Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yarın sabah ilk idrarında bir daha yapsan.. Ayyy inşallah pozitiftir. Çok heyecanlı...

Bu supriz sevilmezmi canim yaa.ne guzelll
Allahim bizlerede nasip etsin o duyguyu

Kızlar ne mutlu size ki bebiş çalışmaları yPıyorsunuz be onu bıle yapamıyorum doktorum 6 ay bekle dedı nasl gececek bu 6 ay inşllh baska sorunlada karsılaşmam

2 gun sora yapayım dıyorum aslında ama cok heyecanlandım tum belırtılerı yasıyorum cnm yaa

Ne kadarlık evlisin ne kadardır deniyorsun ??
inşallah gerçek belirtilerdir canım.
Bazen insanı yanıltabiliyor bu belirtiler.Ben 22 aydır neredeyse her ay yaşadığım için o belirtileri.
Ama pozitif testi hiç görmedim. Senin testin bile gayet umut verici.

cnm. bence bakma derim.
cunku gebelik seni fazlasiyla yoracak..diyeceksin ki: keske biri ev islerini yapsa. bana cesit cesit yemek yapsa vs...
bu arada baska birinin cocugunun sorumlulugunu almasan daha iyi olur derim.

bem de sigarayi birakali 1 yili biraz gecti. ilk kural birakacagim diye kendini zorlama. her zaman yasaklar caziptir
2) suanda paketini yaninda tasi. yoksa etrafindakilerden daha cok alir icersin.
3) canin cok istediyse ya bir iki nefes icip at yada sigarayi kirip ic.

bu sekilde yaklasik 10 gunde biraktim ben. bir daha da agzima surmedim. tam 14 yil kullandim.

Eki Görüntüle 821760 Eki Görüntüle 821761

arkadaşlar adetıme 1 hafta var sızce bısıler varmıı ???
cnm. ozellikle soldaki fotoya bakinca testin bekledikten sonra bu hale geldigini dusunuyorum. sanirim hemen t belirmedi. beklettikten sonra belirdj. eger oyleyse testin negatif canim.

ayyyyyyy süperrrrr Allah mutluluğunuzu bozmasın kuzummmm

Biz seni cok merak ettik :$ napiyosun kocana söyledin tepkisi ne oldu ayy cok heyecanlo

yemek yedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha.... sonrada eli gobusumde uyudukkk....

canımmmmmmmmmm çokkkk teşekkür ederimmm dediklerini yapıcam. Allahım seni bebişine ve eşine bağışlasın iyilik meleğim

Harıka bir hediye... Darısı bana,burdakı tum kızlara ve isteğen herkhse Rabbım bu mutllugu yasatsın. Sende hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallh

Kızlar 2. çizgi nete yakın, ben de hamişim...Darısı burdaki herkesin başına canlarım...

Son düzenleme:

walla senin yerinde olsaydım ben kabul ederdim ilaydacım zaten 6 yaşında imiş... ne zararı olurki.. eğilip kalkmanı gerektirecek arkasından koşcağın yaşta değilki :26: açıköğretime gelince öğleden sonra çalışırsın maddi olarakda yağmasada damlar en azından :26: bebişe bişiler alırsın daha rahat harcarsın :26:

kuzum sakla testinii benim 15 yaşında kardeşim var onun testi hala bende duruyor :) çok güzel bi süpriz olmuş Allahım daim etsin mutluluğunuzu canımm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…