Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ismihan ablama katılıyorum. bi daha adetim bi hafta on gün geçmeden asla heveslenmiycem dire doktora gidicem
ağlamıycam dedim eve geldim oturdum televizyonu açtım kafam dağılsın diye. sonra bi şarkı çıktıı o dakikadan beri ağlıyorumm

Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç, yapmazdın
Ayları geçti ayrılık. sen delisin ..
Yapma yapma
Sende mi? aklıma sığmıyor sende mi?
Böyle gitmek varmıydı

Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah

arkadaşlar ya bundan sonra günümüz birkaç gün geçmeden test yapmayalım... böyle daha çok üzlüyoruz... en azından o zaman bu kadar üzülmeyiz.......
Tamam anlaştık canim test yok
sizi çok seviyorum yaaa
Bizde seni coook seviyoruz Allahim ikiz versin ins sana )

Tamam anlaştık

ağla canım dök içini... ama yarına iyi ol olur mu????

inşallah canlarımmm inşallahhh

Bencede canimKatiliyorum.dilketinde soylemisBu daha buyuk bi husran yaratiyoGulup oynuyoruz sonra pat diye...

ağlama güzelim.. hep beraber gülüyoruz hamilelik haberlerine hep beraber ağlıyoruz tek değilsin bunu bilmeni isterim ne kadar tanımasam da yada tanışmasak da birbirimizin neler istediğini biliyoruz önümüzdeki ayda inşallah hayırlısı ile tutar.. gün geçmeden de tahlil yapmak yok benimde hatam o oldu ve dedim ki benim habercim adetimin olmaması ve bu ay inşallah bu şekilde bekleyeceğim..

yapma canım yaa, ya kucağımıza alabilseydik ondan sonra acı görseydik. bizim kuzenimiz doğum yaptı bebeği ona 38 gün sonra veda etti onu gördü kokladı emzirdi sonra da toprağın altına bıraktı düşünsene acısını.. çok şükür de canım çok zor biliyorum ama herşeye rağmen şükür..

biz illa olsun demiyorz hayırlı zamanda olsun diyoruz demekki o zman daha gelmedi.. kendini harab etme böyle

Ilayydaaaaaa cok kızıyorum bak dinleme böyle şeyler ağlama diyemiyorum çünkü birbirimizi kandiririz ama lütfen kötü düşünme hersey daha güzel olacaj bizim için ben daha bebegımız olup olmadığını bile bilmiyorum

bebegm cok uzuldum ya allhm sana sabr versn uzme kndnı ltfen bı dahakı aya inş cnm bnm aglma bnde aglarım

tamam bebeğim bi an hiç anne olamıycakmışım gibi hissettim. ama kötü düşünmüyorum, düşünmiycem söz.. Allahım hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin. ikinci kez kaybetmek varmış kısmetimde. Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah. hiç kimseye...

kızlar son 6 gün kaldı regle çok heyecanlıyım peki bugünlerde yumyum olunca bebiş olma ihtimali varmı yok diye duymuştum,birde cok erken biliyorm ama hiç bir belirti yok şuan bende

inşallah canım benim. çok teşekkür ederim..

O ne biçim bi düşünce çabuk sil aklından bizde anne olcaz ve en iyisinden minik bebisleeimiz olcak öncesinde elbetki sıkıntılar yasicaz ve hepsi geçecek ve her gecen gün bebisimize kavusmamiz icin yaklasıyoruz şükür et Allahim hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra acısını gostermesin ve Allahim kimseyi sinamasin (

aaamiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…