- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
saol canlarim. insallah hersey yoluna girecek. su 12 hafta bi bitseydi.
hep demisimdir. hamile kalmak degil yasatabilmek onemli diye.... onun icin eksik dua etmeyin sakin.
saol canlarim. insallah hersey yoluna girecek. su 12 hafta bi bitseydi.
hep demisimdir. hamile kalmak degil yasatabilmek onemli diye.... onun icin eksik dua etmeyin sakin.
Zeycan bende okudum şifa versin inşallah...kızlar bide kim olursa olsun nerde olursanız olun Bi şeyi okuyarak yiyin ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz eşimede okumaya çalışıyorum...bu arada lorena geldi mi
Bende merak ettim lorenayi gelsede haberleri alsak
evetttttttttt.........
kesin uyuyodur :d :))))))
Bende merak ettim lorenayi gelsede haberleri alsak
normal dir kiz.. uyusun kiyamam..
kuzum sanada ayciceginede.. az kalmis 3 guncuk.. hadi bakalim.. teyze yapin beni yaa
İnsan iyi oldugunu haber verirde uyur hihhh küstümkesin uyuyodur :d :))))))
naip bacım inş ben sabah test yapcam ne olur dua edinn :18:
normal dir kiz.. uyusun kiyamam..
kuzum sanada ayciceginede.. az kalmis 3 guncuk.. hadi bakalim.. teyze yapin beni yaa
Keşke yapabilsem canım yaa , ama ateşim düştü gitti benim, adet belirtilerimde var :S karalar bağladım
naip bacım inş ben sabah test yapcam ne olur dua edinn :18:
Canim benim atesten zaten bir iki gun onceden biliyoruz..
hayirlisi bakalim.. insallah gelecek ay bebegin gelir..
gecmiş olsun bacım ayaklarını yukarı dikte yatt biter biterr sende bebişini alırsın inş kucagına sarılırsın öpersin koklarsınn inşşşşşşşşş
canıııım yeni okudum ben.çok geçmiş olsun cnm benim.geçmiştir inşallah.rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah.
küsme bacımm anne oldu ya bebişi uyutuyo onu teyseziiİnsan iyi oldugunu haber verirde uyur hihhh küstüm
aminnn ALLAH razı olsun bacım saol inş hepimizHayirlisi neyse o canim... insallah bebegin seninledir..
dualarim seninle..
Ayyyyyyyyyy çıkıyorum aklım sizde kalıyor.. giriyorum işler birikiyor ne yapıcam ben yaaaaaaa
Keşke yapabilsem canım yaa , ama ateşim düştü gitti benim, adet belirtilerimde var :S karalar bağladım
küsme bacımm anne oldu ya bebişi uyutuyo onu teysezii
aminnn ALLAH razı olsun bacım saol inş hepimiz
ayy dogru sölüyon vla bende daha kahvaltı yapmadım birazdn yapcam
ne güzel bakkbelirtilerin var sitrest yapma canım ALLAH büyüktür inş sende
Keşke kuzum ya Allah büyük, duy sesimi yarabbimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?