- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
geellllll tosbiğimmmmmmmmmmmmmmm
GELLL Ablasının güzeli, bende şimdi geldim evden...
Benimde bi engelim yok ama gelen gidende yok beklicez Rabbim ol derse olcak zatenhoşbuldum teşekkürler..
dr. hamile kalmama mani bir sorunum olmadığını söyledi ama bakalım umarım dediğin gibidir. :44:
6. Veya 7.ayim bu öyle bisi isteCanım sen kadardır deniyorsun???
Kızlarrr azcıkın açılırmısınız bende gelemmi yanınızaaaaa
normalde günün geçmiyorsa en az yarına kadar bekle öyle test yap canım
pco falan yok değil mi?? pco lularda işe yaramıyormuş bu ovu testi.
Kızlar, öğlen eve gittim eşim güya merak etmiyormuş tavrı ile "dün getirdiğim poşet nerde?"dedi komidinin üzerinde yaa canım görmedin mi dedim.
"yok görmedim içinde gebelik testi de vardı"diyor
Bende "gördüm de o markadan gıcık kaptım yapmadım, ama istiyorsan yarın veya pazar günü yaparım, dedim
"Niye pazarı bekliyosun ,yarına yap"dedi
Canım benim beni stresse sokmamak için, güya hiç merak etmiyor
Kızlar, öğlen eve gittim eşim güya merak etmiyormuş tavrı ile "dün getirdiğim poşet nerde?"dedi komidinin üzerinde yaa canım görmedin mi dedim.
"yok görmedim içinde gebelik testi de vardı"diyor
Bende "gördüm de o markadan gıcık kaptım yapmadım, ama istiyorsan yarın veya pazar günü yaparım, dedim
"Niye pazarı bekliyosun ,yarına yap"dedi
Canım benim beni stresse sokmamak için, güya hiç merak etmiyor
Kızlarrr azcıkın açılırmısınız bende gelemmi yanınızaaaaa
tesekkur ederım canım olmadı pazartesi sabahı direk sağlık ocağına gider kan testi yaptıırım inş hastalanmazsam tabi :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr yine idrar testi yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı işten izin alıp kan verdim sonucu üçte alıcam nolurr dua edin
sana da hayırlı cumalar cisemcimhayırlı cumalar bayanlar bugünün bereketi hanenizde ve üzerinizde olsun . . .
Ayyyy hadi gözün aydin canımm habersiz birakma bizi kan testi sonucunuda yaz ve büyük ihtimal 5.hamisimixsin yupppyyy ayy çok heyecanlıkızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr yine idrar testi yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı işten izin alıp kan verdim sonucu üçte alıcam nolurr dua edin
Baska sey dilesen olcakmis :)) hemen dile baribu ay hamiş haberi az gecen ay bu zamanlar kaç tane var inşallah bereketlenir
hayırlı cumalar bayanlar bugünün bereketi hanenizde ve üzerinizde olsun . . .
canlarımmmm
geldimmmmm
ne var ne yok bakalım
ablişkom baktınmı rüya tabirlerine.. merak ettim bende :26::26:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr yine idrar testi yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı işten izin alıp kan verdim sonucu üçte alıcam nolurr dua edin
Baska sey dilesen olcakmis :)) hemen dile bari
Amin canım cumlemizin ins :) hg
süperrrrr hadi bakalım hayırlı sonucunu bekliyoruz dört gözle
sana da hayırlı cumalar cisemcim
Amin sanada hayirli cumalar..hayırlı cumalar bayanlar bugünün bereketi hanenizde ve üzerinizde olsun . . .
Guzel haber leriniz bekliyoruz dualarimiz seninle..kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr yine idrar testi yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı işten izin alıp kan verdim sonucu üçte alıcam nolurr dua edin
Insallah geliyor yavas yavas.. dur kiz daha ekim 4 bugun..bu ay hamiş haberi az gecen ay bu zamanlar kaç tane var inşallah bereketlenir
Baska sey dilesen olcakmis :)) hemen dile bari
Amin canım cumlemizin ins :) hg
saol canım nasısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?