Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hmmm ben hic gitmedin sandimdi ayyy Kıyamam yaaa Allahim hemencik nasip etsin ins

canim ovu testi idrardaki lh seviyesini ölçüyor yumurtlamadan önce vucut lh hormonu salgiliyor catlayacagina.işaret olarak testi her gün aynı saatte 3 saat wc ye.çıkmadan ve bisey yiyip içmeden yapıyorsun iki çizgide aynı koyulukta olduğu gun yumurtlamanin basladini anliyosun

Rica etsm şu ovulasyon testi hakkında bilgi verirmisin canımm ?

Ovu testini ben adetim bittikten sonra yaptım dedikleri gibi cok düzenli yapamadim gebelik testi gibi ayni sabah idrariyla yapılmıyor tek farki ben bazi gunler yapamadım hergun aksam belirli saatte yapmak lazim aksam 8ideal ve 1 saat cisini tut su icme o sure icinde sonra yap testi iki çizgi ayni koyuliktaysa 12-36 saat arasinda yumurtlama olacak anlamında önerilen iliski zamani pozitif gördükten 24saat sonra ama en sağlıklısi gun asiri mikmik

bende beklemedeyim 7ekim gelmesinnn..:)belirtilerim kesin diyor ama gününü beklemeden inanamıyorum (göğüslerde şişlik hassasiyet,sağ kasıkta ağrı kramp,iştah artışı ve uyku varmı aynı dertten muzdarip olan arkadaşlarrr paylaşalım...

Son düzenleme:
bende pkoluyum canim hap iğne tedavisi gördüm aşılama oldum hep negatif en son hsgde cektirdim oda temiz daha zamaN var demek ki

Bizimde Bu ayda olmazsa aşılama olucak canım inşallah bir an önce olur hayırlısıyla ... Yarın yine test yapıcam acayip takıldım çünkü.

Tesekür ederım kızlarr vala bn yurt dışında yasıyorum, pekte dısarı cıkmıyorum burasyobaz ınsanlarla dolu, eşime soluyecem bı araştırsın eczaneye bı baksın bulabılrse prolaktnımı tedavı ederken yumurtlama gunlerımı kontrol altına almş olurum sonra mik mikklere daha cok yoğunlaşırım

Msa34; canım, benim BAT 1 Ekim idi, 29 Eylül'de regl oldum, işaretlemişsin zaten.
Benim yeni BAT'ım 25 Ekim oldu böylece, yani Ekim ayında 2. kez şansım oldu, yenisini eklersen sevinirim
İnşallah daha aktif olarak yer alacağım bundan böyle topikte :13:
Ateş ölçme, ovulasyon testleri, hatta ve hatta gebeliğe kadarki süreçte Fahri Jinekolog ünvanına sahibim
Sorularınız olursa seve seve yanıtlayabilirim, benimki "Kelin İlacı Yok Ki Başına Sürsün" hesabı anlayacağınız

bende bu ay ayak dikmeden yatiyorum dusumu sabah aliyorum önce ki aylar hep diktim
nasıl rahat ediyosan öyle yap bence...

minik bebisimde kaç gündür regl sancisi cekiyor ama bak hamis hamilelik belirtileriyle regl belirtileri ayni canim

inanır mısın hala sancım var...

Ozaman ben sorayim ilk hg bu arada ben ayin 23 unde ovulasyon testi yaptim pozitifti ogun mikmik yapamadık küstüm kocise ertesi gun mikmik oldu yumyumu kacirmismiyimdir ins25 ekimde gelmez kırmızılar hamiş olursun :)

Canım inşlah adetin gelmez bende yasadım ama sorun hüsran cıktı ama herkeste aynı olacak degıl ya bu durmd belirti yasayn ve hamile kalan cok inşllh hamilesindir :)

hoşgeldin canım. ateş ölçme topiğinde bana epey yardımcı olmuştun. aramızda olmana sevindim. ovulasyon testi hakkında bilgi almıştım senden ama testi bu ay kullanmadım. eğer olmazsa diğer ay kullanırım demiştim. bat dündü ama olmadım. testimde de ikinci çizgiyi gördüm. gerçi ikinci kez test yaptım o pozitif değildi ama yarın doktora gidicem inşallah herşey yolundadır. sende bu ay bebişine kavuşursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…