Tamam anlaştık canim test yokarkadaşlar ya bundan sonra günümüz birkaç gün geçmeden test yapmayalım... böyle daha çok üzlüyoruz... en azından o zaman bu kadar üzülmeyiz.......
Bizde seni coook seviyoruz Allahim ikiz versin ins sanasizi çok seviyorum yaaa
Arkadaşlarrr
Sizlerden bir ricam var
Topiğin en yaşlısı benim ,hepinizin ablasıyım, bu yzüden abla nasihatı olsun hepinize.
BUNDAN SONRA HİÇ KİMSE GÜNÜ GEÇMEDEN KENDİ BAŞINA KAN TESTİ YAPTIRMAYACAK. Adet 1 hafta geçtikten sonra direk dr.a gidilecek ultrasonla dr. bakacak anlaştık mı.
Sonra böyle hüsrana uğruyor herkes.
ismihan ablama katılıyorum. bi daha adetim bi hafta on gün geçmeden asla heveslenmiycem dire doktora gidicem
ağlamıycam dedim eve geldim oturdum televizyonu açtım kafam dağılsın diye. sonra bi şarkı çıktııo dakikadan beri ağlıyorumm
Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç, yapmazdın
Ayları geçti ayrılık. sen delisin ..
Yapma yapma
Sende mi? aklıma sığmıyor sende mi?
Böyle gitmek varmıydı
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
canımm biliyosun biz daha acısını da gördük kürtajla.. bu yaşadıkların inşallah çoook daha sağlıklı bi bebeğin müjdesi olsun. mutlaka zamanı var bizim için de. daha başındayız herşeyin. yola devammm
lütfen üzülme... inşallah önümüzdeki ayda bebiş gelir.. Geçen ayda bana öyle olmuştu. Üzülünce yine bize olan oluyor. Güzel Allah ım vereceği günü bilir.. aslında bir adım daha yaklaştın bebişine...
canım asıl sen iyiki varsın. emin ol eşin de şefkatle karşılayacak bunu. onun kollarında kendini daha iyi hissedeceksin. ağlaman gelirse de o zaman ağla canım çekinme hiç... ve bundan sonra da günün birkaç gün geçmeden test yapma istersen. senin birdaha üzülmeni hiç ama hiç istemiyorum canım benim..
Bencede canimKatiliyorum.dilketinde soylemisBu daha buyuk bi husran yaratiyoGulup oynuyoruz sonra pat diye...ArkadaşlarrrSizlerden bir ricam varTopiğin en yaşlısı benim ,hepinizin ablasıyım, bu yzüden abla nasihatı olsun hepinize.BUNDAN SONRA HİÇ KİMSE GÜNÜ GEÇMEDEN KENDİ BAŞINA KAN TESTİ YAPTIRMAYACAK. Adet 1 hafta geçtikten sonra direk dr.a gidilecek ultrasonla dr. bakacak anlaştık mı.Sonra böyle hüsrana uğruyor herkes.
ismihan ablama katılıyorum. bi daha adetim bi hafta on gün geçmeden asla heveslenmiycem dire doktora gidicem
ağlamıycam dedim eve geldim oturdum televizyonu açtım kafam dağılsın diye. sonra bi şarkı çıktııo dakikadan beri ağlıyorumm
Yapma yapma
Böyle gitmek varmıydı
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yapma yapma
Böyle gitmek varmıydı
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yapma yapma
Böyle gitmek varmıydı
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
ağla canım dök içini... ama yarına iyi ol olur mu????
bebegm cok uzuldum ya allhm sana sabr versn uzme kndnı ltfen bı dahakı aya inş cnm bnm aglma bnde aglarımismihan ablama katılıyorum. bi daha adetim bi hafta on gün geçmeden asla heveslenmiycem dire doktora gidicem
Yapma yapma
Böyle gitmek varmıydı
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Ilayydaaaaaa cok kızıyorum bak dinleme böyle şeyler ağlama diyemiyorum çünkü birbirimizi kandiririz ama lütfen kötü düşünme hersey daha güzel olacaj bizim için ben daha bebegımız olup olmadığını bile bilmiyorum
Tamam anlaştık canim test yok
Bizde seni coook seviyoruz Allahim ikiz versin ins sana)
Tamam anlaştık
ağlama güzelim.. hep beraber gülüyoruz hamilelik haberlerine hep beraber ağlıyoruz tek değilsin bunu bilmeni isterim ne kadar tanımasam da yada tanışmasak da birbirimizin neler istediğini biliyoruz önümüzdeki ayda inşallah hayırlısı ile tutar.. gün geçmeden de tahlil yapmak yok benimde hatam o oldu ve dedim ki benim habercim adetimin olmaması ve bu ay inşallah bu şekilde bekleyeceğim..
tamam bebeğimbi an hiç anne olamıycakmışım gibi hissettim. ama kötü düşünmüyorum, düşünmiycem söz.. Allahım hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin. ikinci kez kaybetmek varmış kısmetimde. Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah. hiç kimseye...
Gamse ya ben seni bekleyemeden içicem galiba...... hazır da regliyim anasını satayım
Gamse ya ben seni bekleyemeden içicem galiba...... hazır da regliyim anasını satayım
valla bende içicem öyle görünüyo
O ne biçim bi düşünce çabuk sil aklından bizde anne olcaz ve en iyisinden minik bebisleeimiz olcak öncesinde elbetki sıkıntılar yasicaz ve hepsi geçecek ve her gecen gün bebisimize kavusmamiz icin yaklasıyoruz şükür et Allahim hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra acısını gostermesin ve Allahim kimseyi sinamasin(
anlaştık da adetten 1 hafta sonra ultrasonda görünmez ki ablacım herkesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?