ev yapimi mi kendin mi yapion bende kahvaltida bile yiyebilirimmm sen yapiossn tarif bana kiss
Ye yavrum ye gülüm ye bebeğim yeeeeeee :') bende gelem hemşom menun harikaas
ooo senin ki supermis yaaaaev yapimi mi kendin mi yapion bende kahvaltida bile yiyebilirimmm sen yapiossn tarif bana kiss
Yok canim bn yapmiyorum
Kaynatamlarin dukkaninin karsisinda oses cigkoftenin fabrikasi var hergun yolluyolar bedavadan kocisde babasindan alip bna gelio :))
Darısı bizim başımza rabbim saglikla kucagna almayi nasp etsin.
Walla doguralimmm acimmmm acimmmmm ben ölüyorum açlıktankız doğuralım da hayırlısı ileeeee
ya benim bi enerjim düştü birdenbire. içimde garip bi sıkıntı var
Canim test moralini bpzmustur hic üzülme bebegim yarin hersey guzel olacak
esimden daha çok sizle vakit geciriyorum saten.yeriz birlikte
dua oku cnm kendine, test yüzünden mi? o test hatalıdır yaa, hatta ben bile panikleyip 2.kez yaptım testi pozitif yine ama kan testine gitcem hemen. takma onu sakın.ya benim bi enerjim düştü birdenbire. içimde garip bi sıkıntı var
neyin var ilaydam neden sıkıldı için bir sorun yok dimi kuzumya benim bi enerjim düştü birdenbire. içimde garip bi sıkıntı var
Bgn son hemson kurban :) yrn en gec 6 da yicemm :))
ilaydaciimmm kuzumm yarin herşey çok güzel olacak
dua oku cnm kendine, test yüzünden mi? o test hatalıdır yaa, hatta ben bile panikleyip 2.kez yaptım testi pozitif yine ama kan testine gitcem hemen. takma onu sakın.
dua oku cnm kendine, test yüzünden mi? o test hatalıdır yaa, hatta ben bile panikleyip 2.kez yaptım testi pozitif yine ama kan testine gitcem hemen. takma onu sakın.
kızzzz hamileymişsintebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..topik bayağı bereketli gidiyor hadi hayırlısı inşallah bende ekim bitmeden aranıza katılırım
Hamis kizlaaaaarrrrr iliskuden dobra ayaklari dikip beklediniz mii dusunuzu ne zaman aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?