Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evt canım neymiş ki anlat bizde yapalım deryam
anlattım canım, alıntıda da var

saolun kızlar Allah razı olsun iyi olacak inşallah..
hicrancım gitmemek için kendimi ikna edicem inşallah
deryacım bursadayım cnm
ben de bursadayım canım

işte bu

anlat canım iyi olur bende şükür namazı kılıyorum da dilek namazı kılmadım hiç
yukardaki gibi canım bide her akşam meryem suresini okuyorum...

anlat canım anlat nasıl yapılıyo kaç rekat hangi dualar okunuyo??

Cok gecmis olsun canimm
Allah acil sifalar versin

merhabas kızlar
bu ay günde3 adet klomen içmiştim biliosunuz salı gününe randevu almam lazımdı kontrol ve catlatma ıcın ama malesef ısten ızın alamadım taaa c.tesi gıdebılıorum yanı gunlerı kacırdım bırde ustune esım grıp oldu galıba benm bu ay yatıcak hamılelık ısııı :2:

Dert bende derman Allah ta
yumoş bende sperm kocişte
bebiş nerede neredeee neredeeee
kısa oldu yaaa:):)

neresindesin cnm bursanın
doğusundayım canım kestel'de, sen neresindesin?

devooooooooooooommmmm buralarda da mı karşılaşacaktık be canımın içi
niye izin alamadın yaa, çok mu sıkı yeni işin? :26:

canim kotrolunu olursun yumurtanin boyutunu ogrendiginde isin kolay genelde gunde 2mm buyuyo yumurtalar bende takip yaptirdim cat ignesi oldum asilama oldum 12.gun gittim olcume o gun masallah tosun gibi oluyorlardi 12.gun cat ignesi olup iliski gunleri önerdi dr

kızlar az müsade uykum geldi az uzaman gelirim yine kendinize cici bakım seviyorum ve öpüyorum sizleri

canım benim çok geçmiş olsun.. ama bak ne diyeyim bebegin saglıklıysa hiç korkma.. bebeginde sorun olsa bişey diyemezdim ama şimdi çok net söylüyorum kalbide atıyomuş gayet güzel.. içini ahat tut :)

cuteheart çok geçmiş olsun canım ben de dua edicem senin için olumsuz düşünme.HERŞEY rabbimin elinde.sağlıkla alırsın inşallah kuzucuğunu tatlım

bu bebeğe hamile kaldın allah doğurmayı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canımmm darısı başımızaa

amin kizlar. tesekkir ederim.
denizim bu benim 3. biliyorsun. ilk ikisini dusurdu. onun icin tedirginim haliyle. ama hersey nasip kismet...

arada mesajina cevao yazamadigim arkadasim varsa kusuruma bakmasin lutfen. hepinize tesekkur ederim tekrardan. bizim eylulculerden ekime tasinanlardan var mi yeni gebeler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…