- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Allah hppimize gönlümüze göre versin inşallahhhhhhhhhh ......
ohh canım git git iyi olur..ben yapmican canim malum kurban bayrami olunca bi yere cikmayiz etleri hallederiz nasip ederse rabbim
Nasılsınız giremedim girip oldum hastayımmmmmm sizi cok seviyorum hepiniz kocaman öpüyorum
Nasılsınız giremedim girip oldum hastayımmmmmm sizi cok seviyorum hepiniz kocaman öpüyorum
ohh canım git git iyi olur..ben yapmican canim malum kurban bayrami olunca bi yere cikmayiz etleri hallederiz nasip ederse rabbim
canim ileri derece pkolularda yapiyorlardir belki gitmeyen kistler icin yani sukur benim kistler adetle gidiyor senin gitmiyor mu kistler sokturucuyle falan bence laparoskopi cok elzem durumlarda yapilmali
tmm canim yine gel ben buralardayim
ilaydammm RABBİM çokk büyükk daha gençsinn cokk bebişin olur inş üzülme eşinin ve senin saglıgın yerinde olsunda sende aralıkta tazecikk bi anne olursunn 1 ayy rahmin dinlemiş olur üzülmee bacımm
canim ileri derece pkolularda yapiyorlardir belki gitmeyen kistler icin yani sukur benim kistler adetle gidiyor senin gitmiyor mu kistler sokturucuyle falan bence laparoskopi cok elzem durumlarda yapilmali
askimmmmmm bebegim benim çok geçmiş olsun ins yine olacak saglikli bi gebelik gecircejsin
yaa ilayda var burda bi arkadas canim geçen gun test yapti pozitif çıktı bugun dr a gidecekti gitmis kimyasal gebelikmis dun ruyamda gordum ilaydayi test yapiyordu pozitif cikuyordu bak canim hamilesin diyordum ona...tersine çıktı rüyam...sabah kızlara da anlatmıştın
tamm bacım koly gelsinhicranım ben bugün fazla duramayacağım dünde doktora gittim geldim misafir geldi gitti çamaşır ütüleyeceğim duş alacağım yemek yapacağım kusura bakma şekerim birazdan çıkarım ben .....
inşallah yaa çok teşekkür ederim
sen kendine ii bi dr ve.muayeneye sik sik git o zaman gorebilirsin kistlerin.gidip gitmedigini..
inşallah hicranımmmm üzülme bak ben umudumu kaybetmedim atlatıcam inşallahh. Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda
tamm bacım koly gelsin
ilayyydammm ne dediki dr yaa((
sen iyi olursan bende.bizde iyi oluruz bitanem
tmm canim yine gel ben buralardayim
inşallah hicranımmmm üzülme bak ben umudumu kaybetmedim atlatıcam inşallahh. Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda
gittim dedimki benim günüm iki gün geçti. idrar testi de yaptım pozitif çıktı. tamam dedi ultrasonda baktı keseyi göremedi. kan tahlili yaptı sonuca baktı kimyasal gebelik dedi. nasıl yani nasıl olur dedim belirtilerim falan var. dediki gebesin zaten ama normal bi gebelik değil. eğer iki gün içinde kanaman olmazsa gel dedi. eve gelir gelmez de kanamam başladı.yani kese oluşmuyor bebek tutunamıyor kimyasal düşüş yaşadım anlıycağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?