Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gamse ya ben seni bekleyemeden içicem galiba...... hazır da regliyim anasını satayım

valla bende içicem öyle görünüyo

yapmayın kızlar. Allah bazen çok istediğimiz şeyleri vermez çünkü Ona daha çok yaklaşmamızı daha çok dua etmemizi ister, "bana dua edin, size icabet edeyim, bana bir adım gelin size on adım geleyim" diyor...

bu şekilde Allaha yaklaşmak olmaz ki haram kılınan bişeyi yapmayın, içtiklerinizin hayatnzda 40 güne kadar etkisi var, regl olup olmamanız önemli değil. belki şuan bana tepki gösterirsiniz ama bunu söylemek istedim. çoğu sarhoş edenin azı da haramdır...

Canım üzme kendini nolursun ama ağla içini iyice dok ve eşine en kısa zamanda ulaş haber ver canım yanına gelmeden biliyorum çok zor ama oda dışarda atlatsın senin yanındayken daha çok üzülebilir ya bilmiyorum bu benim fikrim erkekler ne kadar odun gibi olsalar da onlar çok duygusal gelince hemen ona sarıl bu sana iyi gelecek inşallah bir daha ki ay bebişin göbüşüne konacak canım seni seviyoruz üzülme nolur

(
yaa kesin mi kimyevi olduğu.??
daha erken ya.Dr. belki keseyi görememiştir. Olamaz mı.???

haram olduğunu bile bile içiyorum ben canım. yani günahını inkar etmem asla. ama tövbe haşa isyan için falan değil. çare olacak mı olmayacak onu da biliyorum ama neden içtiğimi bilmiyorum açıkçası..... sağol canım yine de uyardığın için. sonuçta bizi düşündüğün için söylüyorsun sen de

kesinlikle sizi düşündüğüm için söylüyorum canım.. sonuçta çok şükür bağımlı değilsiniz isteseniz içmeyebilirsiniz hepinizz. belki Rabbim bebeği nasib etmek için bunları bekliyodur bilemeyiz. neyseee :)

inşallah bebeklerimizi de burdan konuscaz daha, bekleyelim bakalm zamanını..

canım benimmm çok teşekkür ederim. söyledim şimdi zaten. Allahım bi daha yaşatmasın. bende sizi seviyorum iyiki varsınız

doğru söylüyosun kuzumm bunları bile bile ara sıra yapıyorum işte niye tepki gösterelim saygı duyarım aksine

tabi canım çok şükür yok öyle bişey. bazen içtikten sonra ertesi günü falan vicdan yapıyorum. içmem biidaha diyorum sonra bakıyorum yine bir istek gelivermiş. neyse ya boşver. dediğin gibi inşallah bebeklerimizi konuşucaz birgün burda...

cnm. sakin eczaneden alma. cokkk pahali. 5 test 30 tl.
netten al cnm. 20 test+6gebelim testi+kargo toplam 20 tl. gg den al cnm.
labquick guzel bir marka. ben dahil kizlar onu kullanmistik.
sağol canım benim eczaneden almam o zaman çok pahalıymış cidden farka bak

gecen ay adetime 4 gün kala yaptırmıstım 27,3 cıkmıstı. adet gunu hasta oldum maalesef kimyasal düşüş dendi canım .. inşallah senin değerlerin yükselir ve tutunur...

inşallah cnm sanada çok geçmiş olsun inşallah yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…