kamsee bisi teyse yaaap kamse bisi teyse yap :124::124::124::124:
Hicranım sadece ben msa84 ve elaam kalmış sevin qari silinmiş
nasıl yapacağımı falan anlatın siz hemen yaparım...hayatta unutmam cnm, burdan önce listeyi çıkarıp öyle yazacam :)
cnm yaaa :) asıl sizin sayenizde benim içim açıldı ne kadar iyi geldiniz bana
Seni bu ay teyze yapcam kasima kadar bekleyemeyecegim
bebeğim bakarsın gelirim doğumuna
Ben bu ay gec yumurtladim canim gelirse 8inde gelir duzeltiremwdim kaldi oyle evde 11 tane testim war benkm hobi olsun diye 2 gün once yaptım cikmicani bile bile:)) hamis olursam napcam onca testi dimi ama
aa o zaman batlarımız aynı yarın sabahda bi tanesini yapsana canım benim için yap.. seninki çıkarsa bende yapıcam testimi :)
ben bu ay aşırı temizlik yaptım ama çok yoğun sırt bel bacak ağrım oldu. çok halsizdim temizliktendir dedim. mens sancım da aynı önceki aylar gibiydi hem sağ hem sol kasık ağrısı. tek fark akıntım vardı son 3-4 gündür. o da adet öncesi akıntıdır dedim önemsemedim ama sanırım bebiştenmiş.
inşallah yaa bata yaklaştıkça heyecen da bi hayli artıyor rabbim hepimize nasip etsin
çok heyecanlıyım hicrancım, seni aradı gözlerim. teyze oluyosun bebişim hadi beni de teyze yap, seni bekliyorum :)teyzee oluyoooooruuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm vallahi cok sevindim canimm yaaa islerim vardi onun için çıkmıştım
evet ama ben bilmiyodum eczacı onu verdi direkt.ikinci testte bebetime mi canim
gamze bebegim 3 gün kalmış sanatest yapmadın dimi?? ben bugün iş çıkışı 2 tane aldım ne zaman sabrım taşarsa elimin altında olsun dedim..
ay ne bileyim cnm panikledim ben de. doğrudur ama yaaa hamişimdir...Sakin ol canim benim Allah in izni ile hamilesin
Ilaydanin testi uretim hatasi zaten testlerin icinde yaziyor c cizgisi cikmazsa gecersiz diye
Anaaaamm testlere de inanmicaz daha sakin olun
gel gel ben de seninkine gelirim belki:)bebeğim bakarsın gelirim doğumuna
Canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinrahat bi hamişlik geçir inşallah
Allah razı olsun cnm, inşallah cnm inşallah...Allah hepimize nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı.
saol cnm bnmkız öyle stressiz mikmiklerle mi oluyo acaba bu bebişler :) gel kuşum yaaa bebişleri birlikte büyütelim.
var ya heyecandan stresten çizgiden emin olamıyorum demek teeee ordan görünüyo çok güldüm ya :) seviyoruz sizleri yaa, bu gece dua ederken hepinizi tek tek sayacam valla sabaha kadar sürse de yapacam :)
inşallah cnm, darısı başınıza.Rabbim en kısa zamanda sizden de musmutlu haberler almayı nasip eder inşallah.
cnm benim çok teşekkür ederim. Ben size sizi teyze yapacam diye söz verdim, sözümü tuttum hadi kasımda teyze yapın beni :) bu gece bol bol dua edecem hepiniz için
hcranm bsey sorcam sanaikinci testte bebetime mi canim
yogada mi yapmiyaahhhh
aminnnnnn canım tek isteğim o allahtann bizi mutlu et emi hamile oldğunu söyle havlara ucalım canımmmmmmmmmmmm
yogada mi yapmiyaahhhh
valla sozunun eri cikti minikbebisim harbi kismisrabbim bol bol teyze olmayı nasip etsin bana ....ins banada sizi teyze yapmayi nasip eder
Goruyomusun kiz.. minik bebisim teyze yapicam dedi yapti vallahi...
Sira bizde..
inşallah ya dediğin gibi olur havalara uçarız sevinçten
kızlarrrr
Eşimin mahkeme olumlu geçmiş....
önce red etmişler bu kişi bizim yanımızda çalışmadı diyeSonra benim mahkemede verdikleri ifadeyi göstermiş avukatımızz
Karşı taraf anlaşma yapabilirmiyiz diye sormuş
Ohhhhhh
Bizim avukatta çok cezbedici bişey olursa düşünürüz demişşşş
Ayyyy oohhhhh bi rahatladımm...
Mahkeme hizmet tespit davasını yapmış oldu. Eşimin çalıştığı kanıtlandı. Geriye sadece biz şahitlerin dinlemesi kaldı
Bi giricem orayaaa bi başlıcam anlatmayaaaa
Ay çokkk sevindim ayolllll
kızlarrrr
Eşimin mahkeme olumlu geçmiş....
önce red etmişler bu kişi bizim yanımızda çalışmadı diyeSonra benim mahkemede verdikleri ifadeyi göstermiş avukatımızz
Karşı taraf anlaşma yapabilirmiyiz diye sormuş
Ohhhhhh
Bizim avukatta çok cezbedici bişey olursa düşünürüz demişşşş
Ayyyy oohhhhh bi rahatladımm...
Mahkeme hizmet tespit davasını yapmış oldu. Eşimin çalıştığı kanıtlandı. Geriye sadece biz şahitlerin dinlemesi kaldı
Bi giricem orayaaa bi başlıcam anlatmayaaaa
Ay çokkk sevindim ayolllll
kuşum sen nerdesin yaaa müjdeyi vermek için sabah beri seni bekliyorum :))) teyze oluyosun tontişimmmmm :)
Anaam bir hamiş daha masallah cnm rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah.banada göbüşünde yer var miiii
olmaz olur mu kuşum :) topikte en son 80 kişiydik 4 hamiş var 76 ismi de yazacam, seni hiçççç unutmam :)
içimden sanki herkes hamileymiş gibi geliyor allah hayır etsin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?