ins hamissindir canım batin gelmeden bilemeyiz bu söylediklerinle
askim topik anasina msj at burdan görümuyo
niye korunuyordun canim kaçırdım yada unuttum
Canım prlaktin hormonumda adenom cktı yani hormonum şiş,hamıle kalırsam dahada buyur ve gozlerıme zarar verırmiş oyuzden 6 ay düşünme dedi doktorum ama benim içim içimi yıyor bu hamiş haberlhri dahada heyecanladırıyor benıniye korunuyordun canim kaçırdım yada unuttum
Ovulasyon testınden anlamam ama belirtlere bakacak olursak inşallh hamilesindir. Daha once bu belirtileri yasyormuydun hoş belirtilere takılıp adet olacam dıye duşünmeyın . Rabbım nasıp etsın :)Kızlar merhaba, size çok acil bişey sorucam... Gdçen ayın 15 inde adet oldum. Ve 26 sında ovulasyon testi yaptım ve iki çizgide kalınca kırmızıydı. O günlerde çalışmalar devam etti..geçen 2 gün önce yani , öylesine bi gebelik testi yapayım dedim ve negatif çıktı. Ve bugün akşama doğtu bi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi gayet belirgin ama azıcık silik:))
Ve sağ tarafımda inceden batmalar ve gögüslerim bayağıdır şiş ağrıyorda. Ve iki gündür högüs uçlarım kaşınıyor :)
Sizce durumum nedir var mı yorum yapabileceğiniz bişey???
Ovulasyon testınden anlamam ama belirtlere bakacak olursak inşallh hamilesindir. Daha once bu belirtileri yasyormuydun hoş belirtilere takılıp adet olacam dıye duşünmeyın . Rabbım nasıp etsın :)
evet canım hatırladım şimdi bekle önce tedavini ol canım ins herşey düzelince de hemen hamile kalirsin
Doktora gittin mi canım senYa canım , bu belirtiler adetten bi kaç gün önce sadece gögğslerim şişer ve ağrırdı. Ama kaşıntı yoktu. Hem beklenen adetime 12 gün var. İnşallah bu ay olur 2,5 yıldır deniyoruz ..
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Hahahah yapak yapak:))
Kiz ins beraber dogururuz ayni hastanede ben Denizli cerrahide dogurcam olursa hemde normal çatır çatır
Evet yaparim kiz bide senin icin heyoheyo
sagolcanım:) sabah erkenden msjını beklicem hadi hayırlısı
evet canım hatırladım şimdi bekle önce tedavini ol canım ins herşey düzelince de hemen hamile kalirsin
Doktora gittin mi canım sen
Ya canım , bu belirtiler adetten bi kaç gün önce sadece gögğslerim şişer ve ağrırdı. Ama kaşıntı yoktu. Hem beklenen adetime 12 gün var. İnşallah bu ay olur 2,5 yıldır deniyoruz ..
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
bat: beklenen adet tarıhı
sat: bır oncekı adet tarıhı cnm
Yok canım henüz gitmedim .. Gitsem miki acaba?? Hani gidip ne diyim ki
Adetıne 12 gun var normalde ymurtlamadan 14 gun snra adet geirmiş sen bı doktora gorun canım hormonlarına baktır .amin ınsallh
dün biri segerme oldu kasıklarımda demişti ilaydaydı sanırım.. emin olun hiç takılmadım benim gözde falan neyse kasıkta hiç olmadı olmaz dedim.. bugün sabah kasıgımda şiddetli segermeyle uyandım inanamadımgögüsler fıs yalnız hiçbişey yok hayırlısı artık bu ay olmazsa öbür aya korunmam lazım temmuza denk gelirse sınavım var bir yılın emegini çöpe atamam (
Ovulasyon testını hıc denemedim oyuzden bılgi veremem. Haklısın ama artık zaman kaybetmeden doktora gorun canım hormon testleri yaptır ve muayene olHmmm yani bu ovulasyon testi fıs mı çıkar diyosun.. Ne bilim ya uzun zamandır isteyince herşeyden umut ediyosun...
Canım ben 6aydir deniyorum aradim benim cocugum olmuyo korunmadigm halde dedim oda adetin 3 . günü gel dedi gittim hormon testi yapti rahim sekline ve yumurtlamama bakti problem yok eşimi cagirdi sperm testi istedi adet olursam onu yaptircaz sende bence gitmelisin hano uzun zamandır istiyorsun ve genel kontrol yaptir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?