:) ahh kocalar benimkide kızlar ne yazmış diyo bende sana ne bee diyorum onakocişe diyorum ki sigarayı bırakamadım hala napıcam. ee içmiyceksin diyo. ama napiyim evde tek başıma sıkılıyorum akşama kadar dedim diyo ki ya televizyon izle otur kızlarla konuş niye sıkılıyosunkızlar siz oluyosunuz
öyle yattım valla görmedi kociş o benden önce yattı
Bende gerçekten uzun zamandir deniyorsun sandım belirtilere takılma olmazsa cok üzülürsun testte yapma bekle batina kadar gelemzse yaparsın insan psikolojik olarak saydigin belirtileri yasiyo ve cok üzülüyo negayif çıkıncaCanim nezamndir deniyorsun ?
Bu 2. ayım :)
kızlar size bişey danışıcam. bi tanıdığımız var burda. kızları 6 yaşında bu sene okula başladı. öğlen okula gidiyor. ama anne baba çalıştığı için sabah da etüte yazdırmışlar kızı. bakacak kimse yok diye. oda bunalmış gitmek istemiyomuş. sabahtan öğleye kadar ona bakacak birini arıyolarmış parayla. bana söylediler bakar mısın diye. acaba diyorum kabul etsem mi? biliyosunuz açıköğretimden okuyorum ev işleri var ders çalışmam lazım e bide hamilelik var nasıl olur bilmiyorum. çocuk bakma konusunda çok tecrübeliyim iki kardeşimi de ben büyüttüm annem çalıştığı için. zaten buda kocaman 6 yaşında. :26:
eşim sen bilirsin dedi ama karar veremedim ne yapsam
Bencw deneyebilirsin yarım günmus zaten baktin olmazsa bırakırsın
kızlar size bişey danışıcam. bi tanıdığımız var burda. kızları 6 yaşında bu sene okula başladı. öğlen okula gidiyor. ama anne baba çalıştığı için sabah da etüte yazdırmışlar kızı. bakacak kimse yok diye. oda bunalmış gitmek istemiyomuş. sabahtan öğleye kadar ona bakacak birini arıyolarmış parayla. bana söylediler bakar mısın diye. acaba diyorum kabul etsem mi? biliyosunuz açıköğretimden okuyorum ev işleri var ders çalışmam lazım e bide hamilelik var nasıl olur bilmiyorum. çocuk bakma konusunda çok tecrübeliyim iki kardeşimi de ben büyüttüm annem çalıştığı için. zaten buda kocaman 6 yaşında. :26:
Benim ismimde silinmis mi:26: umut fakirin ekmeği
Bende gerçekten uzun zamandir deniyorsun sandım belirtilere takılma olmazsa cok üzülürsun testte yapma bekle batina kadar gelemzse yaparsın insan psikolojik olarak saydigin belirtileri yasiyo ve cok üzülüyo negayif çıkınca
Evet daha yeni denemeler ama 5 yıllık evliyim. O bu şu nedenlerden dolayı sürekli erteledik gebeliği. Sonra baktım ertelemenin sonu yok.Bu kadar bekleyince de insan hemen oluversin istiyor. Yaşım 30 neredeyse
İyi olur bence canım, harçlığın çıkar. Bebiş içinde STAJ olur ...
