hayırdırrrr.... inşallah her gün bi hamiş çıkıyor ekim sonuna kadar böyle gider
canım tebrik ederim sende hamileymişsin... Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhkuşum senden de aldık o sözü sen de yapacaksın olacak :))))))
kızlaaaaaar bir sorum var acill cevap lütfen ben adet oluyo gibiyim.bu celeocin kremi adetliyken kullanabiliyormuyuz? oooooffffff bu iltihaptan nasıl kurtulacağım
Hahahah yapak yapak:))yogada mi yapmiyaahhhh
Kiz ins beraber dogururuz ayni hastanede ben Denizli cerrahide dogurcam olursa hemde normal çatır çatırbebeğim bakarsın gelirim doğumuna
aa o zaman batlarımız aynı yarın sabahda bi tanesini yapsana canım benim için yap.. seninki çıkarsa bende yapıcam testimi :)
Evet yaparim kiz bide senin icin heyoheyo
Hahahah yapak yapak:))
Kiz ins beraber dogururuz ayni hastanede ben Denizli cerrahide dogurcam olursa hemde normal çatır çatır
gamze kız ziyarete gelirim kız bende seniii
Kiz ins beraber dogururuz ayni hastanede ben Denizli cerrahide dogurcam olursa hemde normal çatır çatır
evtttt ne güzel olurrrrr yan yana doğururuz benimde aklımda olsun bende orda doğurayım bariii ayy bebeğimmm inşallah hamile kalırızzz
Niye geliyon ziyarete sende diger odada doğur ehuehuKiz ins beraber dogururuz ayni hastanede ben Denizli cerrahide dogurcam olursa hemde normal çatır çatır
gamze kız ziyarete gelirim kız bende seniii
evtttt ne güzel olurrrrr yan yana doğururuz benimde aklımda olsun bende orda doğurayım bariii ayy bebeğimmm inşallah hamile kalırızzz
Walla yari devlet yari ozelmis ora ondan normal doğum yaptiriyolar ohhhhh yandan yandan
Niye geliyon ziyarete sende diger odada doğur ehuehu
kız kaynanam beni napar biliyormusun :))))))Hahahah yapak yapak:))
Walla yari devlet yari ozelmis ora ondan normal doğum yaptiriyolar ohhhhh yandan yandandenizlide doğrursam
Walla yari devlet yari ozelmis ora ondan normal doğum yaptiriyolar ohhhhh yandan yandan
tmm canım ordada morel veririrz birbirirmizeeeeeeee
ne yemek ypcan kızzz ben bulamadım halatamda teyze oldum diye seviniyodum elktk gitti hay ben bu şansınnnşimdide yemk yapcam offf neyse bebeşim tekrar gözün aydın bacım ALLAH kucanada saglık bi bebek almayı nasip etsin bacımmmm bizlerede duanı esirgemeee bende sabh kan testine koşcamm kıslarr sizleri kocamannnn öptüm yemk işi bitsin gelirimm
kız kaynanam beni napar biliyormusun :))))))denizlide doğrursam
Hıııı alırım o koca göbeğimle ayagimin altına onu hıh sende memleketinde dogur öyleyse :))
ne yemek ypcan kızzz ben bulamadım hala
kız doğuralım da hayırlısı ileeeeeHahahah yapak yapak:))
Hıııı alırım o koca göbeğimle ayagimin altına onu hıh sende memleketinde dogur öyleyse :))
tmm canım ordada morel veririrz birbirirmizeeeeeeee
canım tebrik ederim sende hamileymişsin... Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
bende de kızartma var yanına yapcak şey bulamadımcanım dün patlıcan yemegi yaptım pilav bitmişti tekr pilav yapcam bizimkiler 3 ögün olsun yiyo yanına bide corba turşu azda salata tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?