Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aman yok sen bizimlen gelme o zaman bebişi nasıl yapıcaz kız gerçi o zaman da kaçamak yaparız öyle olunca da tutuyormuş ya 52:

Beni istemiyormusun yani..
arasiriz canim.. bizim ikiz gelinler gibi nolcak.. daha iyi olur motive oluruz..

Bana da ara ara gelip gidiyo bu dusunce
Burda kafam dagiliyo tabi ama kendimle basbasa kalinca aklima geliyo
Dun aksam tv de kuvezde bebs vardi esimin gozlerine baktim o an sulanmis ve cok parlakti
Bunu gorupte uzulmemrk ne mumkun

merhaba canlarım nasılsınız, bir üredir uğrayamadım foruma yoğun geçiyor bu aralar...nasıl gidiyor çalışmalar bekleyişler...hamiş var mı bakalım bu arada cimcimeden haber var mı rüyamda hamiş gördüm onu

anliyorum canim iyi olunda o bize yeter

Tamam tatlim yazarim arada. ama ben umidim kalmadi yoruldum diye yazmiyodum. arada okuyorum bakiyorum ama. Dr a baslicaktim o da olmadi. iyice bozuldu psikolojim. artik kendimi derslere vereyim

Canim merhaba iyiyiz calismalar devam...
evet bayadir gelmiyosun sen nasilsin ??
hamislerimiz var.. minikbebisim, ilayda, ozlemraheren, lorenaa, daha var geliba aklima gelmiyo isimler
Cimcimem ates olcme topiginde bu aralar..

Son düzenleme:
Tamam tatlim yazarim arada. ama ben umidim kalmadi yoruldum diye yazmiyodum. arada okuyorum bakiyorum ama. Dr a baslicaktim o da olmadi. iyice bozuldu psikolojim. artik kendimi derslere vereyim

Mersah'ımm hoş geldin

Nasılsın canım ?

Burada yazmasak içimizde futbol topu gibi şişecek dertlerimiz

Normal hayatımızda kimseyle konuşamıyoruz bu konuları, insan olmadığı için değil. Dedikodu ışık hızı ile yayılıyor.
Bizde burada bizimle aynı kaderleri yaşayanlarla içimizin kanayan yaralarını sarıyoruz emin ol.

yok canım ne kıskançlığı. heveslenmek bu. bana ablam bile diyor mesela. sen hamile kalsan o kadar çok sevinirimki dünyalar benim olur ama bir yanımda senle alakasız benimle ilgili buruk olur diyor. ona o kadar hak veriyorum ki.... ve de malesef anlıyorum da.....

onların da çocukları ikiz olsaymış. onlar da aynı zamanda hamile kalıp doğursaymış.. sonra öyle öyle anadan kıza geçip dursaymış.. anaaammmmm
evet canım ekime denk geliyor ben buradayım yani . . ..

yuppiiiii

17 nedemektı cnm ya yumurtan ıyı deynce heycandan dnlemdm ne oluo 17 hep baska yerde okudugumda kızların 8 7 12 faln dı uzulyolardı dsuk dye

sana neyin için 17 dediki??? neyin 17miş yani...

Bu akşam kanda baktıracağım.İnşallah hamileyimdir nolur dua edin bana
hadi bakalım canım. dualarımız seninle. mutlu haberi alırsın sonra gelip burda bizimle paylaşırsın inşallah

Beni istemiyormusun yani..
arasiriz canim.. bizim ikiz gelinler gibi nolcak.. daha iyi olur motive oluruz..

en başta istemiyorum dedim de sonra düşündüm kaçamak olur o zaman tutar belkim diye ay ben öyle yapamam gülmekten yaaaa

Bana da ara ara gelip gidiyo bu dusunce
Burda kafam dagiliyo tabi ama kendimle basbasa kalinca aklima geliyo
Dun aksam tv de kuvezde bebs vardi esimin gozlerine baktim o an sulanmis ve cok parlakti
Bunu gorupte uzulmemrk ne mumkun

öyle canım ama o an geldiğinde hemen sıyrılmak lazım bu düşüncelerden. yoksa vakum gibi çekiyor insanı içine inşallah hayırlısıyla bu ay tutar canımın içi senin ya...

evet hepimizde bekliyorduk ikiz bebisler ama olmadi.. ne zaman gidiyosun sen canim.. bak kacamak yapin guzel olur.. haa..
bu ayin sonunda bize guzel haberi ver.. sonra anlatirsin kacamak yapmistik safranboluda orda oluverdi diye..

evet hepimizde bekliyorduk ikiz bebisler ama olmadi.. ne zaman gidiyosun sen canim.. bak kacamak yapin guzel olur.. haa..
bu ayin sonunda bize guzel haberi ver.. sonra anlatirsin kacamak yapmistik safranboluda orda oluverdi diye..

bayramın 2.günü kısmetse canım ama 2 gün kalabileceğiz sadece. yani o ara tuttu tuttu anlatırım valla. sonra herkes tatile oraya gidermiş turizmde patlamaaaa...

yumurtam catlams 17 cıktı cok gzel ddı cnm yumurta catlıyomu dye 21.gun test yapılmstı ya snuc cok gzel ıste allhm en kısa zamanda bebekım gelsı hmn 30 ekımde adet olmk ıstyorum

bayramın 2.günü kısmetse canım ama 2 gün kalabileceğiz sadece. yani o ara tuttu tuttu anlatırım valla. sonra herkes tatile oraya gidermiş turizmde patlamaaaa...
aynen kiz... DILKETININ YERI diye.. cocuk yapmak icin en iyi yer safranbolu.. %90 sansiniz var..
REKLAMA BAK...

yumurtam catlams 17 cıktı cok gzel ddı cnm yumurta catlıyomu dye 21.gun test yapılmstı ya snuc cok gzel ıste allhm en kısa zamanda bebekım gelsı hmn 30 ekımde adet olmk ıstyorum

adet olmaya bu kadar heveslisini de ilk defa gördüm. sen bu kadar heveslisin ya adet olmaya bu ay bebeğin tutma ihtimali yüksek bak söylim ben sana o 17 de ne hiç bilmiyorum canım. yardımcı olamicam bu konuda sana malesef

Amin insallah en kisa zamanda bebegimiz gelir.. canim benim..

Ohh ne guzell .eglenin bol boll
Tatilde mik mik daha bi zevli oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…