üzülme canım benim. bak bir kere hamile kalmışsın yine kalırsın Allahın izniyle. hatta belki şuan hamilesindir de. üzme kendini bu seninle alakalı bir durum değil biliyorsun
valla dr. hiç bir sorun yok dedi hatta dr.a gittiğim gün yumurtlama dönemimmiş öyle söyledi hatta hemen çalışın dedi ama kocamdan 2/3 gün uzaktaydım 17 veya 18.güne denk geliyordu bir sonraki ay yumurtlama testinde de hiç pozitif olmadı bazılarında silik çıkıyormuş o bile olmadı kafamı karıştırdı bu durum :44:
ayy gecmis olsun canim.. obur ay'a insallah..
hem mikmik yapiyorum hem bekliyorum canim bata 9 gun var.. daha
saat 3e daha bir saat var bu beklemekte çok zorhemen yazıcam size..Rabbim hepimizin yüzüne gülsünn inşallah
Selam canim... normal bisey hisetmemen daha erken canim 15 ekim senin bat..
kiz bende isteyim yakalanirim diye korkuyorum, yanima geliyorlar bisey sormaya hemen kapatiyorum
yanimdaki sekreter de calisiyorum saniyor..
sizinle sohbeteyim haberleri yok..
gerci bebek calismalari bunlarda cok onemli
saat 3e daha bir saat var bu beklemekte çok zorhemen yazıcam size..Rabbim hepimizin yüzüne gülsünn inşallah
Alistim gercektende
Ya aslinda uzgun filan degilimde bi durgunluk.bikkinlik geldi bana
Hamis haberleri duuunca seviniuom ama:)) kanim kayniuoo
kızlar doktordan gelıyorum 21. gun kan vermstım yumurtam catlams cok ıyı 17 ddı ama anlamdmbgun gttgde tedavye baslıcaktı ama bayram tatılı greer araya olmaz obur adetn de gel baslayalım ddı ve cooook mtluyum
ha ha haa supersin canim... cek pampa..
cok guldum.. vallahi bende oyle yapiim diyorum ise veriyim kendimi diyorum.. ama olmuyor.. hep bir kosede..
iyi cesaretlisin kız maşallah. ben günüm geçince bile zor yaparım diye düşünüyorum da bir türlü günümü geçiremedim o ayrıhayırlısıyla sen çift çizgiyi görürsün inşallaaahhhh bu ay
umutsuz olmuyor canım ya. o ufacık umut yerleşip bir yere sinsice bekliyor işte napak
yumyum bittiyse bu aydan hayrır yok size canım malesef
Olanda oluyo iste tutturuo millet,1 2 3 baslaaa mi demislerkisevgimmm cok dogru dedin vallahi..
cok bilmek hic iyi degil desene.. nasil yapiyorlar ben anlamam.. anlatmistim bir kere :
" bizim ikiz gelinler.. ayni andan hapi birakirlar ayni anda hamis kalirlar ayni anda dogururlar.. "
Bide dalga geciyorlar soranlarla "biz birbirimizi arayip iliskiye giriyoz" diye..
Bende oyle mış gibi yapiom ama kandirdigimi anlio salak sposlarvalla ben bilmiyormuşum gibi davrandım, haberim yokmuş gibi çek pampa dedim ama olmuyor aklımın bir köşesinde hep var atamıyorum bir türlü. tutmuyor ondan
Gercektende oyle aslinda herseyi planladigimiz icin stresten olmuo her ne kdr dusunmuyorum desekte ister istenez yumurtlana ne zmn bugunmu yumurtldm die dusunmek bile engellio benceHocam size sonuna kadar katılıyorum. Yok yumurtlama günü ,yok ateş ölçme yok ayak dikme...
Hepsi hikaye, RABBİM Ol derse olur zaten..
