Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmm kimyasal gebelik dedi doktor moralinizi bozmak istemedim o yüzden gelemedim çok kötüyüm

Canım benimmm
Bozma sakın moralini, her şerde bir hayr vardır.

Kalbi atan bebeğimi düşürdüm ben, sen onu bile görmedin. İnan çok zor kalmayacaksa erken gitsin zaten.

Çok gençsin önünde kocaman bir ömür var. Rabbim sana boy boy çocuklar verir emin ol.

sıkma canını canımm olsunnn önümüzdeki aya artık dünyanın sonu değil yaa önmüzdeki aya taşınırz bizde

evet kızlar normal gibi duruyo ama ikiye katlaması gerekiyo en önemlisi bu adetim geçsin bidaha yaptırayım inşallah hayırlısı ile bana ve tüm isteyen annlere evlat bağışlar

canımmm kimyasal gebelik dedi doktor moralinizi bozmak istemedim o yüzden gelemedim çok kötüyüm

Bebeğim Kıyamam sana iyi gününde Yanındaydik bu gününde de yaninda olcaz elbet verende Allah alanda Allahim tek kucagimiza aldıktan sonra acısını göstermesin yada hakereketlirini hissetmeye başladıktan sonra simdi dilediğince ağla ama sen bunuda atlatacaksin kısmet boyleymis gecmis olsun

maalesef ilayda onu da gördü canım (

cnm bnde kimyasal gebelik geçirdim ama inan sağlıksız olduğu için rabbim daha oluşmadan önce alıyo onu bizden..iyi yönünden bak Rabbim yardımcın olsun

Ne dicemi bilemedim cnm
Sana dua etmekten baska elimden bisey gelmez.
Rabbim bundan sonrakine sagliklar versin
Bardaga dolu tarafindan bakmayi dene nolur.
Vucut sagliksiz olani atarmiss.herseyin basi saglik unutma

gördüm canım çok sağol..... inşallah teselli edebiliriz arkadaşımızı.........
insallah
çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız yaa
aglama gulum yaaa.. herseyin hayirlisi.. hersey insanlar icin.. elimizden bir sey gelmez senin sucun yok kocanin sucu yok hayirlisi boyleymis.. hem sen cok gencsin bidaha olur.. cute ablami iyi dinle o cok guzel yardimci oluyor.. cok bilgisi var..
ates olcmeyede basliycakmisin.. insallah kasimda anne olucaksin..
bizde hep yanindayiz.. iyi gunde kotu gunde.. biririmize hep destek oluyoruz canim.. cekinme bidaha lutfen..

sıkma canını canımm olsunnn önümüzdeki aya artık dünyanın sonu değil yaa önmüzdeki aya taşınırz bizde

gördüm canım çok sağol..... inşallah teselli edebiliriz arkadaşımızı.........

varlığınız yeter canlarımm. o kadar kötüydüm ki sabahtan beri. doktora dedim ki bütün belirtiler var hasta da olmadım. kan tahlilim de idrar tahlilim de pozitif nasıl olurrrrr üzme kendini biçok kadının başına geliyo bugün yarın kanaman olur dedi. eve geldim, kanamam başladı ne yapıcağımı bilemedim eşime bile söyleyemedim ama siz varsınız ya kendimi hiç yalnız hissetmiyorum çok sağolunn

arkadaşlar ya bundan sonra günümüz birkaç gün geçmeden test yapmayalım... böyle daha çok üzlüyoruz... en azından o zaman bu kadar üzülmeyiz.......

kızlarr sonuç 32 adetime üç gün var sizce nasıl değer..daha önce kimyasal gebeliği var çok korkuyorum

gecen ay adetime 4 gün kala yaptırmıstım 27,3 cıkmıstı. adet gunu hasta oldum maalesef kimyasal düşüş dendi canım .. inşallah senin değerlerin yükselir ve tutunur...

canımm biliyosun biz daha acısını da gördük kürtajla.. bu yaşadıkların inşallah çoook daha sağlıklı bi bebeğin müjdesi olsun. mutlaka zamanı var bizim için de. daha başındayız herşeyin. yola devammm

lütfen üzülme... inşallah önümüzdeki ayda bebiş gelir.. Geçen ayda bana öyle olmuştu. Üzülünce yine bize olan oluyor. Güzel Allah ım vereceği günü bilir.. aslında bir adım daha yaklaştın bebişine...

Canım moralini bozma sakın, allah daha hayırlı bır gebelik nasıp etsin

cnm bnde kimyasal gebelik geçirdim ama inan sağlıksız olduğu için rabbim daha oluşmadan önce alıyo onu bizden..iyi yönünden bak Rabbim yardımcın olsun

Ne dicemi bilemedim cnm
Sana dua etmekten baska elimden bisey gelmez.
Rabbim bundan sonrakine sagliklar versin
Bardaga dolu tarafindan bakmayi dene nolur.
Vucut sagliksiz olani atarmiss.herseyin basi saglik unutma

sizi çok seviyorum yaaa

Arkadaşlarrr
Sizlerden bir ricam var
Topiğin en yaşlısı benim ,hepinizin ablasıyım, bu yzüden abla nasihatı olsun hepinize.

BUNDAN SONRA HİÇ KİMSE GÜNÜ GEÇMEDEN KENDİ BAŞINA KAN TESTİ YAPTIRMAYACAK. Adet 1 hafta geçtikten sonra direk dr.a gidilecek ultrasonla dr. bakacak anlaştık mı.

Sonra böyle hüsrana uğruyor herkes.

anlaştık da adetten 1 hafta sonra ultrasonda görünmez ki ablacım herkesin :)

canım asıl sen iyiki varsın. emin ol eşin de şefkatle karşılayacak bunu. onun kollarında kendini daha iyi hissedeceksin. ağlaman gelirse de o zaman ağla canım çekinme hiç... ve bundan sonra da günün birkaç gün geçmeden test yapma istersen. senin birdaha üzülmeni hiç ama hiç istemiyorum canım benim..

:) kaç yaşındasın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…