- 1 Ekim 2013
- 141
- 10
- 38
mrb..bu 89.45 nedir bilgi verir misiniz bana?? bizde cocuk düşünüyoruz da hiç bir bilgm yok o yüzden soruyorum..:44::44:
hadi gözün aydın evt degerin süperrr hamişsin ALLAHIM kucanada almayı nasip eder inş bacımm bizede dua et emi bacımm bizimde dua ya ihtiyacımız var hem hamilelin duası tutarmış tabiki bizde sana burdaki tüm bacılarıma dua ediyozz
ismihan ablama katılıyorum. bi daha adetim bi hafta on gün geçmeden asla heveslenmiycem dire doktora gidicem
ağlamıycam dedim eve geldim oturdum televizyonu açtım kafam dağılsın diye. sonra bi şarkı çıktııo dakikadan beri ağlıyorumm
Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç, yapmazdın
Ayları geçti ayrılık. sen delisin ..
Yapma yapma
Sende mi? aklıma sığmıyor sende mi?
Böyle gitmek varmıydı
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
ismihan ablama katılıyorum. bi daha adetim bi hafta on gün geçmeden asla heveslenmiycem dire doktora gidicem
ağlamıycam dedim eve geldim oturdum televizyonu açtım kafam dağılsın diye. sonra bi şarkı çıktııo dakikadan beri ağlıyorumm
Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç, yapmazdın
Ayları geçti ayrılık. sen delisin ..
Yapma yapma
Sende mi? aklıma sığmıyor sende mi?
Böyle gitmek varmıydı
Demek yine bana hüsran
Bana yine hasret var
Yine bana esmer günler düştü eyvah
:) cok sevindim canım ins canim benjm sağlıklı kucagina almayi nasip etsjn :))Teşekkürler canım hatırlattığın için bu gün doktora gittim sonuç 89.45 iyimi sizce doktor hamilesin dedi iğneye başlamak için Pazartesi tekrar gel dedi şimdi ultrasyonda görünmez dedi normalde günün bile daha gelmemiş dedi ama ben korktuğum için gittim o da iyi yaptın dedi Pazartesi değerinde artış görürsem iğneye başlıcaz dedi dua edin bana olurmu hepinizi seviyorum :)
Hg aramızamrb..bu 89.45 nedir bilgi verir misiniz bana?? bizde cocuk düşünüyoruz da hiç bir bilgm yok o yüzden soruyorum..:44::44:
beni de listeye ekleyin lütfen.. kaç gündür ekleyin diyorum eklememişsiniz.. bu bile bebeğimin olmamasını etkileyebilir :) bat 12ekim
Kandaki gebelik değerim canım :)
mik mikledgmz yanımıza kalyo
batlarımz gunu gunune gelıyo
eeeeeeeeeeeeeeeee
bu spoşlar nereye gdyo
yumosun sacını basını yolasım gelıyooooooooooo
Günaydın kızlar.
Minikbebisim ve özlem hayırlı olsun canlar inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişleri
çok tebrik ediyorum çok mutlu oldum adınıza
Günaydın nasılsınızzz
günaydın kızlarrrrr
ben akşam test yapmıştım ya şuanda gözle görülür şekilde açık renk olmuş ama çok fazla vakit geçtiği için dikkktate almadım...pazar sabahı ilk idrarla bir test yapayım eğer çıkarsa pazartesi de doktora gözükeyim diyorum içim içimi yiyor vardır inşallah dua edin kızlar nolur
günaydın kızlarrrrr
ben akşam test yapmıştım ya şuanda gözle görülür şekilde açık renk olmuş ama çok fazla vakit geçtiği için dikkktate almadım...pazar sabahı ilk idrarla bir test yapayım eğer çıkarsa pazartesi de doktora gözükeyim diyorum içim içimi yiyor vardır inşallah dua edin kızlar nolur
günaydın cnm...İnşallah gönlüne göre olur cnm...Yarın yap bakalım ben de merak ettim.
günaydın canım nasılsın??
kızlar yapabildim mi bilmiyorum ama testin fotosunu eklemeye çalıştım... ben yok diyorum eşim görüyorum diyor deyin bakalım ne görüyorsunuz yoksa görmüyormusunuz...
Evet test bebe time canım o koyu renk var ya bir beş dakika kadar ikinci çizginin olduğu yerde kaldı sonra ilerledi yani telefonun flaşını testin üstüne tuttuğunda sadece ikinci çizginin yeri belli oluyor canım birde akşamüstü geyik olsun diye yaptım eşim heyecanlsndırdı sizde bakın istedim bata daha var 5 gün... Yarın yeniden Alcam ama test yapmam da evde dursun :)) sol kasığımda çok şiddetli batmalar var(((
Günaydın canım hoşgeldin. Ben iyiyim sende ne var ne yok.kırmızılar geldi diye okuduğumu hatırlıyorum senin. Hayırlısı olsun canım bu turda gelmez inşallah:)
evet canım dün geldi benimkiler ama hala ekimdeyim. hamile olmadan çıkmayacağım bu aydansende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?