Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ev yapimi mi kendin mi yapion bende kahvaltida bile yiyebilirimmm sen yapiossn tarif bana kiss

Yok canim bn yapmiyorum
Kaynatamlarin dukkaninin karsisinda oses cigkoftenin fabrikasi var hergun yolluyolar bedavadan kocisde babasindan alip bna gelio :))

ooo senin ki supermis yaaaa esim yollacak simdi banada ona dedim varmus markette alicak

Hamis kizlaaaaarrrrr iliskuden dobra ayaklari dikip beklediniz mii dusunuzu ne zaman aldiniz

dua oku cnm kendine, test yüzünden mi? o test hatalıdır yaa, hatta ben bile panikleyip 2.kez yaptım testi pozitif yine ama kan testine gitcem hemen. takma onu sakın.

kızzzz hamileymişsin tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..topik bayağı bereketli gidiyor hadi hayırlısı inşallah bende ekim bitmeden aranıza katılırım

Kızlar bişey sorucam benim bugün adetin 8. günü yani bitti çalışmalara bugünden itibaren başlasak??:44:

dua oku cnm kendine, test yüzünden mi? o test hatalıdır yaa, hatta ben bile panikleyip 2.kez yaptım testi pozitif yine ama kan testine gitcem hemen. takma onu sakın.

yok kuzum test hatalıymış ama bilmiyorum birdenbire bişey oldu bi içime sıkıntı geldi. hatta eşim aradı noldu sana sesin çok kötü falan dedi. nedenini bende bilmiyorum ama iyi hissetmiyorum. hayrolsun inşallah

kızzzz hamileymişsin tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..topik bayağı bereketli gidiyor hadi hayırlısı inşallah bende ekim bitmeden aranıza katılırım

inşallah cnm, bekliyorum valla sizi ben sizi retze yaptım şimdi siz de beni teyzoş yapın, hadi doğru çalışmalara :) saol bebeğim darısı başınıza...

Hamis kizlaaaaarrrrr iliskuden dobra ayaklari dikip beklediniz mii dusunuzu ne zaman aldiniz

cnm ben 1-2 kez öyle ayağımı dikledim 15-20 dak. sonra doç.dr.ramazan mercanın yazısını okudum. o ayaklarını dikmenin bi faydası yok, spermler zaten çok hızlı ilerliyor diyodu sonrasında bıraktım. duşumu da 30 dak sonra filan alıyodum normalde, en önemli günümde nedense sabaha bıraktım duşu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…