Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

[sıze=3]kırmızılar bize gelir
Geldiği gibi gitmez
Bebişler bir çiçektir
bastığın yerde bitmez

Geceler mikmik sende
amuda kalktım herzaman
Korkuyorum kırmızıdan
ya batta gelirse eyvaaaaaaaahhhhh :18:

Ah tembel sipoşlar
Seni yumoşlardan ayırırlar
Sana hasret bu yumoşlar
Gelde dolsun bu göbişlerr[/sıze]

[sıze=3]aminnn canımmm allah razı olsun.. Buarada göbişine yazdığın isimlerden hangileri önce silindi merak ettim[/sıze] :26:

kuzum sabah yazdım akşam baktım hepsi silinmiş üç dört isim kalmıştı. onlarda bu sabah silinmişti. şuan hatırlamıyorum da yazmıştım önceki sayfalara

Selam kızlar. Aranıza pzts katılmıştım :) Hala beklemedeyim. Pzts gelen tek bir damla kandan sonra tık yok. Hafif bir halsizlik, az biraz mide bulantısı, ara ara kasık ağrısı, beyaz kesik kesik bir akıntı, üşüme, bugün başlayan çok hafif göğüs hassasiyeti ve sık idrar. Bat 9 ekim civarı. Dayanamadım salı test yaptım negatif. Internetten erken gebelik testi siparişi verdim bugün bakalım onu deneyeceğim yok bu ay tutmazsa ovulasyon testini deneyeceğim önümüzdeki ay. Offff çok kötü beklemek.

kuzum sabah yazdım akşam baktım hepsi silinmiş üç dört isim kalmıştı. onlarda bu sabah silinmişti. şuan hatırlamıyorum da yazmıştım önceki sayfalara

hanii nerde goremedim ben yaa o kadar sordum...
benim isim gitti mi kiz ??

kuzum sabah yazdım akşam baktım hepsi silinmiş üç dört isim kalmıştı. Onlarda bu sabah silinmişti. şuan hatırlamıyorum da yazmıştım önceki sayfalara

kız akşam ölemi yattın Kociş görmedimiii Dicek benim hatun bebiş haberini alınca sıyırdı

Seni çok iyi anlıyorumm. Belirtilerin resmen hamilelikle ilgili gibi duruyor. İnşallah öyledir de daha fazla beklemezsin cnm benim. Allahım bebişini bi an önce versinn inşallah. Ya sabır...

kocişe diyorum ki sigarayı bırakamadım hala napıcam. ee içmiyceksin diyo. ama napiyim evde tek başıma sıkılıyorum akşama kadar dedim diyo ki ya televizyon izle otur kızlarla konuş niye sıkılıyosun kızlar siz oluyosunuz

Seni çok iyi anlıyorumm. Belirtilerin resmen hamilelikle ilgili gibi duruyor. İnşallah öyledir de daha fazla beklemezsin cnm benim. Allahım bebişini bi an önce versinn inşallah. Ya sabır...

Inşallah öyledir. Çok imredim sizlere ne güzel paylaşıyorsunuz mutlulukları da üzüntüleride. Motivasyon süper. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Canim nezamndir deniyorsun ?
hanii nerde goremedim ben yaa o kadar sordum...
benim isim gitti mi kiz ??

Ben ela msa84 kalmistj ilaydanin gobuste diğerleri silinmisti sabaha kadarda biz silinmisiz :)))

kızlar size bişey danışıcam. bi tanıdığımız var burda. kızları 6 yaşında bu sene okula başladı. öğlen okula gidiyor. ama anne baba çalıştığı için sabah da etüte yazdırmışlar kızı. bakacak kimse yok diye. oda bunalmış gitmek istemiyomuş. sabahtan öğleye kadar ona bakacak birini arıyolarmış parayla. bana söylediler bakar mısın diye. acaba diyorum kabul etsem mi? biliyosunuz açıköğretimden okuyorum ev işleri var ders çalışmam lazım e bide hamilelik var nasıl olur bilmiyorum. çocuk bakma konusunda çok tecrübeliyim iki kardeşimi de ben büyüttüm annem çalıştığı için. zaten buda kocaman 6 yaşında. :26:
eşim sen bilirsin dedi ama karar veremedim ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…