Hmmm yani bu ovulasyon testi fıs mı çıkar diyosun.. Ne bilim ya uzun zamandır isteyince herşeyden umut ediyosun...
Canım biz o devreleri attlattık . Spermler normal çıktı. Bende pko var. Temmuz ayında hsg de çekildi megersem iki tüpümde tıkalıymış. Ssğ taraf açıldıda sol açılmadı. Doktor 2 ay deneyin olmassa gelin dedi. Eylül ikinci ayımızdı yine adet olunca aradım doktoru, dedim adet oldum ama bu sefer değişik dedim, resmen içim söküldü koca koca parcalar düştü. Ve birden inanılmaz tazyikli geliyordu.
Dr da bu ay da deneyin dedi. İşte bu ayda yukarıda yazdığım şehler oldu
inşallah bu ay alırsın güzel haberi canım, bi dahaki ayı beklemene de korunmana da gerek kalmaz umarım
Ovu testi kullnaman % 100 Hamile olacaksın diye bisi yokki % 25ihtimal tutarsa :)) sans yani
inşallah canım hep birlikte bu aydan bebişlerle çıkarız inşallah :)
Hehee:)) yok canım tabikide öyle onu biliyorumda. Bazende gebelikde çıkıyorya.. Çıkmasını istiyorum yaniiii hemde çokkkk:)
Ovu testi kullnaman % 100 Hamile olacaksın diye bisi yokki % 25ihtimal tutarsa :)) sans yani
bende pkoluyum canim hap iğne tedavisi gördüm aşılama oldum hep negatif en son hsgde cektirdim oda temiz daha zamaN var demek ki
canim ovu testi idrardaki lh seviyesini ölçüyor yumurtlamadan önce vucut lh hormonu salgiliyor catlayacagina.işaret olarak testi her gün aynı saatte 3 saat wc ye.çıkmadan ve bisey yiyip içmeden yapıyorsun iki çizgide aynı koyulukta olduğu gun yumurtlamanin basladini anliyosun
Rica etsm şu ovulasyon testi hakkında bilgi verirmisin canımm ?
Aslında biz ne konuşsak boş canım, olmazları olduran Rabbim bilir inşllh gönlündeki olsun canım :))
bende pkoluyum canim hap iğne tedavisi gördüm aşılama oldum hep negatif en son hsgde cektirdim oda temiz daha zamaN var demek ki
canim ovu testi idrardaki lh seviyesini ölçüyor yumurtlamadan önce vucut lh hormonu salgiliyor catlayacagina.işaret olarak testi her gün aynı saatte 3 saat wc ye.çıkmadan ve bisey yiyip içmeden yapıyorsun iki çizgide aynı koyulukta olduğu gun yumurtlamanin basladini anliyosun
Ovu testini ben adetim bittikten sonra yaptım dedikleri gibi cok düzenli yapamadim gebelik testi gibi ayni sabah idrariyla yapılmıyor tek farki ben bazi gunler yapamadım hergun aksam belirli saatte yapmak lazim aksam 8ideal ve 1 saat cisini tut su icme o sure icinde sonra yap testi iki çizgi ayni koyuliktaysa 12-36 saat arasinda yumurtlama olacak anlamında önerilen iliski zamani pozitif gördükten 24saat sonra ama en sağlıklısi gun asiri mikmik
Selammmm
İnllah yarın güzel haberler alırsın canım, sıkma canınıı bence tadını cıkarmay ak artık
Benideee yazzz o göbişineee, cok inanırım butur seylere bakalım kalacak mı silinecek mi?
yazmaz mıyım hiç cnm :)
Vallahı bu hamış haberleri benimde aklımı değiştrdi değiştiyecek ben korunuyom ama aklımı çeldinizz işlere sıkı sarılıp beklemeye gececem heralde
nasıl rahat ediyosan öyle yap bence...bende bu ay ayak dikmeden yatiyorum dusumu sabah aliyorum önce ki aylar hep diktim
minik bebisimde kaç gündür regl sancisi cekiyor ama bak hamis hamilelik belirtileriyle regl belirtileri ayni canim
Msa34; canım, benim BAT 1 Ekim idi, 29 Eylül'de regl oldum, işaretlemişsin zaten.
Benim yeni BAT'ım 25 Ekim oldu böylece, yani Ekim ayında 2. kez şansım oldu, yenisini eklersen sevinirim
İnşallah daha aktif olarak yer alacağım bundan böyle topikte :13:
Ateş ölçme, ovulasyon testleri, hatta ve hatta gebeliğe kadarki süreçte Fahri Jinekolog ünvanına sahibim
Sorularınız olursa seve seve yanıtlayabilirim, benimki "Kelin İlacı Yok Ki Başına Sürsün" hesabı anlayacağınız
esine söyledin mi kusummm
bende beklemedeyim 7ekim gelmesinnn..:)belirtilerim kesin diyor ama gününü beklemeden inanamıyorum (göğüslerde şişlik hassasiyet,sağ kasıkta ağrı kramp,iştah artışı ve uyku varmı aynı dertten muzdarip olan arkadaşlarrr paylaşalım...
Msa34; canım, benim BAT 1 Ekim idi, 29 Eylül'de regl oldum, işaretlemişsin zaten.
Benim yeni BAT'ım 25 Ekim oldu böylece, yani Ekim ayında 2. kez şansım oldu, yenisini eklersen sevinirim
İnşallah daha aktif olarak yer alacağım bundan böyle topikte :13:
Ateş ölçme, ovulasyon testleri, hatta ve hatta gebeliğe kadarki süreçte Fahri Jinekolog ünvanına sahibim
Sorularınız olursa seve seve yanıtlayabilirim, benimki "Kelin İlacı Yok Ki Başına Sürsün" hesabı anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?