hamile haberini kendime olmuş gibi seviniyorum. İnşallah hepimiz anne olacağız. Allah tan ümidimizi kesmeden o bize ne zaman nasip ederse o gün geleceği belli. inşallah isteyen herkesin bir an önce güzel haberleri alması dileğim.. Allah gönlümüze göre versin... (Amin)
Ayyyyyyyyyy çıkıyorum aklım sizde kalıyor.. giriyorum işler birikiyor ne yapıcam ben yaaaaaaa
Zeycan bende okudum şifa versin inşallah...kızlar bide kim olursa olsun nerde olursanız olun Bi şeyi okuyarak yiyin ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz eşimede okumaya çalışıyorum...bu arada lorena geldi mi
Benide hamiş olarak eklermisiniz hamileyim çift çizgileri erken gördüm Allah isteyen herkeze nasip etsin
Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124: var mi yeni hamissss
Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124: var mi yeni hamissss
ozlemraheren hamile cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?