Hg hicranimm nasılsınSlmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124: var mi yeni hamissss
benide eklermisiniz bat 18 ekim :) inşallah olur :)
lorenaammm gelmedi mi halaaaa
Selam cnm.iyiyiz sen nasilsin
Iyiyim kizlar sagolun okukdan geldim ölüyorum yorgunluktan:siyyilikk sen nasılsınnnn
anlattım canım, alıntıda da varevt canım neymiş ki anlat bizde yapalım deryam
ben de bursadayım canımsaolun kızlar Allah razı olsun iyi olacak inşallah..
hicrancım gitmemek için kendimi ikna edicem inşallah
deryacım bursadayım cnm
işte buhoşbuldum hicrancım
Perşembeyi cumaya bağlayan gece, 2 rekat Allah rızası için, 2 rekat Peygamberimiz için, 2 rekat da hacetimiz için namaz kılıp, yerden kalkmadan, kimseyle konuşmadan tespihin her bir boncuğuna 3 ihlas 1 fatiha okuyoruz, imamesine de okuyunca 100 tane okumuş oluyoruz. Sonra o tespihi kıbleye doğru, yüksekçe biyere asıyoruz.
Dileğimiz olursa, olduğu zaman 41 tane tespih satın alıp dağıtıyoruz. Ve dağıttıktan sonra astığımız tespihi asılı olduğu yerden indiriyoruz.
İşte böyle
yukardaki gibi canımanlat canım iyi olur bende şükür namazı kılıyorum da dilek namazı kılmadım hiç
selam kızlar, nasılsınız? yeni hamişimize hayırlı uğurlu olsun, inşallah sağlıcakla kucağına alır evladını
Ben bu akşam dilek namazı kılacağım. Anlatayım isterseniz, yapmak isteyen yapar. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece yapılıyormuş ...
slm kızlar bnde öğle molasındayım fırsat bu fırsat yazayım dedim..benm yumurtlamamın 11. günü bugün..heyecanlı bekliyorum..kayınvalidem yoğunbakımda kalpkrizi geçirdi onun üzüntüsü ayrıdualara ihtiyacımız var yarın kan testine gitmemek için kendimi zor tutuorum bu arada
hb balimmmmmm
aminnn, hepimizin inşallahhımm tamam canım coj sağol geçen arkadaşlarda anlatmıştı ins rabbim gonlundekini verir
ilaydaaaa, naptın canım, bidaha test yaptın mı?lorenaammm gelmedi mi halaaaa
aminnn canım, inşallah hayırlara vesile olurağzına sağlık yapalım inşallah vesile olurr hayırlara
hahaha aramızda sarhoş varrhb balimmmmmmzerhos gibiyimm :111::111: 1e kadar uyumusumda
Iyiyim kizlar sagolun okukdan geldim ölüyorum yorgunluktan:s
doğusundayım canımneresindesin cnm bursanın
devooooooooooooommmmmmerhabas kızlar
bu ay günde3 adet klomen içmiştim biliosunuz salı gününe randevu almam lazımdı kontrol ve catlatma ıcın ama malesef ısten ızın alamadım taaa c.tesi gıdebılıorum yanı gunlerı kacırdım bırde ustune esım grıp oldu galıba benm bu ay yatıcak hamılelık ısııı :2:
canim kotrolunu olursun yumurtanin boyutunu ogrendiginde isin kolay genelde gunde 2mm buyuyo yumurtalar bende takip yaptirdim cat ignesi oldum asilama oldum 12.gun gittim olcume o gun masallah tosun gibi oluyorlardi 12.gun cat ignesi olup iliski gunleri önerdi dr
canım benim çok geçmiş olsun.. ama bak ne diyeyim bebegin saglıklıysa hiç korkma.. bebeginde sorun olsa bişey diyemezdim ama şimdi çok net söylüyorum kalbide atıyomuş gayet güzel.. içini ahat tut :)
cuteheart çok geçmiş olsun canım ben de dua edicem senin için olumsuz düşünme.HERŞEY rabbimin elinde.sağlıkla alırsın inşallah kuzucuğunu tatlım
bu bebeğe hamile kaldın allah doğurmayı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canımmm darısı başımızaa
ufffff bu havalar icimi karartiyo yaaaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?