Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşbuldum teşekkürler..

dr. hamile kalmama mani bir sorunum olmadığını söyledi ama bakalım umarım dediğin gibidir. :44:
Benimde bi engelim yok ama gelen gidende yok beklicez Rabbim ol derse olcak zaten
Canım sen kadardır deniyorsun???
6. Veya 7.ayim bu öyle bisi iste
Kızlarrr azcıkın açılırmısınız bende gelemmi yanınızaaaaa

Sigamadinmi bebegim sennn :))

pco falan yok değil mi?? pco lularda işe yaramıyormuş bu ovu testi.

valla dr. hiç bir sorun yok dedi hatta dr.a gittiğim gün yumurtlama dönemimmiş öyle söyledi hatta hemen çalışın dedi ama kocamdan 2/3 gün uzaktaydım 17 veya 18.güne denk geliyordu bir sonraki ay yumurtlama testinde de hiç pozitif olmadı bazılarında silik çıkıyormuş o bile olmadı kafamı karıştırdı bu durum :44:

Son düzenleme:

ayyy kıyamammm yazık walla kocişlerede dimi abla :26:
kıyamıyorum bende bazen ama..
1 yıl oldu onu hala babişko yapamadım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr yine idrar testi yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı işten izin alıp kan verdim sonucu üçte alıcam nolurr dua edin

onlar bizi üzmemek için merak etmiyor gibi davranıyorlar. benimki de öyle. yerim ben kocamı yaaaaa

Kızlarrr azcıkın açılırmısınız bende gelemmi yanınızaaaaa

ben de ben de:122::122:

tesekkur ederım canım olmadı pazartesi sabahı direk sağlık ocağına gider kan testi yaptıırım inş hastalanmazsam tabi :)

inşallah canım benim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr yine idrar testi yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı işten izin alıp kan verdim sonucu üçte alıcam nolurr dua edin

süperrrrr hadi bakalım hayırlı sonucunu bekliyoruz dört gözle
hayırlı cumalar bayanlar bugünün bereketi hanenizde ve üzerinizde olsun . . .
sana da hayırlı cumalar cisemcim

Ayyyy hadi gözün aydin canımm habersiz birakma bizi kan testi sonucunuda yaz ve büyük ihtimal 5.hamisimixsin yupppyyy ayy çok heyecanlı

canlarımmmm
geldimmmmm

ne var ne yok bakalım

ablişkom baktınmı rüya tabirlerine.. merak ettim bende :26::26:

Baktım canım daaa.
Saçma sapan sonuçlar çıkıyor, sevmedim..

Bana çok ilginç geldi de o yüzden sizlerle paylaştım bir fikriniz varmıdır diye

hayırlı cumalar bayanlar bugünün bereketi hanenizde ve üzerinizde olsun . . .
Amin sanada hayirli cumalar..
Guzel haber leriniz bekliyoruz dualarimiz seninle..
bu ay hamiş haberi az gecen ay bu zamanlar kaç tane var inşallah bereketlenir
Insallah geliyor yavas yavas.. dur kiz daha ekim 4 bugun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…