ilaydaciimmm kuzumm yarin herşey çok güzel olacak
yumyum gününü belirleyip öncesinde ve sonrasında 2 gün arayla yap çalışmalarını da, diğer günler ne zman istersen hobi için yap :) ama stres yapmamak çok önemli...Kızlar bişey sorucam benim bugün adetin 8. günü yani bitti çalışmalara bugünden itibaren başlasak??:44:
yok kuzum test hatalıymış ama bilmiyorum birdenbire bişey oldu bi içime sıkıntı geldi. hatta eşim aradı noldu sana sesin çok kötü falan dedi. nedenini bende bilmiyorum ama iyi hissetmiyorum. hayrolsun inşallah
neyin var ilaydam neden sıkıldı için bir sorun yok dimi kuzum
sana sorcam hep beyaz akıntın var mı
benim de enerjim düştü bi anda niyeyse ama içimden dua etmeye başladım. geçer inşallah.
ya benim çamaşırımda bazen su gibi açık sarı leke arkasında beyaz kıvamlı akıntı bazende yapışkan renksiz bişey geliyor ilgimi çeken şu ki ben hiç yumurtlama sonrası bu kadar ıslak olmam bugün 24. günüm benim.. acaba ikinciye mi yumurtladım doktor olmaz demişti ama anlayamadım:18::18::18:evet canım arada oluyo da bazen beyaz bazen sarımsı. ama çoğunlukta renksiz. sadece ıslaklık oluyo
bende bu ay ayak dikmeden yatiyorum dusumu sabah aliyorum önce ki aylar hep diktim
hiç umudum yok hicranım yaaa kasıklarıma batmalar sancılar gelmeye başldı bileeeeebelki bebistendirrrr
minik bebisimde kaç gündür regl sancisi cekiyor ama bak hamis hamilelik belirtileriyle regl belirtileri ayni canim
sizce test yapayım mı yarın 25.gün yumurtladan sonraki 9. günminik bebisimde kaç gündür regl sancisi cekiyor ama bak hamis hamilelik belirtileriyle regl belirtileri ayni canim
hayır yapma canım bekle
hayır yapma canım bekle
daha cikmayabilir canim varsa p yuzden bosuna uzulursun
ben alıştım be testteki negatifi görmeden kaç gündür depresyondayım hepsi korkudn bat geliyor... yine mi ollmadı diyen insanlara mı laf anlatayım... kendi halime mi üzüleyim eşimi doktora gitsin diye ikna etmeye mi çalışayım deprsyon bundan yanidaha cikmayabilir canim varsa p yuzden bosuna uzulursun
aynı çok iyi anlıyorum 16 aydır bekleyen biri olarak canım
ben çıkıyorum bebeğimmmm yemek falan gelebilirsem geleceğim... çok öptümmmmaynı çok iyi anlıyorum 16 aydır bekleyen biri olarak canım
tmm canım afiyet olsun byee
Bir bat da benden canım
Henüz olmadı ama ameliyattan dolayı korunma olacağı için bat 26 Ekim hayde ekle beni de Bismillahh viraaa
ya benim bi enerjim düştü birdenbire. içimde garip bi sıkıntı var
dua oku cnm kendine, test yüzünden mi? o test hatalıdır yaa, hatta ben bile panikleyip 2.kez yaptım testi pozitif yine ama kan testine gitcem hemen. takma onu sakın.
Hamis kizlaaaaarrrrr iliskuden dobra ayaklari dikip beklediniz mii dusunuzu ne zaman aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?