Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar bişey sorucam benim bugün adetin 8. günü yani bitti çalışmalara bugünden itibaren başlasak??:44:
yumyum gününü belirleyip öncesinde ve sonrasında 2 gün arayla yap çalışmalarını da, diğer günler ne zman istersen hobi için yap :) ama stres yapmamak çok önemli...

benim de enerjim düştü bi anda niyeyse ama içimden dua etmeye başladım. geçer inşallah.

evet canım arada oluyo da bazen beyaz bazen sarımsı. ama çoğunlukta renksiz. sadece ıslaklık oluyo
ya benim çamaşırımda bazen su gibi açık sarı leke arkasında beyaz kıvamlı akıntı bazende yapışkan renksiz bişey geliyor ilgimi çeken şu ki ben hiç yumurtlama sonrası bu kadar ıslak olmam bugün 24. günüm benim.. acaba ikinciye mi yumurtladım doktor olmaz demişti ama anlayamadım:18::18::18:

daha cikmayabilir canim varsa p yuzden bosuna uzulursun
ben alıştım be testteki negatifi görmeden kaç gündür depresyondayım hepsi korkudn bat geliyor... yine mi ollmadı diyen insanlara mı laf anlatayım... kendi halime mi üzüleyim eşimi doktora gitsin diye ikna etmeye mi çalışayım deprsyon bundan yani

Kızlar merhaba, size çok acil bişey sorucam... Gdçen ayın 15 inde adet oldum. Ve 26 sında ovulasyon testi yaptım ve iki çizgide kalınca kırmızıydı. O günlerde çalışmalar devam etti..geçen 2 gün önce yani , öylesine bi gebelik testi yapayım dedim ve negatif çıktı. Ve bugün akşama doğtu bi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi gayet belirgin ama azıcık silik:))
Ve sağ tarafımda inceden batmalar ve gögüslerim bayağıdır şiş ağrıyorda. Ve iki gündür högüs uçlarım kaşınıyor :)
Sizce durumum nedir var mı yorum yapabileceğiniz bişey???

ya benim bi enerjim düştü birdenbire. içimde garip bi sıkıntı var

Selammmm
İnllah yarın güzel haberler alırsın canım, sıkma canınıı bence tadını cıkarmay ak artık

dua oku cnm kendine, test yüzünden mi? o test hatalıdır yaa, hatta ben bile panikleyip 2.kez yaptım testi pozitif yine ama kan testine gitcem hemen. takma onu sakın.

Benideee yazzz o göbişineee, cok inanırım butur seylere bakalım kalacak mı silinecek mi?

Hamis kizlaaaaarrrrr iliskuden dobra ayaklari dikip beklediniz mii dusunuzu ne zaman aldiniz

Vallahı bu hamış haberleri benimde aklımı değiştrdi değiştiyecek ben korunuyom ama aklımı çeldinizz işlere sıkı sarılıp beklemeye gececem heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…