Tesekkür ederim ,Hosgeldin cnm
Dal konuya drekt bosver
Bende bi yandan calisiyorum bu yandan yaziyorum
ben bişey göremiyorum ama :26: zaten daha 1 hafta varmış, çok erken yani, varsa bile görünmemesi çok normal
kuzum sanki çok ince bi çizgi var orda. gören varmı benden başka
hoşgeldinTesekkür ederim ,
Ooo iki işi birden yürütuyon bravoo, benim oturmaktan baska yaptığım yok
Yarın sabah ilk idrarında bir daha yapsan.. Ayyy inşallah pozitiftir. Çok heyecanlı...
hoşgeldin
ben de hem çalışıyorum hem buraya yazıyorum
,
hoşbulduk canımmm yok tekrar test yapmadım cumartesi yaparım yıne belkı gelen gıden yok doktarada pazartesi gidicez eşimle... bu arada kociş suprızımı cook begendıgozleri doldu resmen... sonra bna dediki testleri sakla... bebegımız buyunce ona gosterırızz alaammm delii bu adam yaaaa... oazammana kadar testmı kalırrr...
2 gun sora yapayım dıyorum aslında ama cok heyecanlandım tum belırtılerı yasıyorum cnm yaa
cnm. bence bakma derim.kızlar size bişey danışıcam. bi tanıdığımız var burda. kızları 6 yaşında bu sene okula başladı. öğlen okula gidiyor. ama anne baba çalıştığı için sabah da etüte yazdırmışlar kızı. bakacak kimse yok diye. oda bunalmış gitmek istemiyomuş. sabahtan öğleye kadar ona bakacak birini arıyolarmış parayla. bana söylediler bakar mısın diye. acaba diyorum kabul etsem mi? biliyosunuz açıköğretimden okuyorum ev işleri var ders çalışmam lazım e bide hamilelik var nasıl olur bilmiyorum. çocuk bakma konusunda çok tecrübeliyim iki kardeşimi de ben büyüttüm annem çalıştığı için. zaten buda kocaman 6 yaşında. :26:
eşim sen bilirsin dedi ama karar veremedim ne yapsam
cnm. ozellikle soldaki fotoya bakinca testin bekledikten sonra bu hale geldigini dusunuyorum. sanirim hemen t belirmedi. beklettikten sonra belirdj. eger oyleyse testin negatif canim.
,
hoşbulduk canımmm yok tekrar test yapmadım cumartesi yaparım yıne belkı gelen gıden yok doktarada pazartesi gidicez eşimle... bu arada kociş suprızımı cook begendıgozleri doldu resmen... sonra bna dediki testleri sakla... bebegımız buyunce ona gosterırızz alaammm delii bu adam yaaaa... oazammana kadar testmı kalırrr...
Biz seni cok merak ettik :$ napiyosun kocana söyledin tepkisi ne oldu ayy cok heyecanlo
cnm. bence bakma derim.
cunku gebelik seni fazlasiyla yoracak..diyeceksin ki: keske biri ev islerini yapsa. bana cesit cesit yemek yapsa vs...
bu arada baska birinin cocugunun sorumlulugunu almasan daha iyi olur derim.
bem de sigarayi birakali 1 yili biraz gecti. ilk kural birakacagim diye kendini zorlama. her zaman yasaklar caziptir
2) suanda paketini yaninda tasi. yoksa etrafindakilerden daha cok alir icersin.
3) canin cok istediyse ya bir iki nefes icip at yada sigarayi kirip ic.
bu sekilde yaklasik 10 gunde biraktim ben. bir daha da agzima surmedim. tam 14 yil kullandim..
Harıka bir hediye... Darısı bana,burdakı tum kızlara ve isteğen herkhse Rabbım bu mutllugu yasatsın. Sende hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallhyemek yedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha....sonrada eli gobusumde uyudukkk....
Eki Görüntüle 821783
kızlar size bişey danışıcam. bi tanıdığımız var burda. kızları 6 yaşında bu sene okula başladı. öğlen okula gidiyor. ama anne baba çalıştığı için sabah da etüte yazdırmışlar kızı. bakacak kimse yok diye. oda bunalmış gitmek istemiyomuş. sabahtan öğleye kadar ona bakacak birini arıyolarmış parayla. bana söylediler bakar mısın diye. acaba diyorum kabul etsem mi? biliyosunuz açıköğretimden okuyorum ev işleri var ders çalışmam lazım e bide hamilelik var nasıl olur bilmiyorum. çocuk bakma konusunda çok tecrübeliyim iki kardeşimi de ben büyüttüm annem çalıştığı için. zaten buda kocaman 6 yaşında. :26:
eşim sen bilirsin dedi ama karar veremedim ne yapsam
yemek yedık oturduk yarım saat sonra dedım kı sana bır hedıyem varrr... ayyy canım bana hediyemı aldın dedııı sonra getirdim testi bi mavi kesenin içine koymuştum ucunda bebiş emzigi nazar boncugu içinede 1 zarf ve not.. bebegımız olacak diye yazan... açtı bu ben dedim once notu oku... bu okudu notu ole bı dondu bı kac dakka... sonra teste teste baktııı... gozlerı dolduuu nerdeyse alıcaktıı sonra ben testı aldımm... bana dedıkı bunu sakla ılerde cocugumuza gosterırız delı bu adam yaaaa testmı kalırrr o zamanaaa hahahahaha....sonrada eli gobusumde uyudukkk....
Eki Görüntüle 821783
ayyyyyyy süperrrrr Allah mutluluğunuzu bozmasın kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?