yapcam canım sabah ALLAH izin verirse
iddialı ol tatlım, ben dünden beri ya bu ay ya gelecek ay teyzoş yapacam sizi diyodum Allahın izniyle gelecek bebiş, heveslen evrene de pozitif enerji yolla dönüşü de muhteşem olacak inşallah:)kuşum sancıdan korkmayın benim acayip mens sancım oldu bu ay, Rabbim hepimizi musmutlu eder inşallah...
çok üşüyodum cnm, evde askılı şort giyen ben 2 hırka, pofuduk ev ayakkabısı giyiyodum.
seni yerim yerim ben bebişim, Rabbim bu iyi niyetle en kısa zamanda dolduracak göbişini eminim. ama benim içime dogdu bu topik topluca hamiş olacak, dualarımdasınız hep.
Allahim dualarini kabul etsin ins yaa cok heveslendiriyosunuz beni kasımda bende sizi teyze yapcam bakin görün demedi demeyin :0)
bende seni diyecektim siziyerim ve AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
HEP BERABER KIZLAR
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!
aminnnn...kuşum diyorum ya stressiz mikmik, stressiz bebiş. inşallah Rabbim hepimizi aynı anda mutlu edecek...
iddialı ol tatlım, ben dünden beri ya bu ay ya gelecek ay teyzoş yapacam sizi diyodum Allahın izniyle gelecek bebiş, heveslen evrene de pozitif enerji yolla dönüşü de muhteşem olacak inşallah:)
aminnnn...kuşum diyorum ya stressiz mikmik, stressiz bebiş. inşallah Rabbim hepimizi aynı anda mutlu edecek...
evrene bende çok pozitif enerji yolluyorum inşallah benimde dönüşü muhteşem olur
tamam yarın doktora gidicem o söyler artık ne olduğunu:26:
kızlar bişi sorucam. gebelik testinde C ve T varya. C de çizgi olunca negatif ama T de de olunca pozitif. dün yaptığım testi attım size ikisi de vardı. bugün siz ikinci testi yaptın mı diyince eşimin aldığı testi yaptım. C deki çıkmadı sadece T deki çizgi çıktı. markası bebe time. çok kafam karıştı :26: eczane evimizin karşısında ya hemen sordum eczacıya. böyle olmaması lazım bu yanlıştır dedi. ama niye böyle oldu. durun resmini atıyım
Eki Görüntüle 821867 böyle çıktı işte yaaa kafam karıştı
inşşşşşşş bacımm inşş duanızı esirgemeyinn nolurryap yap allahım nasip etsin hepimizeee canımm olumlu haberlerini bekliyoruzzz
iddialı ol tatlım, ben dünden beri ya bu ay ya gelecek ay teyzoş yapacam sizi diyodum Allahın izniyle gelecek bebiş, heveslen evrene de pozitif enerji yolla dönüşü de muhteşem olacak inşallah:)
inşşşşşşşşş
evet yaa bol bol hamişleri görelimmmmliste yenilensin içimiz açılsın
kafan daha rahat eder canım git gitttamam yarın doktora gidicem o söyler artık ne olduğunu:26:
nasıl yapacağımı falan anlatın siz hemen yaparım...hayatta unutmam cnm, burdan önce listeyi çıkarıp öyle yazacam :)minikbebeşimm benim adımıda göbüşüne yazmayı unutmaaa:18::18::18:
cnm yaaa :) asıl sizin sayenizde benim içim açıldı ne kadar iyi geldiniz banaliste yenilensin içimiz açılsın
evrene bende çok pozitif enerji yolluyorum inşallah benimde dönüşü muhteşem olur
tabi cnm stressiz olunca her şey çok daha güzel oluyo. ben bu aydan ümitli değildim adet sancım var gelecek kırmızı diyip duruyordum ama bak sürpriz oldu işte :) secret diye bi kitap var, onda yazıyodu eger evden ya başıma kötü bişi gelirse ya kaza geçirirsem dersen evrene olumsuz msj yolluyosun ve onların olmasını istermiş gibi başına geliyor. ama evden bugün başıma bişi gelmicek çok mutlu olacam dersen stressiz olduğun için hep güzel şeylerle karşılıyosun. o yüzden evrene olumlu msj verin diyorum, ben dünden beri teyze yapacam sizi boşuna demiyodum :)
nasıl yapacağımı falan anlatın siz hemen yaparım...hayatta unutmam cnm, burdan önce listeyi çıkarıp öyle yazacam :)
cnm yaaa :) asıl sizin sayenizde benim içim açıldı ne kadar iyi geldiniz bana
tabi cnm stressiz olunca her şey çok daha güzel oluyo. ben bu aydan ümitli değildim adet sancım var gelecek kırmızı diyip duruyordum ama bak sürpriz oldu işte :) secret diye bi kitap var, onda yazıyodu eger evden ya başıma kötü bişi gelirse ya kaza geçirirsem dersen evrene olumsuz msj yolluyosun ve onların olmasını istermiş gibi başına geliyor. ama evden bugün başıma bişi gelmicek çok mutlu olacam dersen stressiz olduğun için hep güzel şeylerle karşılıyosun. o yüzden evrene olumlu msj verin diyorum, ben dünden beri teyze yapacam sizi boşuna demiyodum :)
nolur bende sizi teyze yapma şerefine ulaşayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebisiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yaptinnn seeennn gozlerime inanamiyorummmmmmmmmmmmmm
sana da geçmiş olsun o zaman canım...
sağol canım. evet durmak yok yola devam
yok canım. ben böyle birkaç ay kandırdım kendimi ama artık kandırmak istemiyorum
dur daha seninki gelmedi. dereyi görmeden paçaları sevamam ben
valla bana hep gelecekler gibi geliyor
benim 3-8 arasıydı canım. ilk günden geldi
nasıl yapacağımı falan anlatın siz hemen yaparım...hayatta unutmam cnm, burdan önce listeyi çıkarıp öyle yazacam :)
cnm yaaa :) asıl sizin sayenizde benim içim açıldı ne kadar iyi geldiniz bana
canımm ilaydada yapmıştı göz kalemiyle isimleri yazıyosun bakalım ilk kim silinecek dikkat et emi
cnm.bu test hatali yapilmis. yani uretim hatasi.
zaten bebetime kullanma. cok kotu o test. baska bir marka alip suan bile yapsan koyulasmayi gorurusun.
bebetime guvenilir bi test degil canim sıkma canını sen var bebis
tamam canımmmm sağol. yarın doktora gidicem artık test falan görmek istemiyorum. psikolojim bozuldu testler yüzünden. çünkü benim düşükten sonraki ay günüm geçti iki tane test yaptım ikisi de pozitifti ama yokmuş kanda çıkmadıyine aynı şey olmaz inşallah. yarın olsun da doktora gidiyim rahatlıycam
bende yarın test alcam markası ne alsam acaba :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?