Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam canımmmmm size söz bırakıcam. diyorum ya kendimi şartladım doktora gidicem sonra diye. yarın gidiyorum işte bitti

ablacimmm sende son durum nedirrr

Canım benim hafif bir bulantı ve akıntı dışında gelen giden yok.

Test yapmayacağım bir daha, beklemeyi düşünüyorum 1 hafta daha olmazsa dr.a gideceğim.

Aslında sana bişey diyeyim mi, ÜMİT çooookkkk güzel bir duygu.

Doktor "negatif" derse ümidim gidecek;
ama şimdi(her ne kadar 2 gün önceki test negati demiş olsa da)
"acaba?" deyip mutlu oluyorum açıkçası...

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Pembişler gelmeye başladı daha 3 günüm vardı 25. günde hasta oldum yaaa
Başım çatlıyor resmen
Geçen ay 4-5 gün gecikmişti bu ay erken geldi inşallah diğer aya artıkın olur bişeyler.

Ya kızlar biliyorum bana kızcaksınız ama elimde değil benim adetten önce başlayan bulantılar başladı off yine adet olcam galiba adet belirtileri başladı bende

inşallah olmazsın inşalahhhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tamam canımmmmm size söz bırakıcam. diyorum ya kendimi şartladım doktora gidicem sonra diye. yarın gidiyorum işte bitti

Bu arada 'geldiysen uc kere vur' cok komik olmus
Bende dun aksam kendi kendime gobusume bakip bebegim geldiysen bi isaret yolla diyodum

sllm kızzlarrrrr nasılsınızzz... sabahtan işim vardı gelemedim... ne var ne yookkk varmı yenı haberlerrr...

evet zor ama beyninde bitirdiğin anda bitiyor inan ki ben de üniversitedeyken içiyordum, sonra bi anda bıraktım, pat diye. bikaç ay önce bi gece kocamla birer tane içtik ama bidaha da canım istemedi hiç

sllm kızzlarrrrr nasılsınızzz... sabahtan işim vardı gelemedim... ne var ne yookkk varmı yenı haberlerrr...
selam hoşgeldin canım iyilik sağlık, sen nasılsın?

ben bişii sorucam siz biliosunuzdur.yumurtlamam 4 ekimi gösteriodu hesaplamalarda ama bgn baktım ateşim 2 derece artmş dünde baktım 1 derece düşmüştü ben yumurtladımmı şimdi geçmişlermi oldu bana bu ay

Hosgeldin cnm
Haberler sende
Nasilsinn bakemmm
Tekrar test yaptinmi doktora ne zaman gidiceksin
,

hoşbulduk canımmm yok tekrar test yapmadım cumartesi yaparım yıne belkı gelen gıden yok doktarada pazartesi gidicez eşimle... bu arada kociş suprızımı cook begendı gozleri doldu resmen... sonra bna dediki testleri sakla... bebegımız buyunce ona gosterırızz alaammm delii bu adam yaaaa... oazammana kadar testmı kalırrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…