Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

niye korunuyordun canim kaçırdım yada unuttum
Canım prlaktin hormonumda adenom cktı yani hormonum şiş,hamıle kalırsam dahada buyur ve gozlerıme zarar verırmiş oyuzden 6 ay düşünme dedi doktorum ama benim içim içimi yıyor bu hamiş haberlhri dahada heyecanladırıyor benı

Ovulasyon testınden anlamam ama belirtlere bakacak olursak inşallh hamilesindir. Daha once bu belirtileri yasyormuydun hoş belirtilere takılıp adet olacam dıye duşünmeyın . Rabbım nasıp etsın :)

ins hamissindir canım batin gelmeden bilemeyiz bu söylediklerinle

Ovulasyon testınden anlamam ama belirtlere bakacak olursak inşallh hamilesindir. Daha once bu belirtileri yasyormuydun hoş belirtilere takılıp adet olacam dıye duşünmeyın . Rabbım nasıp etsın :)

Ya canım , bu belirtiler adetten bi kaç gün önce sadece gögğslerim şişer ve ağrırdı. Ama kaşıntı yoktu. Hem beklenen adetime 12 gün var. İnşallah bu ay olur 2,5 yıldır deniyoruz ..
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Doktora gittin mi canım sen

evet canım hatırladım şimdi bekle önce tedavini ol canım ins herşey düzelince de hemen hamile kalirsin

İnşllh duzelır de baska sorunlarla kaymılasmam . Sızlerle zaman gecırıp 6 ay hemn gecsınde sız hamıle kalın ve nasıl başardığınızı anlatın bana hadıı

Son düzenleme:
dün biri segerme oldu kasıklarımda demişti ilaydaydı sanırım.. emin olun hiç takılmadım benim gözde falan neyse kasıkta hiç olmadı olmaz dedim.. bugün sabah kasıgımda şiddetli segermeyle uyandım inanamadım gögüsler fıs yalnız hiçbişey yok hayırlısı artık bu ay olmazsa öbür aya korunmam lazım temmuza denk gelirse sınavım var bir yılın emegini çöpe atamam (

Adetıne 12 gun var normalde ymurtlamadan 14 gun snra adet geirmiş sen bı doktora gorun canım hormonlarına baktır .amin ınsallh

Yok canım henüz gitmedim .. Gitsem miki acaba?? Hani gidip ne diyim ki

Canım ben 6aydir deniyorum aradim benim cocugum olmuyo korunmadigm halde dedim oda adetin 3 . günü gel dedi gittim hormon testi yapti rahim sekline ve yumurtlamama bakti problem yok eşimi cagirdi sperm testi istedi adet olursam onu yaptircaz sende bence gitmelisin hano uzun zamandır istiyorsun ve genel kontrol yaptir bence

Adetıne 12 gun var normalde ymurtlamadan 14 gun snra adet geirmiş sen bı doktora gorun canım hormonlarına baktır .amin ınsallh

Hmmm yani bu ovulasyon testi fıs mı çıkar diyosun.. Ne bilim ya uzun zamandır isteyince herşeyden umut ediyosun...

inşallah bu ay alırsın güzel haberi canım, bi dahaki ayı beklemene de korunmana da gerek kalmaz umarım

Hmmm yani bu ovulasyon testi fıs mı çıkar diyosun.. Ne bilim ya uzun zamandır isteyince herşeyden umut ediyosun...
Ovulasyon testını hıc denemedim oyuzden bılgi veremem. Haklısın ama artık zaman kaybetmeden doktora gorun canım hormon testleri yaptır ve muayene ol

Canım biz o devreleri attlattık . Spermler normal çıktı. Bende pko var. Temmuz ayında hsg de çekildi megersem iki tüpümde tıkalıymış. Ssğ taraf açıldıda sol açılmadı. Doktor 2 ay deneyin olmassa gelin dedi. Eylül ikinci ayımızdı yine adet olunca aradım doktoru, dedim adet oldum ama bu sefer değişik dedim, resmen içim söküldü koca koca parcalar düştü. Ve birden inanılmaz tazyikli geliyordu.
Dr da bu ay da deneyin dedi. İşte bu ayda yukarıda yazdığım şehler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…