Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:) ahh kocalar benimkide kızlar ne yazmış diyo bende sana ne bee diyorum ona
öyle yattım valla görmedi kociş o benden önce yattı

Görse düşünemiyorum delirmis kizlarla muhabbetini azalt der ayrica sigarayi da biran once bırak olerde bebeğinin astim vb solunum yolu Hastalıkları yasamasiji istemessin sanırım

İyi olur bence canım, harçlığın çıkar. Bebiş içinde STAJ olur ...

İyi olur bence canım, harçlığın çıkar. Bebiş içinde STAJ olur ...

aslinda iyi olur canım valla ama senin uyku hallerin basliyacak kusmalar falan mutfaga bile giremeyeceksin belki bunlarida dusun canim.zorlanmani istemem.hiç o yüzden dedim yanlış anlama

evet kuzum bende bunları düşündüm zaten ama bi konuşalım bakalım eğer yapabilcek olursam yaparım iyi olur sıkılmam hem

ewet canımm :18::18:
inşallah dilediğiniz gibi sonuçlanır dava

canım sigarayı belki bi kerede kesemeyebilirsin, ama en azından elinden geldiğince içme, bebeğin için çok zararlı. senin için de tabi ki...
Ama bebek sahibi olmak o kadar kolay değil, sen de biliyorsun bunu. Hamile kalmakla da bitmiyor iş, bir de onu yaşatıp sağlıkla dünyaya getirebilmek var. Sürekli risk altındayız zaten, bir de sen yeni bir risk eklemesen...

bir de hamileliğin ilerleyen günlerinde belki kendini yormaman gerekecek, belki bulantılar yüzünden zor geçireceksin, tabi inşallah böyle olmaz ama, o zaman bir de başka bir çocuğun sorumluluğu zor gelebilir sana. Bence bu konuyu tekrar bi düşün :26:

haklısın canım benim çok teşekkür ederim. sigara meselesinde de çok azalttım zaten. yarın doktora bi gideyim o andan itibaren bırakıcam tamamen. çok sıkışırsam çok çok istersem belki bi tane. ama elimden geldiğinde içmiycem. cidden öyle kolay değilşmiş bırakmak yaa

Merak etmeni anlıyorum benimde bat 8 ama belirtilere kaptirma kendini gerçekten negatifi görünce yıkılıyorsun kimsenin uzulmesini istemiyorum hiç ins bebisin vardir benimde bu 6.veya 7.denemm hatırlamıyorum bile kac defa hüsrana uğradığımi ilk sen rahat olmalisin elbet bebişimiz olacak bizimde belki bu ay belki diger aylar ben ne olursa olsun bebeği artik erteleme ye cegim sende artik erteleme :)) cok nazlaniyorlar yoksa

Ya kızlar biliyorum bana kızcaksınız ama elimde değil benim adetten önce başlayan bulantılar başladı off yine adet olcam galiba adet belirtileri başladı bende

Ilaydacim canim sigarayi hemen birak nolur
Bak cok ugrasiyoz bebisler icin neler cekiyoz.Allah korusun bebegine ve kendine zarar
Bak benim isyerinde arkadasim testte pozitifi gordugu gun birakti
Bende oyle dusunuyorum pozitifi gorunce birakicam .zaten ben uc felan iciyorum gunde

sorma valla ilk başta kızıyodu bana vakit ayırmıyosun falan diye şimdi bişey demiyo. hadi sen git kızlarla konuş aklın orda kaldı diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…