Nerde eğitimsiz bişey bilmeyen varsa 3-4 çocukla geliyor benim çalıştığım okula da.(memurum bu okulda)
Gerçi bu okulun öğretmenleri de pek becerikli, 4 bayan öğretmenin 4'er çocuğu var 8-10 tanesinin de 3 çocuğu, kim çok meşgulse o hamile kalıyor
kızlar doktordan gelıyorum 21. gun kan vermstım yumurtam catlams cok ıyı 17 ddı ama anlamdmbgun gttgde tedavye baslıcaktı ama bayram tatılı greer araya olmaz obur adetn de gel baslayalım ddı ve cooook mtluyum
annammmm dur oyle deme bak yarin biletimi alir gelirim yaniniza..öyle valla. bakalım şu safranboluya bir gidelim de bakalım işe yarayacak mı tatile gidin gidin diyorlar ya hep
Aynen kiz topuk sesi sagolsun.. ben pcden giriyorum.. sakir sakir otuyor klavyeBende tetikteyim hep topuk sesi sagolsun hemen kapatiyom gerci telden giriyom ama onuda acik goruyo masamdaHihihihi Bebek calismasi daha onemli tabi.patron duysa cok sevinir olmadigina
Destek cikar walla. Cocugu olmayan eleman daha cazip tabeee:))
amin insallah canim gelmesinler yaa.. istemiyorumhayırlısı olsun canım tam gaz devam kırmızı olana kadar ki inşAllah olmaz . . .
Hocam size sonuna kadar katılıyorum. Yok yumurtlama günü ,yok ateş ölçme yok ayak dikme...
Hepsi hikaye, RABBİM Ol derse olur zaten..
Nerde eğitimsiz bişey bilmeyen varsa 3-4 çocukla geliyor benim çalıştığım okula da.(memurum bu okulda)
Gerçi bu okulun öğretmenleri de pek becerikli, 4 bayan öğretmenin 4'er çocuğu var 8-10 tanesinin de 3 çocuğu, kim çok meşgulse o hamile kalıyor
nasıl anlamadım diletin canım?
Bende tetikteyim hep topuk sesi sagolsun hemen kapatiyom gerci telden giriyom ama onuda acik goruyo masamda
Hihihihi
Bebek calismasi daha onemli tabi.patron duysa cok sevinir olmadigina
Destek cikar walla.
Cocugu olmayan eleman daha cazip tabeee:))
O zaman bir daha ki aya diyelim..Hayırlısıyla inşallah.
bilmem mi.. ben de sabahtan beri gırgır yapıyorum burda ama 5-10 dk önce birden dank diye ben anne olamayacak mıyım hiç diye bir his geldi. attım hemen arkaya... oluyor canım benim... bir de benim ablamın da bebeği olmuyor. onun gibi mi olucam acaba diye de düşünmüyorum değil... ama geçiyor sonra işte
Olanda oluyo iste tutturuo millet,1 2 3 baslaaa mi demislerkie
aman yok sen bizimlen gelme o zaman bebişi nasıl yapıcaz kızannammmm dur oyle deme bak yarin biletimi alir gelirim yaniniza..bebek icin herseye varim..
annammmm dur oyle deme bak yarin biletimi alir gelirim yaniniza..bebek icin herseye varim..
Aynen kiz topuk sesi sagolsun.. ben pcden giriyorum.. sakir sakir otuyor klavyebizim isyerindekiler cok merak ediyorum hamileyim deyince ne yapacaklar.. o kadar cok ihtiyaclari var ki bana.. ama napim istiyorum artik cok bekledim..
amin insallah canim gelmesinler yaa.. istemiyorum
aman yok sen bizimlen gelme o zaman bebişi nasıl yapıcaz kızgerçi o zaman da kaçamak yaparız öyle olunca da tutuyormuş ya 52:
ay bunu çok sevdim. kim çok meşgulse o hamile kalıyor. ne kadar meşguliyet o kadar çocuk
batın ne zaman? ekime denk geliyor mu demek istedim canım. benim batım 31 ekimde. burdayım yani yine demek istedim
balımmmmm sen yeteki mutlu ol. hele şunun gülüşüne.... yumurtan olgunlaşıp çatlıyor kendiliğnden yani gayet sağlıklısın canım demek bu. sen yine de bu ayını boş geçirme. tutarsa tutar. olmadı bir dahaki, ay doktor kontrolünde geçirirsin canım benim
patronlar madalya takacak bize ya. hatta demirbaştan bile sayabilirler bizi
evet ama bu sefer yumyumlara dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?