Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sizede dua ediyorum canım allahım isteyen herkeze nasip etsin kan pıhtılaşması olduğu için erken gittim bakalım ne olur Pazartesi değer yükselirse iğneye başlıcaz... İlaydanın değeri neydi ki doktor kimyasal gebelik dedi anlamadım onada çok üzüldüm Allah şifa versin

canım benim kıyamam sana ben güzelim...yapma ne olursun daha çokkkk yolun başındayız.Allah başka acılar yaşatmasın.buna da şükür her zaman şükür bebğim

Canım üzülme daha çok gençsin ben 3 yıllık evliyim ve 4 düşük yaşadım düşük sancısı çok kötüdür kimyasal gebelik binevi anlaşılmaz aslında adet kanamasıyla gelir bazıları hamile olduğunu bile anlamaz sende benim gibi erken test yapanlardansın sabırsızlık işte... Ve korunmana gerek yok senin istediğin zaman hamile kalabilirsin inşallah bir dahakini kucağına almayı Allah nasip eder çok geçmiş olsun

beni de listeye ekleyin lütfen.. kaç gündür ekleyin diyorum eklememişsiniz.. bu bile bebeğimin olmamasını etkileyebilir :) bat 12ekim

:) cok sevindim canım ins canim benjm sağlıklı kucagina almayi nasip etsjn :))
mrb..bu 89.45 nedir bilgi verir misiniz bana?? bizde cocuk düşünüyoruz da hiç bir bilgm yok o yüzden soruyorum..:44::44:
Hg aramıza
beni de listeye ekleyin lütfen.. kaç gündür ekleyin diyorum eklememişsiniz.. bu bile bebeğimin olmamasını etkileyebilir :) bat 12ekim

Hahahaha topik anasi gelemiyo goremiyo canım ondan sayfalarda baya hizli ilerliyor

Kandaki gebelik değerim canım :)

cnm. tebrik ederim. allah saglikla tamamina erdirsin.

ben de claxane 0.4 igne oluyrm. magdem erken ogrendin ignene hemen bugun basla cnm. kimseyi dinleme bu konuda. bana yaptiklari hata yuzunden ilk ikisini kaybettim. bu dr.un sayesinde (tabi Allahin izniyle) yasiyr. bana da kalp atisi olmadan igne olmaz vs dediler. bana sacma eldj. auan ki dr.u buldum. dediki oyle sacma seymi olur. zaten kalbi atsin diye bu igne lazim dedi. magdem erken ogrendin bekleme cnm. iki igneden sana zarar gelmez.

Günaydın kızlar.
Minikbebisim ve özlem hayırlı olsun canlar inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişleri
çok tebrik ediyorum çok mutlu oldum adınıza

İlayda canım çok geçmiş olsun.hayırlısı buymuş diyelim. Dün giremedim bugun okudum.hiçbişey acını geçirmez ama demekki sağlıklı bi gebelik değilmiş inşallah bir iki aya sağlıklı bebişin gelicektir.ben de ilk bebişimi çok ufakken düşürdüm ne hissettiğini anlayabiliyorum canım benim..

günaydın kızlarrrrr
ben akşam test yapmıştım ya şuanda gözle görülür şekilde açık renk olmuş ama çok fazla vakit geçtiği için dikkktate almadım...pazar sabahı ilk idrarla bir test yapayım eğer çıkarsa pazartesi de doktora gözükeyim diyorum içim içimi yiyor vardır inşallah dua edin kızlar nolur

mik mikledgmz yanımıza kalyo
batlarımz gunu gunune gelıyo
eeeeeeeeeeeeeeeee
bu spoşlar nereye gdyo
yumosun sacını basını yolasım gelıyooooooooooo

çok güzelmiş kız bu

Günaydın kızlar.
Minikbebisim ve özlem hayırlı olsun canlar inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişleri
çok tebrik ediyorum çok mutlu oldum adınıza

günaydın canım nasılsın??
Günaydın nasılsınızzz

günaydın canım biz iyiyiz sen nasıl oldun? gribi atlatabildin mi biraz?

günaydın canımmmm... dediğin gibi yarın ilk idrarınla yap ve 10dk başından ayrılma

günaydın cnm...İnşallah gönlüne göre olur cnm...Yarın yap bakalım ben de merak ettim.

kızlar yapabildim mi bilmiyorum ama testin fotosunu eklemeye çalıştım... ben yok diyorum eşim görüyorum diyor deyin bakalım ne görüyorsunuz yoksa görmüyormusunuz...

cnm. ben testi pozitif gordum. benimde 5 gun kala boyleydi testim. sonra giderek koyulasti maglum

Günaydın canım hoşgeldin. Ben iyiyim sende ne var ne yok.kırmızılar geldi diye okuduğumu hatırlıyorum senin. Hayırlısı olsun canım bu turda gelmez inşallah:)

evet canım dün geldi benimkiler ama hala ekimdeyim. hamile olmadan çıkmayacağım bu aydan sende durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…