Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrrr 24 eylülde hastalandım yumurtlama gunum ne zaman ?? ne zaman yapsamm tutturabılırımm bende bebeıs ıstıyorum rabbım nasıp edersee

hayır hemen belırdı ıkı damla damlatınca ıkıncı cızgı cıkıverdı resımde cok net dııl ama sole bakınca cok bellı hıc çıkmazdı bolee

kuşum sen nerdesin yaaa müjdeyi vermek için sabah beri seni bekliyorum :))) teyze oluyosun tontişimmmmm :)

kızlar siz bebe time yanıltıyo falan diyince bi daha test yaptım. 2 tane almıştım bugün, normalde yarın sabah yapacaktım ama yine 2.çizgi aynı ilk testteki gibi çok net. yanlış değildir di mi? panikledim ben de şimdi.

He kız başbakan doğurun demeyi biliyor versin mik mik vik vik izni ozaman Ben hiç bişeye anlam veremez oldum düşündüğümün tersi çıkıyor hep. Bebiş düşündüğümden beri regl günlerim şaşırdı kendini bi geç bi erken günlerimi nasıl hesaplıcam bilmiyorum şimdi o yüzden, adetin 9-15 i arası hergün yapcam valaaa bi arkadaşımda hiç ara vermeden hamiş kaldı sprem kalitesi düşüyordur belki ama keçiboynuzu desteğiyle belki tuttururuz bakalım denemem lazım bunu bi boş bi dolu aylardır olmuyor denk gelimyor demekki :S

benim 3-8 arasıydı canım. ilk günden geldi[/QUOTE]

Moral bozmak yok.azcik uzulcez tabi
Hersey Allah tan canim bunu aklina getir
Onumuze bakicaz artik napalim

Cok basit canım ovulasyon testi yapcaksin yumyumu bileceksin yuppy

Sakin ol canim benim Allah in izni ile hamilesin
Ilaydanin testi uretim hatasi zaten testlerin icinde yaziyor c cizgisi cikmazsa gecersiz diye
Anaaaamm testlere de inanmicaz daha sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…