Bende gerçekten uzun zamandir deniyorsun sandım belirtilere takılma olmazsa cok üzülürsun testte yapma bekle batina kadar gelemzse yaparsın insan psikolojik olarak saydigin belirtileri yasiyo ve cok üzülüyo negayif çıkınca
Bencw deneyebilirsin yarım günmus zaten baktin olmazsa bırakırsın
tamamm bi konuşayım o zamann
aslinda iyi olur canım valla ama senin uyku hallerin basliyacak kusmalar falan mutfaga bile giremeyeceksin belki bunlarida dusun canim.zorlanmani istemem.hiç o yüzden dedim yanlış anlama
aslinda iyi olur canım valla ama senin uyku hallerin basliyacak kusmalar falan mutfaga bile giremeyeceksin belki bunlarida dusun canim.zorlanmani istemem.hiç o yüzden dedim yanlış anlama
inşallah dilediğiniz gibi sonuçlanır davaewet canımm :18::18:
canım sigarayı belki bi kerede kesemeyebilirsin, ama en azından elinden geldiğince içme, bebeğin için çok zararlı. senin için de tabi ki...kocişe diyorum ki sigarayı bırakamadım hala napıcam. ee içmiyceksin diyo. ama napiyim evde tek başıma sıkılıyorum akşama kadar dedim diyo ki ya televizyon izle otur kızlarla konuş niye sıkılıyosunkızlar siz oluyosunuz
bir de hamileliğin ilerleyen günlerinde belki kendini yormaman gerekecek, belki bulantılar yüzünden zor geçireceksin, tabi inşallah böyle olmaz ama, o zaman bir de başka bir çocuğun sorumluluğu zor gelebilir sana. Bence bu konuyu tekrar bi düşün :26:kızlar size bişey danışıcam. bi tanıdığımız var burda. kızları 6 yaşında bu sene okula başladı. öğlen okula gidiyor. ama anne baba çalıştığı için sabah da etüte yazdırmışlar kızı. bakacak kimse yok diye. oda bunalmış gitmek istemiyomuş. sabahtan öğleye kadar ona bakacak birini arıyolarmış parayla. bana söylediler bakar mısın diye. acaba diyorum kabul etsem mi? biliyosunuz açıköğretimden okuyorum ev işleri var ders çalışmam lazım e bide hamilelik var nasıl olur bilmiyorum. çocuk bakma konusunda çok tecrübeliyim iki kardeşimi de ben büyüttüm annem çalıştığı için. zaten buda kocaman 6 yaşında. :26:
Benim ismimde silinmis mi:26: umut fakirin ekmeği
inşallah dilediğiniz gibi sonuçlanır dava
canım sigarayı belki bi kerede kesemeyebilirsin, ama en azından elinden geldiğince içme, bebeğin için çok zararlı. senin için de tabi ki...
Ama bebek sahibi olmak o kadar kolay değil, sen de biliyorsun bunu. Hamile kalmakla da bitmiyor iş, bir de onu yaşatıp sağlıkla dünyaya getirebilmek var. Sürekli risk altındayız zaten, bir de sen yeni bir risk eklemesen...
bir de hamileliğin ilerleyen günlerinde belki kendini yormaman gerekecek, belki bulantılar yüzünden zor geçireceksin, tabi inşallah böyle olmaz ama, o zaman bir de başka bir çocuğun sorumluluğu zor gelebilir sana. Bence bu konuyu tekrar bi düşün :26:
Canım sen şükret ismin yazılmış,
Sağolsun İlayda beni yazmamış bile
ablacimmm sende son durum nedirrr
Evet daha yeni denemeler ama 5 yıllık evliyim. O bu şu nedenlerden dolayı sürekli erteledik gebeliği. Sonra baktım ertelemenin sonu yok.Bu kadar bekleyince de insan hemen oluversin istiyor. Yaşım 30 neredeyse
kocişe diyorum ki sigarayı bırakamadım hala napıcam. ee içmiyceksin diyo. ama napiyim evde tek başıma sıkılıyorum akşama kadar dedim diyo ki ya televizyon izle otur kızlarla konuş niye sıkılıyosunkızlar siz oluyosunuz
:) ahh kocalar benimkide kızlar ne yazmış diyo bende sana ne bee diyorum ona
Görse düşünemiyorum delirmis kizlarla muhabbetini azalt der ayrica sigarayi da biran once bırak olerde bebeğinin astim vb solunum yolu Hastalıkları yasamasiji istemessin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?