Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canlarim. insallah hersey yoluna girecek. su 12 hafta bi bitseydi.

hep demisimdir. hamile kalmak degil yasatabilmek onemli diye.... onun icin eksik dua etmeyin sakin.

gecmiş olsun bacım ayaklarını yukarı dikte yatt biter biterr sende bebişini alırsın inş kucagına sarılırsın öpersin koklarsınn inşşşşşşşşş

saol canlarim. insallah hersey yoluna girecek. su 12 hafta bi bitseydi.

hep demisimdir. hamile kalmak degil yasatabilmek onemli diye.... onun icin eksik dua etmeyin sakin.

canıııım yeni okudum ben.çok geçmiş olsun cnm benim.geçmiştir inşallah.rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah.

Zeycan bende okudum şifa versin inşallah...kızlar bide kim olursa olsun nerde olursanız olun Bi şeyi okuyarak yiyin ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz eşimede okumaya çalışıyorum...bu arada lorena geldi mi

Zeycan bende okudum şifa versin inşallah...kızlar bide kim olursa olsun nerde olursanız olun Bi şeyi okuyarak yiyin ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz eşimede okumaya çalışıyorum...bu arada lorena geldi mi

Bende merak ettim lorenayi gelsede haberleri alsak

Ayyyyyyyyyy çıkıyorum aklım sizde kalıyor.. giriyorum işler birikiyor ne yapıcam ben yaaaaaaa

Keşke yapabilsem canım yaa , ama ateşim düştü gitti benim, adet belirtilerimde var :S karalar bağladım

Canim benim atesten zaten bir iki gun onceden biliyoruz..
hayirlisi bakalim.. insallah gelecek ay bebegin gelir..

Canim benim atesten zaten bir iki gun onceden biliyoruz..
hayirlisi bakalim.. insallah gelecek ay bebegin gelir..

İnşallah teyzesiii bu ay senden güzel haberler alalım inşallah, Rabbim bu ay beni güldürmedi, seni güldürsün kuzummm...

gecmiş olsun bacım ayaklarını yukarı dikte yatt biter biterr sende bebişini alırsın inş kucagına sarılırsın öpersin koklarsınn inşşşşşşşşş

canıııım yeni okudum ben.çok geçmiş olsun cnm benim.geçmiştir inşallah.rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah.

saolun guzeller. bugun daha iyiyiz. igne+ilac+yatak istirahati vs....
herseyi yapiyrm. kismet bakalim.

İnsan iyi oldugunu haber verirde uyur hihhh küstüm
küsme bacımm anne oldu ya bebişi uyutuyo onu teysezii
Hayirlisi neyse o canim... insallah bebegin seninledir..
dualarim seninle..
aminnn ALLAH razı olsun bacım saol inş hepimiz
Ayyyyyyyyyy çıkıyorum aklım sizde kalıyor.. giriyorum işler birikiyor ne yapıcam ben yaaaaaaa
ayy dogru sölüyon vla bende daha kahvaltı yapmadım birazdn yapcam
Keşke yapabilsem canım yaa , ama ateşim düştü gitti benim, adet belirtilerimde var :S karalar bağladım

ne güzel bakkbelirtilerin var sitrest yapma canım ALLAH büyüktür inş sende

Keşke kuzum ya Allah büyük, duy sesimi yarabbimmm...

Ezanlar sesi hürmetine Allah ım duy sesimizi bebek isteyen tüm bayanlara bu güzel annelik duygusunu tattır yarabbim.. Bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı evlat olmalarını nasip et yarabbim.. (Amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…