Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlaaaaaar bir sorum var acill cevap lütfen ben adet oluyo gibiyim.bu celeocin kremi adetliyken kullanabiliyormuyuz? oooooffffff bu iltihaptan nasıl kurtulacağım

hayırdırrrr.... inşallah her gün bi hamiş çıkıyor ekim sonuna kadar böyle gider

inşallah canım testleri gördükce yapasım geliyor ama ben yeminliyim test yapmıycam bakalım seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah

kızlaaaaaar bir sorum var acill cevap lütfen ben adet oluyo gibiyim.bu celeocin kremi adetliyken kullanabiliyormuyuz? oooooffffff bu iltihaptan nasıl kurtulacağım

bebğimm hiç bir bilgim yokkk internetten baktım sonuç alamadım

yogada mi yapmiyaahhhh
Hahahah yapak yapak:))

kızlarrrrrrrrr hayırlı akşamlar ben çıkıyorum yarın çok güzel hayırlı haberler bekliyorum çoook öpüyorum hepiiniziiiiiiiiiiiiii :103::103::103::103::103::103::103:

tamda teyze oldum diye seviniyodum elktk gitti hay ben bu şansınnn şimdide yemk yapcam offf neyse bebeşim tekrar gözün aydın bacım ALLAH kucanada saglık bi bebek almayı nasip etsin bacımmmm bizlerede duanı esirgemeee bende sabh kan testine koşcamm kıslarr sizleri kocamannnn öptüm yemk işi bitsin gelirimm

ne yemek ypcan kızzz ben bulamadım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…