Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Eki Görüntüle 821867 böyle çıktı işte yaaa kafam karıştı

cnm.bu test hatali yapilmis. yani uretim hatasi.
zaten bebetime kullanma. cok kotu o test. baska bir marka alip suan bile yapsan koyulasmayi gorurusun.

yap yap allahım nasip etsin hepimizeee canımm olumlu haberlerini bekliyoruzzz
inşşşşşşş bacımm inşş duanızı esirgemeyinn nolurr

minikbebeşimm benim adımıda göbüşüne yazmayı unutmaaa:18::18::18:
nasıl yapacağımı falan anlatın siz hemen yaparım...hayatta unutmam cnm, burdan önce listeyi çıkarıp öyle yazacam :)
liste yenilensin içimiz açılsın
cnm yaaa :) asıl sizin sayenizde benim içim açıldı ne kadar iyi geldiniz bana

bebisiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yaptinnn seeennn gozlerime inanamiyorummmmmmmmmmmmmm

Cooooooook sevindim cooooooook rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inssssss duandan eksik etme benide ne olur gobusundede yer ver +16: çok sevindim çok kalbim nasıl carpiyooo şimdi duygulandim aglicaammm
Hadin halayaaaa ::118::118::118:

Sağol canım, çok efkarlıyımmm çokkkk

cnm.bu test hatali yapilmis. yani uretim hatasi.
zaten bebetime kullanma. cok kotu o test. baska bir marka alip suan bile yapsan koyulasmayi gorurusun.

tamam canımmmm sağol. yarın doktora gidicem artık test falan görmek istemiyorum. psikolojim bozuldu testler yüzünden. çünkü benim düşükten sonraki ay günüm geçti iki tane test yaptım ikisi de pozitifti ama yokmuş kanda çıkmadı yine aynı şey olmaz inşallah. yarın olsun da doktora gidiyim rahatlıycam

aglama canım lütfenn moralini yüksek tut tutki bebeişinde rahat olsun anesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…