bence git kan testi yaptır
cnm. bence bakma derim.
cunku gebelik seni fazlasiyla yoracak..diyeceksin ki: keske biri ev islerini yapsa. bana cesit cesit yemek yapsa vs...
bu arada baska birinin cocugunun sorumlulugunu almasan daha iyi olur derim.
bem de sigarayi birakali 1 yili biraz gecti. ilk kural birakacagim diye kendini zorlama. her zaman yasaklar caziptir
2) suanda paketini yaninda tasi. yoksa etrafindakilerden daha cok alir icersin.
3) canin cok istediyse ya bir iki nefes icip at yada sigarayi kirip ic.
bu sekilde yaklasik 10 gunde biraktim ben. bir daha da agzima surmedim. tam 14 yil kullandim.
cnm. ozellikle soldaki fotoya bakinca testin bekledikten sonra bu hale geldigini dusunuyorum. sanirim hemen t belirmedi. beklettikten sonra belirdj. eger oyleyse testin negatif canim.
nasıl yapacağımı falan anlatın siz hemen yaparım...hayatta unutmam cnm, burdan önce listeyi çıkarıp öyle yazacam :)
cnm yaaa :) asıl sizin sayenizde benim içim açıldı ne kadar iyi geldiniz bana
tabi cnm stressiz olunca her şey çok daha güzel oluyo. ben bu aydan ümitli değildim adet sancım var gelecek kırmızı diyip duruyordum ama bak sürpriz oldu işte :) secret diye bi kitap var, onda yazıyodu eger evden ya başıma kötü bişi gelirse ya kaza geçirirsem dersen evrene olumsuz msj yolluyosun ve onların olmasını istermiş gibi başına geliyor. ama evden bugün başıma bişi gelmicek çok mutlu olacam dersen stressiz olduğun için hep güzel şeylerle karşılıyosun. o yüzden evrene olumlu msj verin diyorum, ben dünden beri teyze yapacam sizi boşuna demiyodum :)
Seni bu ay teyze yapcam kasima kadar bekleyemeyecegim
kuşum sen nerdesin yaaa müjdeyi vermek için sabah beri seni bekliyorum :))) teyze oluyosun tontişimmmmm :)bebisiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yaptinnn seeennn gozlerime inanamiyorummmmmmmmmmmmmm
Cooooooook sevindim cooooooook rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inssssss duandan eksik etme benide ne olur gobusundede yer ver+16: çok sevindim çok kalbim nasıl carpiyooo şimdi duygulandim aglicaammm
Hadin halayaaaa::118::118::118:
tamam cnm bu akşam bi yere gitcez gelir gelmez yazarım ayy anam sıska da bişeyim 80 kız nasıl sığacak :)))nasıl yapacağımı falan anlatın siz hemen yaparım...hayatta unutmam cnm, burdan önce listeyi çıkarıp öyle yazacam :)
canımm ilaydada yapmıştı göz kalemiyle isimleri yazıyosun bakalım ilk kim silinecek dikkat et emi
tutmayın beni
Beni göbüşüne yazmayı unutma lütfen lütfen :):)
aşk olsun bebişim unutmam merak etme
kuşum sen nerdesin yaaa müjdeyi vermek için sabah beri seni bekliyorum :))) teyze oluyosun tontişimmmmm :)
tamam cnm bu akşam bi yere gitcez gelir gelmez yazarım ayy anam sıska da bişeyim 80 kız nasıl sığacak :)))
aşk olsun bebişim unutmam merak etme
Anaam bir hamiş daha masallah cnm rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah.banada göbüşünde yer var miiii
kızlarrrr 24 eylülde hastalandım yumurtlama gunum ne zaman ?? ne zaman yapsamm tutturabılırımmbende bebeıs ıstıyorum rabbım nasıp edersee
teyzee oluyoooooruuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm vallahi cok sevindim canimm yaaa islerim vardi onun için çıkmıştım
neden olmasin oyle bir izin ciksa aslinda mikmik haftasi izni.. nasil ??
Canim hayirlisi tabi gordum ates olcme topigine yazmisin .. daha erken olmusun bu ay.. bende bu ay 16.gun yumurtladim kirmiziyi cekti ff.. 16.gune.. ve adetimide 9ekim isaretledi.. ama ben 12-13 ekimde olmam lazim..olmiycak mi yaa..
teyzee oluyoooooruuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm vallahi cok sevindim canimm yaaa islerim vardi onun için çıkmıştım
ikinci testte bebetime mi canim
nasıl yapacağımı falan anlatın siz hemen yaparım...hayatta unutmam cnm, burdan önce listeyi çıkarıp öyle yazacam :)
Seni bu ay teyze yapcam kasima kadar bekleyemeyecegim
gamze bebegim 3 gün kalmış sanatest yapmadın dimi?? ben bugün iş çıkışı 2 tane aldım ne zaman sabrım taşarsa elimin altında olsun dedim..
valla sozunun eri cikti minikbebisim harbi kismis
He kız başbakan doğurun demeyi biliyor versin mik mik vik vik izni ozamanBen hiç bişeye anlam veremez oldum düşündüğümün tersi çıkıyor hep. Bebiş düşündüğümden beri regl günlerim şaşırdı kendini bi geç bi erken günlerimi nasıl hesaplıcam bilmiyorum şimdi o yüzden, adetin 9-15 i arası hergün yapcam valaaa bi arkadaşımda hiç ara vermeden hamiş kaldı sprem kalitesi düşüyordur belki ama keçiboynuzu desteğiyle belki tuttururuz bakalım denemem lazım bunu bi boş bi dolu aylardır olmuyor denk gelimyor demekki :S
kamsee bisi teyse yaaap kamse bisi teyse yap :124::124::124::124:
gamze bebegim 3 gün kalmış sanatest yapmadın dimi?? ben bugün iş çıkışı 2 tane aldım ne zaman sabrım taşarsa elimin altında olsun dedim..
Ben bu ay gec yumurtladim canim gelirse 8inde gelir duzeltiremwdim kaldi oyle evde 11 tane testim war benkm hobi olsun diye 2 gün once yaptım cikmicani bile bile:)) hamis olursam napcam onca testi dimi ama
kızlar siz bebe time yanıltıyo falan diyince bi daha test yaptım. 2 tane almıştım bugün, normalde yarın sabah yapacaktım ama yine 2.çizgi aynı ilk testteki gibi çok net. yanlış değildir di mi? panikledim ben de şimdi.
evet evet bunlar bebişe işaret canım inşallah hamilesindirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?