Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nasılsınız giremedim girip oldum hastayımmmmmm sizi cok seviyorum hepiniz kocaman öpüyorum

ohh canım git git iyi olur..ben yapmican canim malum kurban bayrami olunca bi yere cikmayiz etleri hallederiz nasip ederse rabbim

anladım canım .... biz mecbur ikinci gun çıkıyoruz canım dediğin gibi ilk gün et teaşı ikinci gün gezme işi iştee.... hayırlısıyla gelir inşallah ....

ilaydammm RABBİM çokk büyükk daha gençsinn cokk bebişin olur inş üzülme eşinin ve senin saglıgın yerinde olsunda sende aralıkta tazecikk bi anne olursunn 1 ayy rahmin dinlemiş olur üzülmee bacımm

hicranım ben bugün fazla duramayacağım dünde doktora gittim geldim misafir geldi gitti çamaşır ütüleyeceğim duş alacağım yemek yapacağım kusura bakma şekerim birazdan çıkarım ben .....

canim ileri derece pkolularda yapiyorlardir belki gitmeyen kistler icin yani sukur benim kistler adetle gidiyor senin gitmiyor mu kistler sokturucuyle falan bence laparoskopi cok elzem durumlarda yapilmali

gidip gitmediğini bilmiyorum canım ama benim duphaston atar mı kisti diane atar diye biliyorum ben ????????????**
benim arkadaş dün ultrason kağıdıma baktı sen kesinlikle pko değilsin dedi böyle olmaz pko kisti dedi iki tane var kağıtta biri büyük biri küçük ...biliyorsun tahlillerim temiz hsg röntgenim temizz anlamıyrum hala ben

ayyy kuzum benimmmm rüyaların tersi çıkarmış. benimde dün içimde kötü bi his var diyodum demek ki bundanmış. hayırlısı böyleymiş

inşallah hicranımmmm üzülme bak ben umudumu kaybetmedim atlatıcam inşallahh. Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda

bacımm nolurr üzülmeee bak bende sabh test yaptım pozitif cıktı ALLAH büyüktür önümzdeki ay olur bizimde bende üzülmüştüm şimdi topladım kendimi RABBİM duycak inş bizide bizde hamiş olçazzzzz inşşşşşşşşşş

tamm bacım koly gelsin

ilayyydammm ne dediki dr yaa ((

gittim dedimki benim günüm iki gün geçti. idrar testi de yaptım pozitif çıktı. tamam dedi ultrasonda baktı keseyi göremedi. kan tahlili yaptı sonuca baktı kimyasal gebelik dedi. nasıl yani nasıl olur dedim belirtilerim falan var. dediki gebesin zaten ama normal bi gebelik değil. eğer iki gün içinde kanaman olmazsa gel dedi. eve gelir gelmez de kanamam başladı. yani kese oluşmuyor bebek tutunamıyor kimyasal düşüş yaşadım anlıycağın

vlla canım sıkıldı çok üzüldüm balım yaa olsun canını sıkmaaa dedim ya bizde birdaki ay hamiş oluruz inşş çokkkkkkkkkkkkkkkkk gecmiş olsun bitanemm inş bu son acın derdin olur RABBİM göbüşü hayırlı saglıklı bebeşle doldurur inş ilaydam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…