Ayyy kızlar şuan mahkememiz görülüyoooooo :18::18::18:
Heycandan ölecemmmmmm
hayırlı haberler gelsin inşallahh şeker
Allahım hepimize bu tatlışlardan nasip etsinnnnnn ay şunların güzelliğine bakınnnn
Eki Görüntüle 821674 Eki Görüntüle 821676 Eki Görüntüle 821677 Eki Görüntüle 821678
allahım hepimize bu tatlışlardan nasip etsinnnnnn ay şunların güzelliğine bakınnnn
Eki Görüntüle 821674 Eki Görüntüle 821676 Eki Görüntüle 821677 Eki Görüntüle 821678
[sıze=3]aminnn canımmm allah razı olsun..Buarada göbişine yazdığın isimlerden hangileri önce silindi merak ettim[/sıze] :26:
kuzum sabah yazdım akşam baktım hepsi silinmiş üç dört isim kalmıştı. onlarda bu sabah silinmişti. şuan hatırlamıyorum da yazmıştım önceki sayfalara
ewet canımm :18::18:eneee senin şu eski patron davası mı ?
wowww mükemmel yazıyorsunuz kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle şeyler :82::103::104::126::122::125:
kizlar harikasiniz yaa sizi çok seviyorumm
elaam nerde yawwe gelmedi hic bugün
hanii nerde goremedim ben yaa o kadar sordum...
benim isim gitti mi kiz ??
kuzum sabah yazdım akşam baktım hepsi silinmiş üç dört isim kalmıştı. Onlarda bu sabah silinmişti. şuan hatırlamıyorum da yazmıştım önceki sayfalara
Selam kızlar. Aranıza pzts katılmıştım :) Hala beklemedeyim. Pzts gelen tek bir damla kandan sonra tık yok. Hafif bir halsizlik, az biraz mide bulantısı, ara ara kasık ağrısı, beyaz kesik kesik bir akıntı, üşüme, bugün başlayan çok hafif göğüs hassasiyeti ve sık idrar. Bat 9 ekim civarı. Dayanamadım salı test yaptım negatif. Internetten erken gebelik testi siparişi verdim bugün bakalım onu deneyeceğim yok bu ay tutmazsa ovulasyon testini deneyeceğim önümüzdeki ay. Offff çok kötü beklemek.
kız akşam ölemi yattınKociş görmedimiii Dicek benim hatun bebiş haberini alınca sıyırdı
Seni çok iyi anlıyorumm. Belirtilerin resmen hamilelikle ilgili gibi duruyor. İnşallah öyledir de daha fazla beklemezsin cnm benim. Allahım bebişini bi an önce versinn inşallah. Ya sabır...
Canim nezamndir deniyorsun ?Selam kızlar. Aranıza pzts katılmıştım :) Hala beklemedeyim. Pzts gelen tek bir damla kandan sonra tık yok. Hafif bir halsizlik, az biraz mide bulantısı, ara ara kasık ağrısı, beyaz kesik kesik bir akıntı, üşüme, bugün başlayan çok hafif göğüs hassasiyeti ve sık idrar. Bat 9 ekim civarı. Dayanamadım salı test yaptım negatif. Internetten erken gebelik testi siparişi verdim bugün bakalım onu deneyeceğim yok bu ay tutmazsa ovulasyon testini deneyeceğim önümüzdeki ay. Offff çok kötü beklemek.
hanii nerde goremedim ben yaa o kadar sordum...
benim isim gitti mi kiz ??
Canim nezamndir deniyorsun ?
Bu 2. ayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?