Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selamm canlarYaw aklim sizde ama patron pesimi birakmiyo isler bitmediCok durgunum bugun ben.yine olmadi sanirsam hicbisi hissedemiyorymNeslihan bursa gusel haber versede sevinsekk

merak ediyorum hepinizi..
allah'im yuzunuzu guldursun

ayyy kıyamammm yazık walla kocişlerede dimi abla :26:
kıyamıyorum bende bazen ama..
1 yıl oldu onu hala babişko yapamadım

Canım O benim yaaa...
Eşimin testleri süper çıkıyor, ilk evliliği 20 yıl sürmüş dünyanın parasını dökmüş eşinin tedavisine olmamış. Bitmiş o evlilik

Biz evlendik 8,5 aylık evli iken hamile kaldım 2. ayın bittiği gün düştü, bir daha da olmadı. Çok üzülüyorum eşimi BABA yapamadığım için.
Kadersizim benim

Selamm canlarYaw aklim sizde ama patron pesimi birakmiyo isler bitmediCok durgunum bugun ben.yine olmadi sanirsam hicbisi hissedemiyorymNeslihan bursa gusel haber versede sevinsekk

canım zaten bişey hissedemezsiki varsa bile o daha çok ufacık. hep alıştık ya olumsuz sonuca yine öyle olacak diye bu durgunluğun biliyorum

aleyümselam hoş geldin canım al benden de okadar patrondan rahat yok zırt pırt geliyo

Yaw benim okulun bulunduğu koydeki kadinlarin 8-9cocuklari var ve halada karinlari sis sis geziyolar adamlar bildiğin kara cahil ama o kdr cocukta o bi gunu nasil denk getiriyolar anlamiom valla büyük yetenek. Bide ne bacak dikecek kdr ne yatacak kdr zamanlari var küçücük evlerde o kdr insan valla bizmi cok bildigimizden yapamiyos:s bu ay hic bi bilgim yokmus gibi davransam tutarmiki:))

Selam canim... normal bisey hisetmemen daha erken canim 15 ekim senin bat..
kiz bende isteyim yakalanirim diye korkuyorum, yanima geliyorlar bisey sormaya hemen kapatiyorum
yanimdaki sekreter de calisiyorum saniyor..
sizinle sohbeteyim haberleri yok..
gerci bebek calismalari bunlarda cok onemli

üzülme canım benim. bak bir kere hamile kalmışsın yine kalırsın Allahın izniyle. hatta belki şuan hamilesindir de. üzme kendini bu seninle alakalı bir durum değil biliyorsun

sevgimmm cok dogru dedin vallahi..
cok bilmek hic iyi degil desene.. nasil yapiyorlar ben anlamam.. anlatmistim bir kere :

" bizim ikiz gelinler.. ayni andan hapi birakirlar ayni anda hamis kalirlar ayni anda dogururlar.. "
Bide dalga geciyorlar soranlarla "biz birbirimizi arayip iliskiye giriyoz" diye..

valla ben bilmiyormuşum gibi davrandım, haberim yokmuş gibi çek pampa dedim ama olmuyor aklımın bir köşesinde hep var atamıyorum bir türlü. tutmuyor ondan

inşallah güzel haberlerleeeee gellllll hemen geeeeeeeeeeeeel

hadi hayırlısı bu mübarek gün güzel haberler alırız inş.

saat 3e daha bir saat var bu beklemekte çok zor hemen yazıcam size..Rabbim hepimizin yüzüne gülsünn inşallah

canım buradayım 5 ekimciydim ama dün su koy verdim kırmızılar geldi benden . . . önümüzdeki açlara bakacz artık sen ne alemdesin?

ayy gecmis olsun canim.. obur ay'a insallah..
hem mikmik yapiyorum hem bekliyorum canim bata 9 gun var.. daha

canım zaten bişey hissedemezsiki varsa bile o daha çok ufacık. hep alıştık ya olumsuz sonuca yine öyle olacak diye bu durgunluğun biliyorum

Alistim gercektende
Ya aslinda uzgun filan degilimde bi durgunluk.bikkinlik geldi bana
Hamis haberleri duuunca seviniuom ama:)) kanim kayniuoo

valla ben bilmiyormuşum gibi davrandım, haberim yokmuş gibi çek pampa dedim ama olmuyor aklımın bir köşesinde hep var atamıyorum bir türlü. tutmuyor ondan

ha ha haa supersin canim... cek pampa..
cok guldum.. vallahi bende oyle yapiim diyorum ise veriyim kendimi diyorum.. ama olmuyor.. hep bir kosede..

Hocam size sonuna kadar katılıyorum. Yok yumurtlama günü ,yok ateş ölçme yok ayak dikme...
Hepsi hikaye, RABBİM Ol derse olur zaten..

Nerde eğitimsiz bişey bilmeyen varsa 3-4 çocukla geliyor benim çalıştığım okula da.(memurum bu okulda)

Gerçi bu okulun öğretmenleri de pek becerikli, 4 bayan öğretmenin 4'er çocuğu var 8-10 tanesinin de 3 çocuğu, kim çok meşgulse o hamile kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…