Ilaydacim canim sigarayi hemen birak nolur
Bak cok ugrasiyoz bebisler icin neler cekiyoz.Allah korusun bebegine ve kendine zarar
Bak benim isyerinde arkadasim testte pozitifi gordugu gun birakti
Bende oyle dusunuyorum pozitifi gorunce birakicam .zaten ben uc felan iciyorum gunde
Ohhh yandan yandan oyna gı :83:oynuyuverem gariiiii garidee gari garii
sorma valla ilk başta kızıyodu bana vakit ayırmıyosun falan diye şimdi bişey demiyo. hadi sen git kızlarla konuş aklın orda kaldı diyo
ablacimmm sende son durum nedirrr
[sıze=3]kırmızılar bize gelir
Geldiği gibi gitmez
Bebişler bir çiçektir
bastığın yerde bitmez
Geceler mikmik sende
amuda kalktım herzaman
Korkuyorum kırmızıdan
ya batta gelirse eyvaaaaaaaahhhhh :18:
Ah tembel sipoşlar
Seni yumoşlardan ayırırlar
Sana hasret bu yumoşlar
Gelde dolsun bu göbişlerr[/sıze]
Ya kızlar biliyorum bana kızcaksınız ama elimde değil benim adetten önce başlayan bulantılar başladı off yine adet olcam galiba adet belirtileri başladı bende
tamam canımmmmm size söz bırakıcam. diyorum ya kendimi şartladım doktora gidicem sonra diye. yarın gidiyorum işte bitti
Bu arada 'geldiysen uc kere vur' cok komik olmus
Bende dun aksam kendi kendime gobusume bakip bebegim geldiysen bi isaret yolla diyodum
Hosgeldin cnmsllm kızzlarrrrr nasılsınızzz... sabahtan işim vardı gelemedim... ne var ne yookkk varmı yenı haberlerrr...
evet zor ama beyninde bitirdiğin anda bitiyor inan kihaklısın canım benim çok teşekkür ederim. sigara meselesinde de çok azalttım zaten. yarın doktora bi gideyim o andan itibaren bırakıcam tamamen. çok sıkışırsam çok çok istersem belki bi tane. ama elimden geldiğinde içmiycem. cidden öyle kolay değilşmiş bırakmak yaa
selam hoşgeldin canımsllm kızzlarrrrr nasılsınızzz... sabahtan işim vardı gelemedim... ne var ne yookkk varmı yenı haberlerrr...
Canım benim hafif bir bulantı ve akıntı dışında gelen giden yok.
Test yapmayacağım bir daha, beklemeyi düşünüyorum 1 hafta daha olmazsa dr.a gideceğim.
Aslında sana bişey diyeyim mi, ÜMİT çooookkkk güzel bir duygu.
Doktor "negatif" derse ümidim gidecek;
ama şimdi(her ne kadar 2 gün önceki test negati demiş olsa da)
"acaba?" deyip mutlu oluyorum açıkçası...
Selamm muhabey koyu maşalahınız var, aranıza gırecem de nerden hangı konudan gıreyım anlamadım ki
,Hosgeldin cnm
Haberler sende
Nasilsinn bakemmm
Tekrar test yaptinmi doktora ne zaman gidiceksin
kuzum sanki çok ince bi çizgi var orda. gören varmı benden başka
sllm kızzlarrrrr nasılsınızzz... sabahtan işim vardı gelemedim... ne var ne yookkk varmı yenı haberlerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?