Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canlarim. insallah hersey yoluna girecek. su 12 hafta bi bitseydi.

hep demisimdir. hamile kalmak degil yasatabilmek onemli diye.... onun icin eksik dua etmeyin sakin.

Insallah canim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Dua konusunda cok haklisin.dusuk yapan bir arkadasimda bana boyle demisti
O gunden beri hayirli vsaglikli bir evlat diliyorum

Ezanlar sesi hürmetine Allah ım duy sesimizi bebek isteyen tüm bayanlara bu güzel annelik duygusunu tattır yarabbim.. Bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı evlat olmalarını nasip et yarabbim.. (Amin)

ne güzel hayrlı dua etin bacım AGZINA yüregine saglıkk aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminn

selam güzellikler??? var mı yeni gelişmeler hamiş haberleri.??öğle arasındayım bir gireyim dedim güzel haberler almak dileğiyle.biz çalışmalara başladık :) ay sonunda görücez bakalım.öpüyorum sizleriii güzellikler.

evet yaa cok dogru diyosunuz aminnnnnn RABBİM çokk büyük inş SAGLIKLI evlat verir hepimize

dusuk tehlikem var kuzum. cok sukur simdilik bebisim saglikli ama her an hersey olabilir.

canım benim çok geçmiş olsun.. ama bak ne diyeyim bebegin saglıklıysa hiç korkma.. bebeginde sorun olsa bişey diyemezdim ama şimdi çok net söylüyorum kalbide atıyomuş gayet güzel.. içini ahat tut :)

cuteheart çok geçmiş olsun canım ben de dua edicem senin için olumsuz düşünme.HERŞEY rabbimin elinde.sağlıkla alırsın inşallah kuzucuğunu tatlım

canlarım ben çıkıyorum.ben burda bir bebişi beklerken okulda 16 çocuğum da beni bekliyorbekletmeyim daha fazla kuzucukları öpüyorum sizleri

Zeycan bende okudum şifa versin inşallah...kızlar bide kim olursa olsun nerde olursanız olun Bi şeyi okuyarak yiyin ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz eşimede okumaya çalışıyorum...bu arada lorena geldi mi

teşekkürler adaşım çok saol...Allah senden de razı olsun...:26::26:

Benide hamiş olarak eklermisiniz hamileyim çift çizgileri erken gördüm Allah isteyen herkeze nasip etsin

Canım benim hayırlı uğurlu olsunn!!!!
şimdi gördüm Hamilelik haberini, sayfalar öyle hızlı ilerliyor ki işten fırsat bulunca bakıyorum ama göremiyoruz çoğu şeyi..

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124: var mi yeni hamissss

slm kızlar bnde öğle molasındayım fırsat bu fırsat yazayım dedim..benm yumurtlamamın 11. günü bugün..heyecanlı bekliyorum..kayınvalidem yoğunbakımda kalpkrizi geçirdi onun üzüntüsü ayrı dualara ihtiyacımız var yarın kan testine gitmemek için kendimi zor tutuorum bu arada

selam kızlar, nasılsınız? yeni hamişimize hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıcakla kucağına alır evladını
Ben bu akşam dilek namazı kılacağım. Anlatayım isterseniz, yapmak isteyen yapar. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece yapılıyormuş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…