Evet canimm tecrube konusuyoo
Sen yanina bol bol forma all
göstermedim cnm telefonla öğrendim cnm
insallah gelsin canim...
ilayda mutsuz ates olcme topiginde buldu beni "gelemiyorum diyo ekim topigine " doktora gitcekti ??
allah'im insallah hersey yolundadir..
insallah gelsin canim...
ilayda mutsuz ates olcme topiginde buldu beni "gelemiyorum diyo ekim topigine " doktora gitcekti ??
allah'im insallah hersey yolundadir..
tebrikler.sonuç güzel olmaz mı yaaaa
hayırlı olsun canım Allah tamımına erdirsin.
Ilayda iyi degil.. gelemiyo yanimiza.. yardimci olmamiz lazim.. gercekten bana soyledi..
Neden gelemiyomus yaaa( soru sorcaz diyeyse sormayız bişi yeterki uzulmesin (
kızlarr sonuç 32 adetime üç gün var sizce nasıl değer..daha önce kimyasal gebeliği var çok korkuyorum
Ilayda iyi degil.. gelemiyo yanimiza.. yardimci olmamiz lazim.. gercekten bana soyledi..
Neden gelemiyomus yaaa( soru sorcaz diyeyse sormayız bişi yeterki uzulmesin (
selam hoşgeldin nasılsın?????
canımmm kimyasal gebelik dedi doktormoralinizi bozmak istemedim o yüzden gelemedim çok kötüyüm
canımmm kimyasal gebelik dedi doktormoralinizi bozmak istemedim o yüzden gelemedim çok kötüyüm
Canim benim.. yanindayiz oyle dusunme nolur..canımmm kimyasal gebelik dedi doktormoralinizi bozmak istemedim o yüzden gelemedim çok kötüyüm
oluruz tabiii de... ne yapsakki????
tabi canım sormayız... Allah Allah ya... üzüldüm şimdi.....
Canim benim.. yanindayiz oyle dusunme nolur..
Canim yazdi ilayda.. gordun demi..
canım biz ancak sen üzülürsen üzülürüz..... nolur yapma böyle...... kıyamam sana......... keşke elimden bişey gelse.......
canımm, çok üzüldüm ya, demekki hayırlısı böyleymiş ne denirkiçok şükür ki en başında öğrendin daha fazla alışmadan, beterin beteri var deyip şükür etmekten başka yapacak bişeyimiz yok.inşallah bi dahaki aya hep beraber devam etcez canım, kendini yıpratmamaya çalış..
geçmiş olsun canım Allah sağlıklısını hayırlısını versin zamanı var demek ki üzme nolur kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?