Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

üzülme canım benim. bak bir kere hamile kalmışsın yine kalırsın Allahın izniyle. hatta belki şuan hamilesindir de. üzme kendini bu seninle alakalı bir durum değil biliyorsun

kızlar doktordan gelıyorum 21. gun kan vermstım yumurtam catlams cok ıyı 17 ddı ama anlamdm bgun gttgde tedavye baslıcaktı ama bayram tatılı greer araya olmaz obur adetn de gel baslayalım ddı ve cooook mtluyum

Canım bazen testlerde hatalı,bozuk vs. olabiliyor. Çok kafanı takma o testlere.Çalışmaya devam et sen. Fazla kilon varsa ver mutlaka. Çok faydası oluyormuş yunurtalara. Çalışmalara devam. Hayırlısı bakalım.

Bende tetikteyim hep topuk sesi sagolsun hemen kapatiyom gerci telden giriyom ama onuda acik goruyo masamda
Hihihihi
Bebek calismasi daha onemli tabi.patron duysa cok sevinir olmadigina
Destek cikar walla.
Cocugu olmayan eleman daha cazip tabeee:))

Alistim gercektende
Ya aslinda uzgun filan degilimde bi durgunluk.bikkinlik geldi bana
Hamis haberleri duuunca seviniuom ama:)) kanim kayniuoo

bilmem mi.. ben de sabahtan beri gırgır yapıyorum burda ama 5-10 dk önce birden dank diye ben anne olamayacak mıyım hiç diye bir his geldi. attım hemen arkaya... oluyor canım benim... bir de benim ablamın da bebeği olmuyor. onun gibi mi olucam acaba diye de düşünmüyorum değil... ama geçiyor sonra işte

O zaman bir daha ki aya diyelim..Hayırlısıyla inşallah.

Olanda oluyo iste tutturuo millet,1 2 3 baslaaa mi demislerki

valla ben bilmiyormuşum gibi davrandım, haberim yokmuş gibi çek pampa dedim ama olmuyor aklımın bir köşesinde hep var atamıyorum bir türlü. tutmuyor ondan
Bende oyle mış gibi yapiom ama kandirdigimi anlio salak sposlar

Gercektende oyle aslinda herseyi planladigimiz icin stresten olmuo her ne kdr dusunmuyorum desekte ister istenez yumurtlana ne zmn bugunmu yumurtldm die dusunmek bile engellio bence

kızlar doktordan gelıyorum 21. gun kan vermstım yumurtam catlams cok ıyı 17 ddı ama anlamdm bgun gttgde tedavye baslıcaktı ama bayram tatılı greer araya olmaz obur adetn de gel baslayalım ddı ve cooook mtluyum

hayırlıSı olsun elam bende sevindim canım enim . . . .

öyle valla. bakalım şu safranboluya bir gidelim de bakalım işe yarayacak mı tatile gidin gidin diyorlar ya hep
annammmm dur oyle deme bak yarin biletimi alir gelirim yaniniza.. bebek icin herseye varim..

Bende tetikteyim hep topuk sesi sagolsun hemen kapatiyom gerci telden giriyom ama onuda acik goruyo masamdaHihihihi Bebek calismasi daha onemli tabi.patron duysa cok sevinir olmadigina
Destek cikar walla. Cocugu olmayan eleman daha cazip tabeee:))
Aynen kiz topuk sesi sagolsun.. ben pcden giriyorum.. sakir sakir otuyor klavye bizim isyerindekiler cok merak ediyorum hamileyim deyince ne yapacaklar.. o kadar cok ihtiyaclari var ki bana.. ama napim istiyorum artik cok bekledim..
hayırlısı olsun canım tam gaz devam kırmızı olana kadar ki inşAllah olmaz . . .
amin insallah canim gelmesinler yaa.. istemiyorum

ay bunu çok sevdim. kim çok meşgulse o hamile kalıyor. ne kadar meşguliyet o kadar çocuk

nasıl anlamadım diletin canım?

batın ne zaman? ekime denk geliyor mu demek istedim canım. benim batım 31 ekimde. burdayım yani yine demek istedim

balımmmmm sen yeteki mutlu ol. hele şunun gülüşüne.... yumurtan olgunlaşıp çatlıyor kendiliğnden yani gayet sağlıklısın canım demek bu. sen yine de bu ayını boş geçirme. tutarsa tutar. olmadı bir dahaki, ay doktor kontrolünde geçirirsin canım benim
Bende tetikteyim hep topuk sesi sagolsun hemen kapatiyom gerci telden giriyom ama onuda acik goruyo masamda
Hihihihi
Bebek calismasi daha onemli tabi.patron duysa cok sevinir olmadigina
Destek cikar walla.
Cocugu olmayan eleman daha cazip tabeee:))

patronlar madalya takacak bize ya. hatta demirbaştan bile sayabilirler bizi

O zaman bir daha ki aya diyelim..Hayırlısıyla inşallah.

evet ama bu sefer yumyumlara dikkat et

bende de oluyor canım aynısı burada hamiş haberlerini duyunca inanınki çok seviniyorum Allah herkese versin diyorum fakat biraz düşününce kıskanma fln değil sakın yanlış anaşılmasın ben niye hamiş değilim diyorum kendi kendime Allah büyüktür gün olur devran döner elbet bizede yaradan bir evlat verir . . .

Olanda oluyo iste tutturuo millet,1 2 3 baslaaa mi demislerkie

Sevgimm vallahi nasil yapiyorlar anlamadim.. arasiyorlar hadi baslayalim diye galiba..
kiz ikisininde 2 cocuklari var ayni yillarda dogdular ayni ayda.. dogurdular birgun birine gitik ertesi gun digeri dogurdu..
dogum gunu oluyo ikisi beraber yapior.. oyle yani.. ama cok guzel oluyo ikizleri hamile gormek..

inşAllah olaz sıka canını canım benm . . . .

17 nedemektı cnm ya yumurtan ıyı deynce heycandan dnlemdm ne oluo 17 hep baska yerde okudugumda kızların 8 7 12 faln dı uzulyolardı dsuk dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…