Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet canimm tecrube konusuyoo
Sen yanina bol bol forma all

olur alırım

göstermedim cnm telefonla öğrendim cnm

ben de anlamam pek canım. doktoruna bir sor istersen

insallah gelsin canim...

ilayda mutsuz ates olcme topiginde buldu beni "gelemiyorum diyo ekim topigine " doktora gitcekti ??
allah'im insallah hersey yolundadir..

Allah Allah. neden gelemiyorki? inşallah herşey yolundadır ya...

Ilayda iyi degil.. gelemiyo yanimiza.. yardimci olmamiz lazim.. gercekten bana soyledi..

kızlarr sonuç 32 adetime üç gün var sizce nasıl değer..daha önce kimyasal gebeliği var çok korkuyorum

Degere gore hamissin canim
Degerinin katlanarak artmasi gerekiuor hadi bakalim
Doktoruna da goster zaten takip ederler deger artiyomu artmiyomu diyee
Kimyasal gebelik te yasamissin daha once bu sefer insallah degerin artar ve bebisin iyice tutunur canim
Hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

göstermedim cnm telefonla öğrendim cnm

Canım hayırlı olsunn
0-5 arası normal her kadında var Beta HCG.
Ama doktorlar 10 ve üzerini gebelik kabul ediyorlar. RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Günün geçmediği için değer düşük çıkar, her 2 gün de bir iki katına çıkması gerekiyor değerinini.

Ben 37.günümde dr.a gitmiştim testte 2808 çıkmıştı; amaa dr. progesteron testi de istemişti, o 6,5 çıkınca bu değer olmamış, düşebilir demişti. Progesteron vermişti.

2 hafta sonra gittiğimizde kalbi atıyordu dr.um çok sevindi ama, ilk tahmini doğru çıktı.
8+0 haftalıkken düştü bebek.

canımmm kimyasal gebelik dedi doktor moralinizi bozmak istemedim o yüzden gelemedim çok kötüyüm

geçmiş olsun canım Allah sağlıklısını hayırlısını versin zamanı var demek ki üzme nolur kendini

canımmm kimyasal gebelik dedi doktor moralinizi bozmak istemedim o yüzden gelemedim çok kötüyüm

canımm, çok üzüldüm ya, demekki hayırlısı böyleymiş ne denirki çok şükür ki en başında öğrendin daha fazla alışmadan, beterin beteri var deyip şükür etmekten başka yapacak bişeyimiz yok.inşallah bi dahaki aya hep beraber devam etcez canım, kendini yıpratmamaya çalış..

Canim benim.. yanindayiz oyle dusunme nolur..

Canim yazdi ilayda.. gordun demi..

canım biz ancak sen üzülürsen üzülürüz..... nolur yapma böyle...... kıyamam sana......... keşke elimden bişey gelse.......

geçmiş olsun canım Allah sağlıklısını hayırlısını versin zamanı var demek ki üzme nolur kendini

çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…